• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlar.
Bugün için yıkanacak çamaşırı olan yıkadın, katlanacak olan katladın, ütüsü olan yapsın diye düşündüm.
Bunların hiç biri yoksa bir çeşit, poğaça, kurabiye kek vs yapıp buzluğa atsın 🥰😁
Bonus Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
Pinhan Pinhan
papatyamm papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal -Hayal
HeySero HeySero
ilknurrr22 ilknurrr22
Seda_27 Seda_27
@selin18
mavibaloncuk mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
Gilmors Gilmors
Tamamdır

Hayır olsun baloncuk noldu
Kardeşlerimin benim tedavi gördüğümden haberleri yok, bunca yıl aradan sonra bana akıl veriyorlar bebek için tedaviye başlayın doktor araştırın falan diyorlar, bir de para konusunda sizin paranız vardr yaptırırsınız diyorlar.. bilmiyorlar ki biz senelerdir neler yaşıyoruz ne kadar borcun içindeyiz... Zoruma gitti kardeşlerimin böyle düşünmesi 😢

Ateş kontrolü takibi yapıyoruz.
Yavaş yavaş daha düzelmesi.
İlaçlara devam.
Halsizlik var üstünde.
ama çok kusmuyor buda iyi .
Bol bol emzir seda kıyamam ya insallah hemen düzelir
İnş kurabiye yapamayacak olan bi ben değilimdir
Yalnız degilsin iş çok ama bende tatlı yapcam aksam arkadasım gelecek.
Kardeşlerimin benim tedavi gördüğümden haberleri yok, bunca yıl aradan sonra bana akıl veriyorlar bebek için tedaviye başlayın doktor araştırın falan diyorlar, bir de para konusunda sizin paranız vardr yaptırırsınız diyorlar.. bilmiyorlar ki biz senelerdir neler yaşıyoruz ne kadar borcun içindeyiz... Zoruma gitti kardeşlerimin böyle düşünmesi 😢
Başa gelmeyince insanlar düşüncesiz olabiliyo baloncuk. Sıkma canını kendini düşün. İnşallah hayırlısıyla en güzel vakitte nasip olur ♥️

Seni böyle üzmelerine çok üzüldüm
İnşallah kolaylıkla olur dualarımdasın ❤️

Canım bilmedikleri için öyle diyorlardır. yoksa bile isteye kırıl istemez kardeş 🥲

Back
X