- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Niye ya migrostan çok gizel kabak semizotu üzüm geldi banakendin gidiceksen daha iyi tabi
Bi bardak süte çay kaşığıyla zerdeçal zencefil katıp 3 5 dk kaynatıyon.bardağa döküyon bi de karabiber tarçın bal ekliyon.ılıtıp içiyon bu kadar.ama ben karabiberi falan baya az koydum çünlü baya yakıyo içerken.bal da koymadım ben.vücüde çok faydalıymış yağ da yakıyomuş gece yatmadan 1 saat önce içersen
Bi bardak süte çay kaşığıyla zerdeçal zencefil katıp 3 5 dk kaynatıyon.bardağa döküyon bi de karabiber tarçın bal ekliyon.ılıtıp içiyon bu kadar.ama ben karabiberi falan baya az koydum çünlü baya yakıyo içerken.bal da koymadım ben.vücüde çok faydalıymış yağ da yakıyomuş gece yatmadan 1 saat önce içersen
Boşver en iyisini yapmışsın kuzum . sağlık olsun yenisi 15 günde anca gelir işte napcanis yerindeki cekmecedeymison kere baktim. kart iptal oldu ya. cekmeceyi açtım Kart orda
hesabimdan para cekerlerse diye riske atamadim kız. maas ve Kredi kartı bir arada. cekseler canım çıkardi
Deniyoz ne var alla allaSade kendin içip yanıcaktın dimi
Deniyoz ne var alla allaönceden de içiyordum da ama kaynatmıyodum ben.direk sıcak süte atıyodum.bakim bi fark olcak mı
Yok baya öldürdüm hatta karamelize oldu nerdeyse.ben öyle seviyom soğanı.ağza gelince hoşuma gitmiyoÇok öldürmiycen hefif ağzına gelecek
İçine biberde olur üstüne kaşarda
Yeni başladın ondanYok baya öldürdüm hatta karamelize oldu nerdeyse.ben öyle seviyom soğanı.ağza gelince hoşuma gitmiyo
Zerdeçalı da aktif ediyo karabiber.önemli olan zerdeçal zaten.midenin anasını ağlatcaz gibine geliyo du bakemKarabiber zencefili aktifleştiriyomuş mutlaka faydası olur yoğurt kürü yaparken çok kulladım bende
ben sevmiyom ölmemiş soğanı,kahverengi olmalıYeni başladın ondanbende öyle yapardım gençken yımşak olurdu iyice.
Şimdide öldürüyorum ama çok yımşatmadan
Zerdeçalı da aktif ediyo karabiber.önemli olan zerdeçal zaten.midenin anasını ağlatcaz gibine geliyo du bakem
Ama ben karabiberi kaşığın ucuyla anca koydum.1 çay kaşığı yazıyodu tarifte.ben içemem o kararını mideyi deler meler neme lazım
ben sevmiyom ölmemiş soğanı,kahverengi olmalı
Harika45 dk mezdeke yapıldı
Ohh yansın yağlarAltın süt yaptım kendime inşallah devam edebilirim
Allah hayırlı kapılar açsın canom, duamdasınAllah'tan senin herifin simit sarayı falan yok valla batardınız
bizim dönüş hala belirsiz.herif 15 gün dönüşümlü çalışmaya başladı.asgari ücretin yarısını vericekler.otel sahibi bayramdan sonra durumlara bakıcakmış.işler istedikleri gibi gitmezse 2021e kadar kapatıcaklar oteli.bütün oteller aynı kararı almış sanırım.bizimki arabayı satılığa koyucak nolur nolmaz diye ,bekliyoz işte
Ula piii nasıl bilmezsin, bakınız bir alt mesaj da samdanın yaptığı gibi yapıyorum ben, soğan yahnisi derizBibersiz menemen seversen yapem hemen iki dakkada
Ama geçen sadece soğanlı yumurta yaptım ayy bayıldım samdan yaa
onu ben de çok severim malii
ben soğanı kavurunca biber ve domates de koyup soğan kavurması yapiyom üstüne yumurta
diyet sayfasında bastan cikarmayalim birbirimizi istersen
Öldürmeye meraklıben sevmiyom ölmemiş soğanı,kahverengi olmalı
Benim için ölemiyosa napim öyle soğanı istemezHarika
Ohh yansın yağlar
Allah hayırlı kapılar açsın canom, duamdasın
Ula piii nasıl bilmezsin, bakınız bir alt mesaj da samdanın yaptığı gibi yapıyorum ben, soğan yahnisi deriz
Öldürmeye meraklı
Allah razı olsun.. inşallahBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?