Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

Canım şimdi eksikleri söyleyim
Sabah börek yerine ekmeğini 2 dilim yesen daha iyi olur, börek kilo vermene engel olur. Kahvaltına yumurta mutlaka ekle.
Öğünlerinin saatini de yaz olur mu, yemek yeme araları önemli
Birde akşam süt yerine yoğurt kürü yap bir taş da iki kuş kilo verdirir
Harika
Yaptım bugün de. Allah razı olsun senden....
Senden de canım
Ben bugün spor yapamadım, hafta sonu böyle oluyor genelde
Bütün düzeni bozuyor hafta sonu

Sensin o

Nego efom yarın sabah vardiyasına dönücem ya,sabah tartılmiyim ödemli ödemli moralim bozulur.çarşamba izinliyim ya o gün tartıliim olur mu
Hangi gün istersen tartıl, hiç önemli değil
Önemli olan diyete spora sadık kalmak. Aynalar gösterir doğruyu

Hangi gün istersen tartıl, hiç önemli değil
Önemli olan diyete spora sadık kalmak. Aynalar gösterir doğruyu
Temem o zaman.geçen hafta pazartesi tartıldıydım ya hafta dönümü diye şeyettim.bu hafta tuzu fazla kaçırdım diye artıydım anca ödem atıyom eksi anca 300 gr gelir

dayanamdim böreğe

Temem o zaman.geçen hafta pazartesi tartıldıydım ya hafta dönümü diye şeyettim.bu hafta tuzu fazla kaçırdım diye artıydım anca ödem atıyom eksi anca 300 gr gelir
Olsun olsun, sen böyle devam et çok iyi gidiyorsun, tartı ne ki sanki zamanında neler gördük o tartı da. Önemli olan istikrar
Tuzu çok kaçırma ama
dayanamdim böreğe
Hafta da bir gün kendine ödül öğünü yap, her canımızın istediğini yersek, istediğimizi giyemeyiz
Hem ödül olunca motive de olursun

Bugünkü sporum tamam. Menü de yazayım
Sabah 10: 3kasik yulafla omlet,1 biber 1 salatalik 2 dilim peynir 5 zeytin yeşilçay
Öğlen:1 avuç kabak çekirdeği 1 avuç kuru üzüm
Aksam 4 bucuk: 3 4 kaşıkmercimek çorbası, 1 lavaş içine 4 kaşık et 1 cay bardak ayran
2lt su içmisimdir

Annaştık

Menü, su, spor yine harika
Acıktım diye koyu bi ayran yaptım içtim yatıyorum.sabah iş var.iyi geceler hatunlar
Afiyet olsun
Negom sporum tamam :) 2 gündür de yürüyorum dün 45 dakika filandı. Bugün 2 saate yakın yürümüşümdür :)
Tamam canım, daha çok bekliyorum
Günaydın ♥
Şuraya bi saatlik uykuyla işe giden bi mali bırakayım
Günaydın canım
Niye öyle oldu ki :/
Ahh Ahh yine göreceksin o günleri, sen 40 kilo vermiş kadınsın, yine olacak
Günaydın.

Nego inş bende kaldığım yerden başliyim tekrar. Şu rahatsızlığımda bi geçsin.
Günaydın canım
Tamam sen iyileş de önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…