- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Evettt
Canım 10 günde neler olmaz, düzenli ip atlama ile çok güzel incelirsinDün bi hava almaya ciktik esimle bi foto cekinelim dedik ikimizde sismisiz insan fotografta daha bi net anliyo ya gercekler yuzume vuruldu.
Dün gece karar verdim en azindan aksamlari yemicem bol su icicem. Zaten kaldi sinava 48 gün yavastan diyete alissin vücudum.
10 gun sonra da dugunu var arkadasn boyle gitmek istemiyorum ama şiştik bi kere
Harikasın canım yapalım beraberEvettt
Yapalım valla beraber yapmak güzel olacakCanım 10 günde neler olmaz, düzenli ip atlama ile çok güzel incelirsin
En güzeli yavaş yavaş alıştırmak
Harikasın canım yapalım beraber
Benim onlardan biriBurda da misafir, her konum da misafir. Beni takibi çok mu seviyorsunuz yoksa meraktan mı bu ziyaretler
Memnun oldumBenim onlardan biridiyetlerin hepsine bakıyorum.Ev düzenine de bakıyorum.Ama yazmıyorum çünkü düzenli hiçbir şey yapmıyorum
Beni sayma ben misafir sayilmamBurda da misafir, her konum da misafir. Beni takibi çok mu seviyorsunuz yoksa meraktan mı bu ziyaretler
Sen ev sahibisinBeni sayma ben misafir sayilmam
Takip etmen bakem negomu yapman cocugum öyle şeyler gari
İnşallah kaçmazAhh ahh bende üzülüyorum eski halimi düşündükçe
Hadi inşaallah
Kulağına su kaçırma
Harika
Olsun sende başka spor yaparsın
Spor olsun da her gün yeter ki
Çabalayayım.Anlatayım o zaman kendimi.Emziriyorum doğum kilolarımı vermek şçin ocak ayında aralıklı oruç ve leslie yapmata başladım.Doğum öncesi kilomdan fazlaca verdim.Son 5 kilo verirsem iki doğum öncesi halime döneceğim.Sıcaktan spor yapmayı bırakmıştım.Diyeti de gevşettim.Sizinle spor yapıp sıkılaşmak isterim.Memnun oldumbelki düzenli yazınca, yapmaya başlarsın
Hatta sizin etiketlemenizle tekrar motive olurım umarımMemnun oldumbelki düzenli yazınca, yapmaya başlarsın
5 kilo kalmış sadece çok iyiÇabalayayım.Anlatayım o zaman kendimi.Emziriyorum doğum kilolarımı vermek şçin ocak ayında aralıklı oruç ve leslie yapmata başladım.Doğum öncesi kilomdan fazlaca verdim.Son 5 kilo verirsem iki doğum öncesi halime döneceğim.Sıcaktan spor yapmayı bırakmıştım.Diyeti de gevşettim.Sizinle spor yapıp sıkılaşmak isterim.
Yazın çatır sıcağında nasıl becerebildin hasta olmayıÜşüttüm tatilde hesteyim
Yazın çatır sıcağında nasıl becerebildin hasta olmayı
O deli rüzgar keşke benim olsaSıcak değildi ki deli bi rüzgar oldu 3-4 gün bende o rüzgarda plajdaydım.
Harikasın kuzumNego 200 ip atladim yemek yedim bi saat önce daha da yemicem bisey uyuyana kadar.
200 daha atlicam birazdan yediklerimi sindireyim de. Aksami da hafif yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?