- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Taktik o kız inanma,iki üç gün sonra maaş günüyse ondan erteliyo aklınca idare ediyo
Salçalı su kaynat koy önüne ,taneleri nerde bu çorbanın derse boşver yarın alırız de
Bibersiz menemen seversen yapem hemen iki dakkadamalii yaaaadoğru diyon valla. benim de Çok sorumluluk sahibi kocam var. evde sebze meyve yok kaç gündür yarın alırız diyo bugün pazar vardı yarın alırız marketten dedi. markete de gittik kim taşıyacak sonra alırız dedi
yarın taş kaynatiriz artık
siz de menemen varsa gelek
yarın yok kibayramda da yok kartım da yok
bebeyle nasıl alcak demedi pis herif. hem de annemler geliyo yani bayramda biz annemlerle taş yeriz artıko da işte ne denk gelirse.
üşengeç anacim maaş teeee 15 inde. yarın erken gelirse evde bırakıp kendim alırım artık:)
Bibersiz menemen seversen yapem hemen iki dakkada
Ama geçen sadece soğanlı yumurta yaptım ayy bayıldım samdan yaa
Piii seninki tam dayaklıkmışyarın yok kibayramda da yok kartım da yok
bebeyle nasıl alcak demedi pis herif. hem de annemler geliyo yani bayramda biz annemlerle taş yeriz artıko da işte ne denk gelirse.
üşengeç anacim maaş teeee 15 inde. yarın erken gelirse evde bırakıp kendim alırım artık:)
Bibersiz menemen seversen yapem hemen iki dakkada
Ama geçen sadece soğanlı yumurta yaptım ayy bayıldım samdan yaa
az kaldı merdaneyle giriscem zaten bonus
Piii seninki tam dayaklıkmış
Hadi seni düşünmüyo bebeyi düşüneydi azcık cırla kız azcık el koy cüzdanına yaparsın sen o potansitel var aslanım
Kart numarasıyla sanal alışferiş mi yapsan?
Ne bilem ben genelde omlet yaparım hiç soğanlı aklıma gelmediydi bi videoda gördüydüm ordan kaldı aklımda.hayatımın hatasını yapmışım yapmayarakYılların şişmanı daha yenimi yedin lan soğanlı yımırtayıbayılırım ölürüm falan yani
artık yapamam bonusyarın erken gelirse kendim gider gelirim. eğer olmazsa oğlanla gider gelirim artık:)
Ne bilem ben genelde omlet yaparım hiç soğanlı aklıma gelmediydi bi videoda gördüydüm ordan kaldı aklımda.hayatımın hatasını yapmışım yapmayarak
Yok yaparsın şimdi yapsan sabaha gelir
Anaa bak görüyon mu karı kaybettim diye panik yaptı iptal ettirdi kartıkız ben mal naptim. maaş kartımı bulamadim. bankayı aradim kartı kapattirdim. yeni kart adresinize gelcek dedi kız. sonra telefonu kapatip kartı buldum
kendi kartım vardı ne güzel aliyodum kafama göre
parayı da verir de küçük çocukla market alışverişi hiç eğlenceli değilartık mecbur yapcaz napalim
sebze meyve lazım kız sanal marketten gelenler güzel olmuyomis gibi pazar vardı bugün, taptaze oluyo herşey üşengeç gitmedi.
yarın manav reyonu iyi olan bi market var oraya giderim:)
Anaa bak görüyon mu karı kaybettim diye panik yaptı iptal ettirdi kartıönce bi ara di mi evi
aynı ben valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?