- 2 Ağustos 2013
- 38.951
- 132.544
- 798
Olmayan bordo berelidirHepsi var çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmayan bordo berelidirHepsi var çok şükür![]()
TamamdırSelam kızlar.
Bugün için yıkanacak çamaşırı olan yıkadın, katlanacak olan katladın, ütüsü olan yapsın diye düşündüm.
Bunların hiç biri yoksa bir çeşit, poğaça, kurabiye kek vs yapıp buzluğa atsın
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
@selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
Gilmors
çocuk nasıl oldu sedaMerhaba![]()
Ateş kontrolü takibi yapıyoruz.çocuk nasıl oldu seda
İnş kurabiye yapamayacak olan bi ben değilimdirBunların hiç biri yoksa bir çeşit, poğaça, kurabiye kek vs yapıp buzluğa atsın![]()
Ben kek yaptımİnş kurabiye yapamayacak olan bi ben değilimdir
Hayır olsun baloncuk nolduCanım sıkılıyor yani insanın kardeşleri bile böyle düşüncesiz olması ne kötü..
kim sıktı canının baloncuk hayırdırCanım sıkılıyor yani insanın kardeşleri bile böyle düşüncesiz olması ne kötü..
Kardeşlerimin benim tedavi gördüğümden haberleri yok, bunca yıl aradan sonra bana akıl veriyorlar bebek için tedaviye başlayın doktor araştırın falan diyorlar, bir de para konusunda sizin paranız vardr yaptırırsınız diyorlar.. bilmiyorlar ki biz senelerdir neler yaşıyoruz ne kadar borcun içindeyiz... Zoruma gitti kardeşlerimin böyle düşünmesiHayır olsun baloncuk noldu
Bol bol emzir seda kıyamam ya insallah hemen düzelirAteş kontrolü takibi yapıyoruz.
Yavaş yavaş daha düzelmesi.
İlaçlara devam.
Halsizlik var üstünde.
ama çok kusmuyor buda iyi .
Yalnız degilsin iş çok ama bende tatlı yapcam aksam arkadasım gelecek.İnş kurabiye yapamayacak olan bi ben değilimdir
Başa gelmeyince insanlar düşüncesiz olabiliyo baloncuk. Sıkma canını kendini düşün. İnşallah hayırlısıyla en güzel vakitte nasip olurKardeşlerimin benim tedavi gördüğümden haberleri yok, bunca yıl aradan sonra bana akıl veriyorlar bebek için tedaviye başlayın doktor araştırın falan diyorlar, bir de para konusunda sizin paranız vardr yaptırırsınız diyorlar.. bilmiyorlar ki biz senelerdir neler yaşıyoruz ne kadar borcun içindeyiz... Zoruma gitti kardeşlerimin böyle düşünmesi![]()
Seni böyle üzmelerine çok üzüldümKardeşlerimin benim tedavi gördüğümden haberleri yok, bunca yıl aradan sonra bana akıl veriyorlar bebek için tedaviye başlayın doktor araştırın falan diyorlar, bir de para konusunda sizin paranız vardr yaptırırsınız diyorlar.. bilmiyorlar ki biz senelerdir neler yaşıyoruz ne kadar borcun içindeyiz... Zoruma gitti kardeşlerimin böyle düşünmesi![]()
Canım bilmedikleri için öyle diyorlardır. yoksa bile isteye kırıl istemez kardeşKardeşlerimin benim tedavi gördüğümden haberleri yok, bunca yıl aradan sonra bana akıl veriyorlar bebek için tedaviye başlayın doktor araştırın falan diyorlar, bir de para konusunda sizin paranız vardr yaptırırsınız diyorlar.. bilmiyorlar ki biz senelerdir neler yaşıyoruz ne kadar borcun içindeyiz... Zoruma gitti kardeşlerimin böyle düşünmesi![]()