tamam canim tesekkur ederim arastirayim insallahSütü sabah iç diyorlar ben birilerinden duydum internetten araştır istersen
Canım şimdi eksikleri söyleyimKahvaltim
1 dilim ekmek domates salatalik peynir zeytin 2 adet sigara böregi sekersiz cay
öglen
yogurtlu tarcinli elma
aksam
türlü pilav salata ayran ekmek yok
kapanisi yaptim cok acikirsam bir bardak süt icerim.
su da henuz 1.5 lt kadar spor yok
HarikaBi menü bırakim
Sabah 10.00 yarım ceviz bi kupa acı neskafe
12.15
Kaşarlı yumurta
Bol peynir
3 ceviz
3 zeytin
Domates salatalık
İki çatal muammara
Kavun
Akşam 19.00
Fırında tavuk
iki dilim patatesinden
Üç dört kaşık salata
2 kaşık yoğurt
Bi şişe soda içerim bi saat sonra
Su 3ü bulur
50 dk oryantal
Nego
Senden de canımYaptım bugün de. Allah razı olsun senden....
Bütün düzeni bozuyor hafta sonuBen bugün spor yapamadım, hafta sonu böyle oluyor genelde
Sensin oCanım şimdi eksikleri söyleyim
Sabah börek yerine ekmeğini 2 dilim yesen daha iyi olur, börek kilo vermene engel olur. Kahvaltına yumurta mutlaka ekle.
Öğünlerinin saatini de yaz olur mu, yemek yeme araları önemli
Birde akşam süt yerine yoğurt kürü yap bir taş da iki kuş kilo verdirir
Harika
Senden de canım
Bütün düzeni bozuyor hafta sonu
Hangi gün istersen tartıl, hiç önemli değilNego efom yarın sabah vardiyasına dönücem ya,sabah tartılmiyim ödemli ödemli moralim bozulur.çarşamba izinliyim ya o gün tartıliim olur mu
Temem o zaman.geçen hafta pazartesi tartıldıydım ya hafta dönümü diye şeyettim.bu hafta tuzu fazla kaçırdım diye artıydım anca ödem atıyom eksi anca 300 gr gelirHangi gün istersen tartıl, hiç önemli değil
Önemli olan diyete spora sadık kalmak. Aynalar gösterir doğruyu
dayanamdim böreğeCanım şimdi eksikleri söyleyim
Sabah börek yerine ekmeğini 2 dilim yesen daha iyi olur, börek kilo vermene engel olur. Kahvaltına yumurta mutlaka ekle.
Öğünlerinin saatini de yaz olur mu, yemek yeme araları önemli
Birde akşam süt yerine yoğurt kürü yap bir taş da iki kuş kilo verdirir
Harika
Senden de canım
Bütün düzeni bozuyor hafta sonu
Olsun olsun, sen böyle devam et çok iyi gidiyorsun, tartı ne ki sanki zamanında neler gördük o tartı da. Önemli olan istikrarTemem o zaman.geçen hafta pazartesi tartıldıydım ya hafta dönümü diye şeyettim.bu hafta tuzu fazla kaçırdım diye artıydım anca ödem atıyom eksi anca 300 gr gelir
Hafta da bir gün kendine ödül öğünü yap, her canımızın istediğini yersek, istediğimizi giyemeyizdayanamdim böreğe
AnnaştıkOlsun olsun, sen böyle devam et çok iyi gidiyorsun, tartı ne ki sanki zamanında neler gördük o tartı da. Önemli olan istikrar
Tuzu çok kaçırma ama
Hafta da bir gün kendine ödül öğünü yap, her canımızın istediğini yersek, istediğimizi giyemeyiz
Hem ödül olunca motive de olursun
Menü, su, spor yine harikaBugünkü sporum tamam. Menü de yazayım
Sabah 10: 3kasik yulafla omlet,1 biber 1 salatalik 2 dilim peynir 5 zeytin yeşilçay
Öğlen:1 avuç kabak çekirdeği 1 avuç kuru üzüm
Aksam 4 bucuk: 3 4 kaşıkmercimek çorbası, 1 lavaş içine 4 kaşık et 1 cay bardak ayran
2lt su içmisimdir
Afiyet olsunAcıktım diye koyu bi ayran yaptım içtim yatıyorum.sabah iş var.iyi geceler hatunlar
Tamam canım, daha çok bekliyorumNegom sporum tamam :) 2 gündür de yürüyorum dün 45 dakika filandı. Bugün 2 saate yakın yürümüşümdür :)
Günaydın canımGünaydın ♥
Şuraya bi saatlik uykuyla işe giden bi mali bırakayım
Ahh Ahh yine göreceksin o günleri, sen 40 kilo vermiş kadınsın, yine olacak
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?