• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

1000046542.webp

Günaydın 💐

kızlar size bişe sorucam başına gelen varmı bilmiyorum
ben dün akşam üstü iş yerinde içim ezildi az leblebi kuru üzüm vardı onlardan yedikten sonra sanki boğazımda yada genzime bişe takıldı ne yaparsam yapıyım geçmiyo hala var çok kötü bi his ne yapsam bilemedim aynada telin ışığıyla baktım görünürde bişe yok ama hissediyorum :KK43:

ben dün akşam üstü iş yerinde içim ezildi az leblebi kuru üzüm vardı onlardan yedikten sonra sanki boğazımda yada genzime bişe takıldı ne yaparsam yapıyım geçmiyo hala var çok kötü bi his ne yapsam bilemedim aynada telin ışığıyla baktım görünürde bişe yok ama hissediyorum :KK43:
Üzüm çekirdeğinden tahriş olmuştur belki

Abla balık kılçığında da olur ya bazen ekmek helva sıcak lapa gibi şeyler yedirirler
ekmek yedim bonus su içiyorum sürekli kussam geçermi acaba öyle geldi aklıma yada hapşırsam

Abla çok öksürdüysen tahriş olmuştur bence. İçin rahat etmiyorsa bi sağlık ocağına görün.

Back
X