- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Nasilsinnn15 Temmuz
Sabah 05.36 bi küçük parça bitter çikolatalı gofret
10.30 kuruyemiş peynir bir tabak mantı
Saat 16.00 sütlü çay
Saat 18.00 yer fıstığı zeytin
Suyu daha bitiremedim bu da benim menüm.
Aaaaa özledim seni ayparem yaaaa... sen nasılsın?Nasilsinnn
Gel tabii ki ama hergün spor yapman lazımBana yer varsa bende gelebilir miyimmm
Bennde seni özledim yaa diyet topiklerine bakarken buraya geliyim.dedimAaaaa özledim seni ayparem yaaaa... sen nasılsın?
Zaten her gün Spor yapmam gerektiği için bana uygun geldi burası. Kilo olarak 59lardayim ama işte demiştim ya önceden benim problemim bacak basen kısmı onun için spor bana çok iyi gelecek. Sen ne alemdesin kilo olarak
Benim de belim kalındı hatırlarsan. Kilo 54 bel 74... bütün haşmeti ile duruyor.Bennde seni özledim yaa diyet topiklerine bakarken buraya geliyim.dedim
Zaten her gün Spor yapmam gerektiği için bana uygun geldi burası. Kilo olarak 59lardayim ama işte demiştim ya önceden benim problemim bacak basen kısmı onun için spor bana çok iyi gelecek. Sen ne alemdesin kilo olarak
59 sende çok iyi duruyordu hatırladığım kadarıylaBennde seni özledim yaa diyet topiklerine bakarken buraya geliyim.dedim
Spor yaptın mı hiç çok güzel videolar var yotubedeBenim de belim kalındı hatırlarsan. Kilo 54 bel 74... bütün haşmeti ile duruyor.
Yukardan aşağıya sopa gibi iniyorum
Ya işte ben zayıflık seviyorum daha versem kâr bana, zayıflığı çok seviyorum. Spor yapayım da iyi gelir dedim59 sende çok iyi duruyordu hatırladığım kadarıyla
çok istiyorum ama yoğun çalışınca olmuyor. Bütün gün iş stresi evde aancak ev işi ve yemek bi de negomun önerdikleri yapabilirsemSpor yaptın mı hiç çok güzel videolar var yotubede
Ya işte ben zayıflık seviyorum daha versem kâr bana, zayıflığı çok seviyorum. Spor yapayım da iyi gelir dedim
Sporsuz olmaz bence günde 15 dk karın egzersizi yapsan olur 15dk ayriamaz misinçok istiyorum ama yoğun çalışınca olmuyor. Bütün gün iş stresi evde aancak ev işi ve yemek bi de negomun önerdikleri yapabilirsem
Yaaa hadi kalk hadi ne güzel spor yapıyordun sen bayılıyordumHayat enerjim sökülüp alınmış gibi ben de bilmiyom ki
Menü, su, spor on numaraBi menü bırakim
Sabah 8.30 bi hurma bi ceviz bi kupa acı neskafe
Kahvaltı 12.15
Biberli peynirli omlet
Bol peynir
Salatalık domates
4 5 ceviz
5 6 çatal köz patlıcan yoğurtlaması
Kavun
Akşam 18.45
1 kepçe kurı fasulye
4 5 yk bulgur pilavı
2 kaşıl yoğurt
Bi haşlanmış pattis
Gece gece canım çekirdek çekti iki çimdik tuzsuz çekirdek yedim
Su 2 lt +1 şişe maden suyu
Spor 35-40 dk yüzme
bi de adım sayar yükledim
3bin kadar adım atmışım
Nego
Hiç olmaz tam tersi çok güzel olur iç canımGunaydinn :) birazdan spora basliycam niyet ettim zıplamaya :) sabah aç karnına limonlu su içsem bi zararı olur mu acaba
SüpersinSporumu yaptım 50 tanecik teölüyorum galiba
Yaa çok geçmiş olsunGünaydın
Dün kulaklarıma su kaçtı baya bi uğraştım açmak için bugün ikisi de şişmiş kulağıma dokunamıyorum acıyolar
Deniz işi yattı
Tabi ki canım hoş geldinBana yer varsa bende gelebilir miyimmm
Hoşbuldum negomYaaa hadi kalk hadi ne güzel spor yapıyordun sen bayılıyordum
Menü, su, spor on numara
Gece gece leptini bozma ama daha
Markette müşteri yokken volta at bol bol, evin içinde atıyorum ben 10 bin adımı buluyor
Hiç olmaz tam tersi çok güzel olur iç canım
Süpersin
Yaa çok geçmiş olsun
Nasılsın şimdi?
Tabi ki canım hoş geldin
Ben dün sadece pilates yapmıştım şimdi senin paylaştığın sporları yaparım artıkDünün sporları yapıldı mı???
Bonus
Ataayemi zeynepyu
malipina
Feslegen Kokulu Nane
pawlover
ayseMsb
HayatSevinceGuzel
jnci
H hasbeenandgone
Leyl-i-fer
aypare ackerman
Tamam canım harikaHoşbuldum negom
Ben dün sadece pilates yapmıştım şimdi senin paylaştığın sporları yaparım artık
Geçmiş olsun canımBen dün bütün gün hazırlık yaptım buzluğa attım. Spor yapamadım.
Bugün de ağrım var, akşama yapmaya çalışıcam hafiflesin de
Sağol canım önemli bir şey değil aylık durumGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?