- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah6 senedir kanserdi... ilaçlarını alır günlük hayatına devam ederdi... ilaçlar fayda etmedi.. cumartesi fenalaştı aniden birdenbire... aşırı öksürüğü vardı.. bir türlü ikna edemediler hastaneye gitmeye.. . iltihaplı zatürree olmuş.. ciğerleri bitmiş soluk alamadı... makinedeydi.. en son kalbi durdu... kaybettik...
Allah'tan senin herifin simit sarayı falan yok valla batardınıznapam bebembugün evdeydim kocam sabah simit almış kahvaltıya tabiki yedim yine
sen de iyi döktürmüşaün yine masallah. memlekete dönme planları ne oldu malim gelceniz mi:)
Allah'tan senin herifin simit sarayı falan yok valla batardınız
bizim dönüş hala belirsiz.herif 15 gün dönüşümlü çalışmaya başladı.asgari ücretin yarısını vericekler.otel sahibi bayramdan sonra durumlara bakıcakmış.işler istedikleri gibi gitmezse 2021e kadar kapatıcaklar oteli.bütün oteller aynı kararı almış sanırım.bizimki arabayı satılığa koyucak nolur nolmaz diye ,bekliyoz işte
Yaa Allah yardım etsin herkes perişan oldu gerçekten.biz de kör topal idare ediyoz işte.devlet 2 ay destek parası verdi şükür, çok fazla sıkışmadık.haziranda kredimizi kapattık devletin verdiğiyle.o biraz rahatlattı bizi.çok şükür aç açıkta değiliz ama kemeri sıkmaktan helak olcaz yakındahayırlısı olsun malim yabenim de Antalya da arkadaşım var Çalıştığı otel komple kapanmış. ailesindeki herkes işsiz kaldı şu dönemde zaten sezonluk çalışan insanlar.
Allah yardımcısı olsun dardaki herkesin
yetecek mi eşinin yarım maaş almasi. iyi ki sen ise girmissin ya
Yaa Allah yardım etsin herkes perişan oldu gerçekten.biz de kör topal idare ediyoz işte.devlet 2 ay destek parası verdi şükür, çok fazla sıkışmadık.haziranda kredimizi kapattık devletin verdiğiyle.o biraz rahatlattı bizi.çok şükür aç açıkta değiliz ama kemeri sıkmaktan helak olcaz yakında
En güzeli bak spontane yaşıyoz işte fakiriz ama elitiz herşey akışınaçok zor malim ya. sıksan da herşey sürekli artiyo Allah sonumuzu hayır etsin
borcunuzun kapanmasi da çok güzel olmuş
inşallah gönlünce olur herşey:)
En güzeli bak spontane yaşıyoz işte fakiriz ama elitiz herşey akışına
Yaa millet akışına yaşayıp anda kalmak için yaşam koçlarına servet ödüyo,bak bize ..üç domates al, biri kahvaltıya ikisi yemeğeseni elit elit yerim hatun
doğru diyon kassan da oluruna variyo salsan da
Çok dertli geldi de bi anGülebilirdin mi acaba
Yaa millet akışına yaşayıp anda kalmak için yaşam koçlarına servet ödüyo,bak bize ..üç domates al, biri kahvaltıya ikisi yemeğene varsa fakirlikte var miiss
Taktik o kız inanma,iki üç gün sonra maaş günüyse ondan erteliyo aklınca idare ediyomalii yaaaadoğru diyon valla. benim de Çok sorumluluk sahibi kocam var. evde sebze meyve yok kaç gündür yarın alırız diyo bugün pazar vardı yarın alırız marketten dedi. markete de gittik kim taşıyacak sonra alırız dedi
yarın taş kaynatiriz artık
siz de menemen varsa gelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?