Çok güzel olmuş canım. If diyetine de başlamıştım ki iyi oldu burası, menülerle ve sporumla düzenli gelirim inşaallahHanımlar konuyu açtım. Mesaj da yazdığım şartları kabul eden Sahil olsun lütfen
Spor listesi
Gamze_nur08
BettyRuble
Bonus
C Calcifer
M I N E R V A
Ucyuzbesyuz
Ataayemi zeynepyu
Birgaripanne
malipina
Feslegen Kokulu Nane
pawlover
ayseMsb
HayatSevinceGuzel
mn5822
H hasbeenandgone
CKbeautyandsheer
Harikasın canımÇok güzel olmuş canım. If diyetine de başlamıştım ki iyi oldu burası, menülerle ve sporumla düzenli gelirim inşaallah
Düzenli evimiz & hayatımız dedik madem ,o zaman buna bedenimiz de dahil olsun. Birlikte haftalık ,aylık belirlediğimiz sporları menü listesini uygulamaya çalışalım.
Elimizden geldiği kadar motive edelim birbirimizi. İstikrar çok önemli o yüzden liste de ki arkadaşlarım aksatmadan sporumuza uyalım. Dileyen menü de paylaşabilir ve benim haftalık eklediğim menüyü yapabilir. Eklediğim sporu yapmak şart ama on da taviz yok
Bu mesaja spor videolarını ve menü listesini ekleyip ,gerektiği zaman düzenleyeceğim.
Ölçülerimizi de bugün alalım lütfen. Bir ay sonra nasıl bir fark olacak görelim
Herkesin yapmak zorunda olduğu video Leslie Fast Walking in 30 minutes
İkinci video da benim gibi ekstra spor yapmak isteyenler için.
Leslie 30 günlük Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Nego + + Gamze_nur08 + BettyRuble Bonus C Calcifer M I N E R V A Ucyuzbesyuz Ataayemi zeynepyu + + Birgaripanne malipina Feslegen Kokulu Nane pawlover + ayseMsb HayatSevinceGuzel + mn5822 + H hasbeenandgone CKbeautyandsheer
Tamam canım olur her gün yap yeter kiFast mil dizimi zorluyor negom fast olmayan 2 mil yapim ben inşallah
Ay canım iyi olurBen de yaptığım video serisinin birincisini atim mi başlamak isteyen olursa? Ben ilerledim epey
Tamam canım olur her gün yap yeter ki
Ay canım iyi olur
Vuuu 47 dakikaYanılmıyosam 27 video filan
Başla başla güzel çalıştırıyoVuuu 47 dakika
Bunu öbür hafta yapmaya başlıyım ben
Tamam bakıyım 20 dakika deniyim o zamanBaşla başla güzel çalıştırıyoyeni başlayanlar ikinci 20dakikayı yapmasın diye uyarıyo istemezsen yapmazsın ben domatese dönüyom bittiğinde
Ben pazar başlarım inşaallahDüzenli evimiz & hayatımız dedik madem ,o zaman buna bedenimiz de dahil olsun. Birlikte haftalık ,aylık belirlediğimiz sporları menü listesini uygulamaya çalışalım.
Elimizden geldiği kadar motive edelim birbirimizi. İstikrar çok önemli o yüzden liste de ki arkadaşlarım aksatmadan sporumuza uyalım. Dileyen menü de paylaşabilir ve benim haftalık eklediğim menüyü yapabilir. Eklediğim sporu yapmak şart ama on da taviz yok
Bu mesaja spor videolarını ve menü listesini ekleyip ,gerektiği zaman düzenleyeceğim.
Ölçülerimizi de bugün alalım lütfen. Bir ay sonra nasıl bir fark olacak görelim
Herkesin yapmak zorunda olduğu video Leslie Fast Walking in 30 minutes
İkinci video da benim gibi ekstra spor yapmak isteyenler için.
İsteyenler için menü listesi
 Eki Görüntüle 2660446 Eki Görüntüle 2660447 Eki Görüntüle 2660449
Leslie 30 günlük Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Nego + + Gamze_nur08 + BettyRuble Bonus C Calcifer M I N E R V A Ucyuzbesyuz Ataayemi zeynepyu + + Birgaripanne malipina Feslegen Kokulu Nane pawlover + ayseMsb HayatSevinceGuzel + mn5822 + H hasbeenandgone CKbeautyandsheer
Ben dahilim Negocan en kısa zamanda gün içinde bildirim yapıcam, emzirdiğim için 2 ay evvel doğum yaptığım için çok iddialı değilim maksat ufaktan ufaktan başlamakHanımlar konuyu açtım. Mesaj da yazdığım şartları kabul eden dahil olsun lütfen
Gamze_nur08
BettyRuble
Bonus
C Calcifer
M I N E R V A
Ucyuzbesyuz
Ataayemi zeynepyu
Birgaripanne
malipina
Feslegen Kokulu Nane
pawlover
ayseMsb
HayatSevinceGuzel
mn5822
H hasbeenandgone
CKbeautyandsheer
Ölçülerimi buraya yazmasamHanımlar konuyu açtım. Mesaj da yazdığım şartları kabul eden dahil olsun lütfen
Gamze_nur08
BettyRuble
Bonus
C Calcifer
M I N E R V A
Ucyuzbesyuz
Ataayemi zeynepyu
Birgaripanne
malipina
Feslegen Kokulu Nane
pawlover
ayseMsb
HayatSevinceGuzel
mn5822
H hasbeenandgone
CKbeautyandsheer
Cıkss ölçü olmaz buraya yazamam bendeÖlçülerimi buraya yazmasam
Bence deCıkss ölçü olmaz buraya yazamam bende
Kendim kendime bi köşeye not ediiiiim
Beğenirsen ekle negomTamam bakıyım 20 dakika deniyim o zaman
İlk mesaja diğeri yerine bunu eklerim olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?