Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

Niye ya migrostan çok gizel kabak semizotu üzüm geldi bana kendin gidiceksen daha iyi tabi

burdaki carefoursa ve Migrosun ürünleri güzel değil bize de güzel gelmiyo o yüzden bonusum.
en yakın migrostan gonderiyolar gliba

artık akılsız kocanın cezasını samdan ceker deyip gidecem

malipina Altın süt ne he altım süt ne ben niye bilmiyorum niye demiyosun bana
Bi bardak süte çay kaşığıyla zerdeçal zencefil katıp 3 5 dk kaynatıyon.bardağa döküyon bi de karabiber tarçın bal ekliyon.ılıtıp içiyon bu kadar.ama ben karabiberi falan baya az koydum çünlü baya yakıyo içerken.bal da koymadım ben.vücüde çok faydalıymış yağ da yakıyomuş gece yatmadan 1 saat önce içersen

Sade kendin içip yanıcaktın dimi

is yerindeki cekmecedeymis on kere baktim. kart iptal oldu ya. cekmeceyi açtım Kart orda

hesabimdan para cekerlerse diye riske atamadim kız. maas ve Kredi kartı bir arada. cekseler canım çıkardi
Boşver en iyisini yapmışsın kuzum . sağlık olsun yenisi 15 günde anca gelir işte napcan

Karabiber zencefili aktifleştiriyomuş mutlaka faydası olur yoğurt kürü yaparken çok kulladım bende
Zerdeçalı da aktif ediyo karabiber.önemli olan zerdeçal zaten.midenin anasını ağlatcaz gibine geliyo du bakem
Ama ben karabiberi kaşığın ucuyla anca koydum.1 çay kaşığı yazıyodu tarifte.ben içemem o kararını mideyi deler meler neme lazım

Zencefil yazmışım ya zerdeçal olucaktı iyi yapmışın çok acı olur o birazıda aktif ediyo zaten

45 dk mezdeke yapıldı
Harika
Altın süt yaptım kendime inşallah devam edebilirim
Ohh yansın yağlar
Allah hayırlı kapılar açsın canom, duamdasın
Bibersiz menemen seversen yapem hemen iki dakkada
Ama geçen sadece soğanlı yumurta yaptım ayy bayıldım samdan yaa
Ula piii nasıl bilmezsin, bakınız bir alt mesaj da samdanın yaptığı gibi yapıyorum ben, soğan yahnisi deriz
onu ben de çok severim malii

ben soğanı kavurunca biber ve domates de koyup soğan kavurması yapiyom üstüne yumurta

diyet sayfasında bastan cikarmayalim birbirimizi istersen
ben sevmiyom ölmemiş soğanı,kahverengi olmalı
Öldürmeye meraklı

Benim için ölemiyosa napim öyle soğanı istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…