- 28 Ekim 2022
- 12.283
- 35.449
- 548
- 29
Sağol canım.Afiyet olsun sedacımkahvenin Markası ne ? Benim ki böyle köpüklü olmuyor ya
![]()
Bu kahve paket kahve değil açıktan taze çektirip almıştık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım.Afiyet olsun sedacımkahvenin Markası ne ? Benim ki böyle köpüklü olmuyor ya
![]()
At Serocum, gözümüz şenlensin.Geçen arkadaşim latteli pasta yapmış. Atayımmo görüntüsü güzeldi tadına bakmadım da
Antibiyotik tedavisi gördün sürekli ondanda dişler çürümüş olabilirKızlar ya nazardan kem gözden diş ağrısı olabilir mi
Benim ve eşimin aynı zamanda diş ağrısı başladı ve benim çoğu dişim çürümüş ilk defa böyle birşey yaşıyorum sanki bir anda çürüdü
Eki Görüntüle 3676412 işte kar yağışı seroo
Aaa gerçekten mi hangisiBiri bana baya benziyor
Aynen burç yaş muhabbeti benimde aklıma gelmiştiBurcun ne kaç yaşındasın
Maratona gelen var mı
Aklıma gelenler bunlar![]()
At Serocum, gözümüz şenlensin.
Yapmadım bişey![]()
Harikasın ☺Dedim ki eşime istersen bir yarım altın vardı umuta kaynanam takmıştı .
İstersen al sat .
Çok sıkışıksan dedim oda maaşı bir alim bakim duruma teşekkür dedi..
Gerektiği kadar yapıcı olmuşmuyum ??
Yani elinden geleni yapmışsın Seda kıymet bilir inşallah eşin.Dedim ki eşime istersen bir yarım altın vardı umuta kaynanam takmıştı .
İstersen al sat .
Yani elinden geleni yapmışsın Seda kıymet bilir inşallah eşin.
Bu kadar kısa sürede çürümesi tuhafAntibiyotik tedavisi gördün sürekli ondanda dişler çürümüş olabilir
Eğer geç kalmadıysammm
Bu kadar kısa sürede çürümesi tuhaf
İnşallah yapılırbi bu eksikti başimda zaten
![]()
Daha ne olsun sedacımDedim ki eşime istersen bir yarım altın vardı umuta kaynanam takmıştı .
İstersen al sat .
EvetDaha ne olsun sedacım![]()
Eğer geç kalmadıysammm
Geçmiş olsun ablaHayırlı akşamlar
Bugünün ödevini yapamadım
Annem ve kayınvalidem geldi
Dün oğlum okulda başka bir çocukla çarpışmış gözünün altı çok şişti morardı aile hekimi acile yönlendirdi göze çok yakın diye bt çekildi çok şükür ki bişey olmamış ilaçta vermedi sadece buz koyuyoruz
İnşallah kısa zaman da düzelir
Servet e iyi diyorlar kahve stoğum bitince alcam bendeAfiyet olsun sedacımkahvenin Markası ne ? Benim ki böyle köpüklü olmuyor ya
![]()