• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün doktora gittim tahlil yaptırdım yine idrar yolu enfeksiyonu var 🥺 bunun sürekli olması iyi değil dedi doktor üroloji bölümüne gitmen gerekir idrar kesesinde bi anormallik olabilir bir sorun olabilir dedi, antibiyotik verdi geçmezse ürolojiye git dedi, moralim bozuldu 😔 Allah'ım hastane yollarından ne zaman kurtulacam 😢
Geçmiş olsun canım 💐

Bugün doktora gittim tahlil yaptırdım yine idrar yolu enfeksiyonu var 🥺 bunun sürekli olması iyi değil dedi doktor üroloji bölümüne gitmen gerekir idrar kesesinde bi anormallik olabilir bir sorun olabilir dedi, antibiyotik verdi geçmezse ürolojiye git dedi, moralim bozuldu 😔 Allah'ım hastane yollarından ne zaman kurtulacam 😢
Geçmiş olsun baloncuk

Hayırlı akşamlar
Mutfak dolaplarının kapaklarını iç dış sildim
Ocağı tezgahı çamaşır suyuyla sildim
Mutfağın yerini çamaşır suyuyla sildim süpürdüm
Tüm evi süpürdüm toz aldım
Banyo wc temizledim
1 makine çamaşır katladım
1 makine yıkandı astım
Mutfak toplu ✅
Ev toplu

Yahu ben neden hiçbirşeye yetişemiyorum bu aralar 🙄 bir yeri yapsam diğer yer kirleniyor, orayı yapana kadar diğer taraf ev büyük yetişemiyorum

Kablosuz dikey süpürge kullanan var mı? Memnun olduğunuz markayı yazar mısınız?

Geçmiş olsun baloncuk 🌸

Back
X