• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi mi akşamlar :kahve:
Yarın akşam çaya misafirim var, bi tatlı yapıyım dedim, donması gerekiyorsa şimdiden yapıcam ama ne yapıcam bilemedim pff mutfakta nefis yemekleri kaydırıp duruyorum, hiçbiri çekmedi beni şuan.

İşler bitti mutfak toplu, dağıtmaya bahane arıyorum😄

Hayırlı akşamlar
Bugünün ödevini yapamadım
Annem ve kayınvalidem geldi
Dün oğlum okulda başka bir çocukla çarpışmış gözünün altı çok şişti morardı aile hekimi acile yönlendirdi göze çok yakın diye bt çekildi çok şükür ki bişey olmamış ilaçta vermedi sadece buz koyuyoruz
İnşallah kısa zaman da düzelir

Hayırlı akşamlar
Dün oğlum okulda başka bir çocukla çarpışmış gözünün altı çok şişti morardı aile hekimi acile yönlendirdi göze çok yakın diye bt çekildi çok şükür ki bişey olmamış ilaçta vermedi sadece buz koyuyoruz
Çok geçmiş olsun

1000114201.webp

Hayırlı akşamlar
Geçmiş olsun 💐

İyi mi akşamlar :kahve:
Yarın akşam çaya misafirim var, bi tatlı yapıyım dedim, donması gerekiyorsa şimdiden yapıcam ama ne yapıcam bilemedim pff mutfakta nefis yemekleri kaydırıp duruyorum, hiçbiri çekmedi beni şuan.

İşler bitti mutfak toplu, dağıtmaya bahane arıyorum😄
Geçen arkadaşim latteli pasta yapmış. Atayımmo görüntüsü güzeldi tadına bakmadım da

Back
X