Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu sene kimse hatırlamaz diyordum ilk siz hatırladınızEfser bacımmsuu doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlar yaşayasın sevdiklerinle birlikte sağlıkla sıhhatle huzurla inşaAllah
![]()
seviliyorsun kalbimdesin![]()
![]()
amin kuzum
AminEfser canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere inşallah
İyi ki varsın seviliyorsun güzel kadın![]()
Bende önceden farklı bi marka vardı oda işimi görüyodu simdi dyson aldım ama öyle son cıkan felan degil v8 gayet yeterli cokta iyi süpürüyorKablosuz dikey süpürge kullanan var mı? Memnun olduğunuz markayı yazar mısınız?
sağol canım
Unuturmuyum canımsıncanım bu sene kimse hatırlamaz diyordum ilk siz hatırladınız
çok sağol canım iyi dilekleriniz sizlerle olsun inşallahsende benim
![]()
Sabah uyanınca baktım ki mesaj duruyorcanımUnuturmuyum canımsın
Gece 00:01 mesajı uykulu uykulu yazdım gönderdim sanıyorumSabah uyanınca baktım ki mesaj duruyor
Bakayım bi canım ama Dysonlar çok uçmuş yaBende önceden farklı bi marka vardı oda işimi görüyodu simdi dyson aldım ama öyle son cıkan felan degil v8 gayet yeterli cokta iyi süpürüyor
Vallahi bugün hiç nevresim değiştiremem, haftasonu eşimle kızım hep yatağın içindeler bir ucu yerde, yarısı toplanmışGünaydın kızlar bugunün ödevi
Nevresimleri degistirmek
Çamaşırları yıkamak
Ütü varsa ütü yapmak
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
A R Y A
Gilmors
Benimde kızıma hamile kalmaya çalıştığım dönem öyleydi baloncuk. İdrar yolları değilde vajinal enfeksiyondu. Gitmediğim doktor kalmamıştı çok zor gerçekten. En son fakülte hastanesinde bir doktorun verdiği fitil ile geçmişti ve çok şaşırmıştım. Gerçekten hastane işi zor hele kadın hastalıkları olunca daha bir zor Rabbim yardımcın olsunBugün doktora gittim tahlil yaptırdım yine idrar yolu enfeksiyonu varbunun sürekli olması iyi değil dedi doktor üroloji bölümüne gitmen gerekir idrar kesesinde bi anormallik olabilir bir sorun olabilir dedi, antibiyotik verdi geçmezse ürolojiye git dedi, moralim bozuldu
Allah'ım hastane yollarından ne zaman kurtulacam
![]()
Her odayı kullanıyor musunuz aryaYahu ben neden hiçbirşeye yetişemiyorum bu aralarbir yeri yapsam diğer yer kirleniyor, orayı yapana kadar diğer taraf ev büyük yetişemiyorum
Bende bi kaç tane kablosuz gördüm arkadaşlarda denedim ama yani gerçekten hakkını verenin dyson olduğunu düşünüyorumBakayım bi canım ama Dysonlar çok uçmuş ya