- 24 Ekim 2019
- 8.438
- 52.273
- 548
MasumsunKoca ayı kim burda?![]()
Gül goncası gibisin Seda
Sedoşu harcarlardı da neyseki biz de kötü insanlar değiliz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MasumsunKoca ayı kim burda?![]()
Gül goncası gibisin Seda
Masumsun
Sedoşu harcarlardı da neyseki biz de kötü insanlar değiliz![]()
Üzüm çekirdeğinden tahriş olmuştur belkikızlar size bişe sorucam başına gelen varmı bilmiyorum
ben dün akşam üstü iş yerinde içim ezildi az leblebi kuru üzüm vardı onlardan yedikten sonra sanki boğazımda yada genzime bişe takıldı ne yaparsam yapıyım geçmiyo hala var çok kötü bi his ne yapsam bilemedim aynada telin ışığıyla baktım görünürde bişe yok ama hissediyorum![]()
nanecim tahriş gibide değil bişe varmış gibi sürekli yutkunma geliyo ama gitmiyoÜzüm çekirdeğinden tahriş olmuştur belki
HoşgeldinBende katılabilir miyim?
Bir şey mi battı geçmezse doktora git ablananecim tahriş gibide değil bişe varmış gibi sürekli yutkunma geliyo ama gitmiyo
yoo batmadı leblebi üzüm yedikten sonra oldu bi acı yok ama hafif bi takılma gibi bi his varBir şey mi battı geçmezse doktora git abla
Abla balık kılçığında da olur ya bazen ekmek helva sıcak lapa gibi şeyler yedirirleryoo batmadı leblebi üzüm yedikten sonra oldu bi acı yok ama hafif bi takılma gibi bi his var
ekmek yedim bonus su içiyorum sürekli kussam geçermi acaba öyle geldi aklıma yada hapşırsamAbla balık kılçığında da olur ya bazen ekmek helva sıcak lapa gibi şeyler yedirirler
Abla çok öksürdüysen tahriş olmuştur bence. İçin rahat etmiyorsa bi sağlık ocağına görün.kızlar size bişe sorucam başına gelen varmı bilmiyorum
ben dün akşam üstü iş yerinde içim ezildi az leblebi kuru üzüm vardı onlardan yedikten sonra sanki boğazımda yada genzime bişe takıldı ne yaparsam yapıyım geçmiyo hala var çok kötü bi his ne yapsam bilemedim aynada telin ışığıyla baktım görünürde bişe yok ama hissediyorum![]()