Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

Taktik o kız inanma,iki üç gün sonra maaş günüyse ondan erteliyo aklınca idare ediyo
Salçalı su kaynat koy önüne ,taneleri nerde bu çorbanın derse boşver yarın alırız de

yarın yok kibayramda da yok kartım da yok

bebeyle nasıl alcak demedi pis herif. hem de annemler geliyo yani bayramda biz annemlerle taş yeriz artık o da işte ne denk gelirse.

üşengeç anacim maaş teeee 15 inde. yarın erken gelirse evde bırakıp kendim alırım artık:)

Bibersiz menemen seversen yapem hemen iki dakkada
Ama geçen sadece soğanlı yumurta yaptım ayy bayıldım samdan yaa

Odunlara gelesice

Bibersiz menemen seversen yapem hemen iki dakkada
Ama geçen sadece soğanlı yumurta yaptım ayy bayıldım samdan yaa

onu ben de çok severim malii

ben soğanı kavurunca biber ve domates de koyup soğan kavurması yapiyom üstüne yumurta

diyet sayfasında bastan cikarmayalim birbirimizi istersen

Piii seninki tam dayaklıkmış
Hadi seni düşünmüyo bebeyi düşüneydi azcık cırla kız azcık el koy cüzdanına yaparsın sen o potansitel var aslanım

Piii seninki tam dayaklıkmış
Hadi seni düşünmüyo bebeyi düşüneydi azcık cırla kız azcık el koy cüzdanına yaparsın sen o potansitel var aslanım

kız ben mal naptim. maaş kartımı bulamadim. bankayı aradim kartı kapattirdim. yeni kart adresinize gelcek dedi kız. sonra telefonu kapatip kartı buldum

kendi kartım vardı ne güzel aliyodum kafama göre
parayı da verir de küçük çocukla market alışverişi hiç eğlenceli değil artık mecbur yapcaz napalim

Anaa bak görüyon mu karı kaybettim diye panik yaptı iptal ettirdi kartı önce bi ara di mi evi
aynı ben valla

Anaa bak görüyon mu karı kaybettim diye panik yaptı iptal ettirdi kartı önce bi ara di mi evi
aynı ben valla

is yerindeki cekmecedeymis on kere baktim. kart iptal oldu ya. cekmeceyi açtım Kart orda

hesabimdan para cekerlerse diye riske atamadim kız. maas ve Kredi kartı bir arada. cekseler canım çıkardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…