• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Efser Efser bacımmsuu doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlar yaşayasın sevdiklerinle birlikte sağlıkla sıhhatle huzurla inşaAllah 🤲🏻

seviliyorsun kalbimdesin 😍 ❤️
canım bu sene kimse hatırlamaz diyordum ilk siz hatırladınız 🥲
çok sağol canım iyi dilekleriniz sizlerle olsun inşallah 🤲🏻sende benim ❤️

canım bu sene kimse hatırlamaz diyordum ilk siz hatırladınız 🥲
çok sağol canım iyi dilekleriniz sizlerle olsun inşallah 🤲🏻sende benim ❤️
Unuturmuyum canımsın :KK60:

Gece 00:01 mesajı uykulu uykulu yazdım gönderdim sanıyorum :olamaz: Sabah uyanınca baktım ki mesaj duruyor

Vallahi bugün hiç nevresim değiştiremem, haftasonu eşimle kızım hep yatağın içindeler bir ucu yerde, yarısı toplanmış 😂 ben pazartesi değişirim

Bugün doktora gittim tahlil yaptırdım yine idrar yolu enfeksiyonu var 🥺 bunun sürekli olması iyi değil dedi doktor üroloji bölümüne gitmen gerekir idrar kesesinde bi anormallik olabilir bir sorun olabilir dedi, antibiyotik verdi geçmezse ürolojiye git dedi, moralim bozuldu 😔 Allah'ım hastane yollarından ne zaman kurtulacam 😢
Benimde kızıma hamile kalmaya çalıştığım dönem öyleydi baloncuk. İdrar yolları değilde vajinal enfeksiyondu. Gitmediğim doktor kalmamıştı çok zor gerçekten. En son fakülte hastanesinde bir doktorun verdiği fitil ile geçmişti ve çok şaşırmıştım. Gerçekten hastane işi zor hele kadın hastalıkları olunca daha bir zor Rabbim yardımcın olsun

Back
X