Ahh hadi inşaallahAh o ilaçlar bizi mahvediyor işte. İnşaallah önce 70 sonra 65 sonra 60 hepsi olur
Canım sabah aç karnına yapmayı tercih ediyorum ben, yemekten sonra yapacaksan da iki saat önce yemek yemiş olman gerekiyor.
Birde kahve içmek spor öncesi, yağ yakımını hızlandırıyor, şekersiz tabi
Anamm bu saatte miŞştt gece kuşu var mı ben spor yapcam haydi kalkın
Şştt gece kuşu var mı ben spor yapcam haydi kalkın
Anca vakit buluyom ya gündüz olmuyo vaktim kocayı yatırıp spora atıyom kendimiAnamm bu saatte mi
Oh oh benim yerime de yüzÇanta valiz çok yorgunum inş yarın diyim denizde eşlik ederim sana
Hanımlar konuyu açtım. Mesaj da yazdığım şartları kabul eden dahil olsun lütfen
Gamze_nur08
@slnkhrmn008
Bonus
@Calciferr
@M I N E R V A
@Ucyuzbesyuz
Ataayemi zeynepyu
@Tanssss
malipina
@Feslegen Kokulu Nane
pawlover
@ayseMsb
@HayatSevinceGuzel
@mn5822
@hasbeenandgone
@CKbeautyandsheer
Ay Massallah ben yaşlandım herhal bu saatte minik parmağımı kibirdatası m gelmiyorAnca vakit buluyom ya gündüz olmuyo vaktim kocayı yatırıp spora atıyom kendimi10dk koştum şimdikte video yapcam youtubedan
Sen de mi katılacaktııınn
Senin bebeler var çok normal benim ayak bağım yok ki bana bakma sen bi başım bi peşimAy Massallah ben yaşlandım herhal bu saatte minik parmağımı kibirdatası m gelmiyortekrar massallahhh
Dışlandım galibaSen de mi katılacaktııınn
Sporla zayıflamanın ne alakası var kız spor sağlık için yapılırDışlandım galibadaha da mı zayıflicam kız ölürüm
Nerde kız bana gelmedi öyle bişey yada kaçırdımSporla zayıflamanın ne alakası var kız spor sağlık için yapılırdiğer gruba etiketlemişti Nego orda katılırım diyenleri etiketledi buraya
Sende gel canım hem bizide motive et aslansın kaplansin yaparsın aşkım de arada bize :)))Dışlandım galibadaha da mı zayıflicam kız ölürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?