Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ulan yaşıyo musun sen
4 5 gündür acayip başım ağrıyor ya. Bunun bir sebebi var mıdır. Suyu da bol içtim ama etki etmiyoe
Dur dur yazarken de bi güldüm. resmen haftada 1 mesaj atmışım hdjdjdUlan yaşıyo musun sen
Vay anasınıDur dur yazarken de bi güldüm. resmen haftada 1 mesaj atmışım hdjdjd
İstanbul
Hoş geldinizİstanbul
41
Boğa
2
HoşbuldumHoş geldiniz
Geçmiş olsun. İnşallah herşey yoluna girerbenim kızın bugün dr. kontrolü vardı , tansiyonu yüksek çıkmış idrar tahlili yapmışlar protoin kaçağı varmış
yarına kadar tamamen tuzu kesicek , sabah tekrar gidecekler düzelme olmadıysa yarın bebekleri alıcaklar
dua edin sizlerde sağsalim doğsunlar , moralim bozuldu
34 haftalıklar şuanda
Evet ama attım yinedeYeni değil ki eski burada ara vermiştiyiitee
Doğrukız ne farkeder sorulan soruların cevaplarini gerçekten bilmiyoruz![]()
Demiri eksik olanlara gelsin![]()
Yazdım yukarıyaOlsun ben bilmiyorum![]()
Evet kesinlikle hemen unutucazözellikle de ben
![]()
Migren mi var acaba. Tansiyonda etkileyebiliyor4 5 gündür acayip başım ağrıyor ya. Bunun bir sebebi var mıdır. Suyu da bol içtim ama etki etmiyoe
Migren yokki ammaa bendeHAmilelik hormonu migreni tetikliyor diye biliyorum sero ben 3-4 aylıktım dayanamadım hacamat yaptırdım o kesmişti.
O kadar iyi anlıyorum ki seni Allah şifa versin
Şu kuru kurt gibiler ney kızEki Görüntüle 3679550
Evde kızlarım ile keyif yapıyorum erkeklerin olmadığı ev güzelliği bir başkaymış![]()
Aman olmasın zatenMigren yokki ammaa bende
Yok diye biliyorum ama cidden bayağı zorluyor artıkMigren mi var acaba. Tansiyonda etkileyebiliyor
O zaman kesin yatacanBulaşık mk boşalttım, doldurdum, çalıştırdım. Bunu yaparkende yemek yaptım. Yedik topladım. Dinleneceğim biraz. Sonra bakarım burdakiler çok iş yapmışsa yaparım. Yapmamışsa yatarım![]()
Fıstıklı krakwrŞu kuru kurt gibiler ney kız