Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

Kabul ettim, gitti.
spora bu akşam beslenmeye yarın başlarım olur mu?

Ben pazar başlarım inşaallah
Tamam canım
Ben dahilim Negocan en kısa zamanda gün içinde bildirim yapıcam, emzirdiğim için 2 ay evvel doğum yaptığım için çok iddialı değilim maksat ufaktan ufaktan başlamak
Canım bunda zorlanırsan leslie nin başka videosunu da yapabilirsin, zorlama kendini, sadece her gün yap önemli olan bu
Ölçülerimi buraya yazmasam
Tabi ki kendiniz farkı görün buraya yazmak mecburi değil
Bence akşam şehriye çorba yerine 5 kaşık bol yoğurtlu mantı yanına da bol salata yesen olur
Cıkss ölçü olmaz buraya yazamam bende
Kendim kendime bi köşeye not ediiiiim
Tabi ki
Negom ben sporu düzenli yapıcam :) menümü bir türlü düzene koyamıyorum ama sizi takip etsem olur değil mi
Menü şart değil canım dediğim gibi ama spor şart
Kabul ettim, gitti.
spora bu akşam beslenmeye yarın başlarım olur mu?
Tabi ki sporu aksatmak yok ama

Oyy yesem mi ki bak şimdi çokça yoğurt dökeyim baari

Oyy yesem mi ki bak şimdi çokça yoğurt dökeyim baari
Canım ye her şeyi çıkarma hayatından, zamanında öyle yaptım ceremesini sonra çektim. Kararın da, ölçülü ara ara yemek de sakınca yok bence
Yoğurdu bol dökersen gözün de doyar

Canım ye her şeyi çıkarma hayatından, zamanında öyle yaptım ceremesini sonra çektim. Kararın da, ölçülü ara ara yemek de salonda yok bence
Yoğurdu bol dökersen gözün de doyar
Bende yaptım aslında önce 16 kilo vermiştim sıkıntılı oluyor tabi sonradan, öteki türlü de yaştan dolayı artık metabolizma yavaşliyor haliyle, ayrıca astım-alerji ilaçları kullaniyorum çok zor ve yavaş kilo veriyorum böyle olunca da, diyete başlayınca bi hızlansın istiyor insan alırken hemen almıyoruz tabi ama verirken hemen gitsin istiyoruz

Hepimiz aynıyız, sihirli değnek değsin bir günde gitsin istiyoruz
Alerji ilaçları iştah açıyor değil mi?
Şimdi kilon ve hedefin kaç?

Sabah bir şey yemedim. Şimdi noodle yaptım bir paketcik bir saat önce de noodle yiyeceğim diye sindirimi kokaylaştırması için süzme yoğurt ile chia tohumu karıştırıp yedim. Chiayı te 4 ay önce, artık sağlıklı besleneceğim, diye almıştım. Allah affetsin paketi daha bugün açtım.

şöyle olur mu?
diyelim o akşam başka yerdeyim. bir sonraki gün iki defa yapsam olur mu?

Hepimiz aynıyız, sihirli değnek değsin bir günde gitsin istiyoruz
Alerji ilaçları iştah açıyor değil mi?
Şimdi kilon ve hedefin kaç?
Aaah ah olsa bir sihirli değnek ne iyi olurdu
Evet maalesef iştah açıyor, kilo verdiğim donem ilaçları kesmiştim bahar ve yaz dönemi daha dikkatli kullaniyorum o yüzden kışın rahat kilo veriyorum
Şimdi 80 hedef 60 inşaallah 65 e de razıyım

Ah o ilaçlar bizi mahvediyor işte. İnşaallah önce 70 sonra 65 sonra 60 hepsi olur
Nego spor öncesi ve sonrası yemek yeme nasıl olmalı?
Canım sabah aç karnına yapmayı tercih ediyorum ben, yemekten sonra yapacaksan da iki saat önce yemek yemiş olman gerekiyor.
Birde kahve içmek spor öncesi, yağ yakımını hızlandırıyor, şekersiz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…