Tabikide devam pes etmek yok :))Tamam mı devam mı hanımlarrrrrrrrrrrrrr
Nego
@Gamze_nur08
@Bonus
@Ucyuzbesyuz
Ataayemi zeynepyu
malipina
pawlover
ayseMsb
HayatSevinceGuzel
@jnci
MaşallahDün stresli stresli yaptım bugünde yaptım sporumu ben şey 1 kilo 800 gram vermişim
Canım hormonal bir sıkıntı olabilir, menülerini yazan yardımcı olurum belkiNegom gunaydin. sporu aksattim ama yediklerime cok dikkat ettim o halde hic bir fark yok.
Oo maşallah gerçekten harikaDün stresli stresli yaptım bugünde yaptım sporumu ben şey 1 kilo 800 gram vermişim
Süpersin
Sensin süperCanım hormonal bir sıkıntı olabilir, menülerini yazan yardımcı olurum belki
Oo maşallah gerçekten harika
Süpersin
İlk başlarda hızlı gidiyor galiba dimi bundan sonrası zorlar galiba yanlış bilmiyorsamCanım hormonal bir sıkıntı olabilir, menülerini yazan yardımcı olurum belki
Oo maşallah gerçekten harika
Süpersin
Tamam canımtamam bugunden menulerimi yazayim duzenlim ama spor az yaptim ondan da olabilir
Sensin süper
Belli olmaz canım belki böyle devam ederİlk başlarda hızlı gidiyor galiba dimi bundan sonrası zorlar galiba yanlış bilmiyorsam
Düzenli evimiz & hayatımız dedik madem ,o zaman buna bedenimiz de dahil olsun. Birlikte haftalık ,aylık belirlediğimiz sporları menü listesini uygulamaya çalışalım.
Elimizden geldiği kadar motive edelim birbirimizi. İstikrar çok önemli o yüzden liste de ki arkadaşlarım aksatmadan sporumuza uyalım. Dileyen menü de paylaşabilir ve benim haftalık eklediğim menüyü yapabilir. Eklediğim sporu yapmak şart ama on da taviz yok
Bu mesaja spor videolarını ve menü listesini ekleyip ,gerektiği zaman düzenleyeceğim.
Ölçülerimizi de bugün alalım lütfen. Bir ay sonra nasıl bir fark olacak görelim
Herkesin yapmak zorunda olduğu video Leslie Fast Walking in 30 minutes
Alternatif Leslie videosu
[/QUOTE
Leslie 30 günlük / İkinci hafta Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Nego + Ataayemi zeynepyu + pawlover HayatSevinceGuzel malipina + ayseMsb @jnci +
Bi düzene girsem iyi olacak bende ,katılabilirmiyim?leslieyle başlamak iyi olucak
Tamam canım olsun, sporunu yap da senNego m dünün ve bugünün sporları tamam :) Sınava az kaldığı için çok aktif giremiyorum ama yapıyorumm
Hayat enerjim sökülüp alınmış gibi ben de bilmiyom kiNeyin var canım
Tamam canım
Günaydın canım
Leylim gelmiş
Geldim canım ama sen yoksunLeylim gelmiş
Burlardayımm şu üstümdeki ölü toprağını atıp gelcem inşallahGeldim canım ama sen yoksun
Yarın atalım o zamanBurlardayımm şu üstümdeki ölü toprağını atıp gelcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?