- 2 Ağustos 2013
- 39.010
- 132.835
- 798
Geçmiş olsun canım dikkat et dinlenTeşekkür ederim canım
iyiyim şükür zaten bir şey görünmüyor(çatlak, kırık vb) ödem var dedi doktor ağrı için krem yazdı soğuk uygulama dinlen dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım dikkat et dinlenTeşekkür ederim canım
iyiyim şükür zaten bir şey görünmüyor(çatlak, kırık vb) ödem var dedi doktor ağrı için krem yazdı soğuk uygulama dinlen dedi
Yaaa Ahseni yerim Sweet minnak hanım ev mi temizliyor bideBugün bankada işlerim vardı git gel yoruldum. Annemle ahsende evi temizlemişler ben yokken![]()
Rica ederim.Teşekkür ederim Seda
Sen nasılsın Umut nasıl![]()
Geçmiş olsun canımBugün doktora gittim tahlil yaptırdım yine idrar yolu enfeksiyonu varbunun sürekli olması iyi değil dedi doktor üroloji bölümüne gitmen gerekir idrar kesesinde bi anormallik olabilir bir sorun olabilir dedi, antibiyotik verdi geçmezse ürolojiye git dedi, moralim bozuldu
Allah'ım hastane yollarından ne zaman kurtulacam
![]()
MaşallahRica ederim.
Umut iyi iki tane dişi çıktı.
Alttan ve üstten .
Hareketlendi.
Dolap açıyor
Döküyor.
![]()
Aynen meraklı ilerde görürümYaaa Ahseni yerim Sweet minnak hanım ev mi temizliyor bideçocuk işçi
![]()
Geçmiş olsun baloncukBugün doktora gittim tahlil yaptırdım yine idrar yolu enfeksiyonu varbunun sürekli olması iyi değil dedi doktor üroloji bölümüne gitmen gerekir idrar kesesinde bi anormallik olabilir bir sorun olabilir dedi, antibiyotik verdi geçmezse ürolojiye git dedi, moralim bozuldu
Allah'ım hastane yollarından ne zaman kurtulacam
![]()
İlerde illallah ederAynen meraklı ilerde görürümannem vermiş eline camsili kapıları falan hep sildi dio
![]()