Dinlen canım dinlen, virüsü dinlemeyen misafirlerine de ne diyim
Canım menü paylaşımı şart değil, burayı spora motive olmak için açtım, menü paylslışınca da yorumu ben yaparım, tek elden çıksın yorum
Maşaallah sana
Olur canım tabii ki.Dinlen canım dinlen, virüsü dinlemeyen misafirlerine de ne diyim
Canım menü paylaşımı şart değil, burayı spora motive olmak için açtım, menü paylslışınca da yorumu ben yaparım, tek elden çıksın yorum
Maşaallah sana
Fena halde hamur isi yapasim var yine kendimi zor tutuyorum stresten yemeye sardım.
Biri bana amaan boşver simdi hamuru yogur bekle uzun is yapma dese keşkeNego
Kız ne güzel anlattınamaaaannnnn bu sıcakta hamur mu yicen. bi kase yoğurt ye mis gibi serin serin
içine biraz zerdeçal biraz çörek otu
Kız ne güzel anlattıngidiyim de yiyim madem bu güzel betimlemeye soguk bi yogurt yemezsem ayıp olur
Ben de yeşil üzümü buzluga atarim hep o da cok hos oluyo tavsiye ederim buzlu buzluaynen çok güzel oluyohatta ben buzluga koyuyorum. hafif donuyo yoğurt öyle daha çok seviyorum:)
Ben de yeşil üzümü buzluga atarim hep o da cok hos oluyo tavsiye ederim buzlu buzlu
Yogurdu hic denemedim iyi ki söyledin gidip atiyim bakimteşekkür ederim
Günaydın ♥
Şuraya bi saatlik uykuyla işe giden bi mali bırakayım
aynen çok güzel oluyohatta ben buzluga koyuyorum. hafif donuyo yoğurt öyle daha çok seviyorum:)
Ben de yeşil üzümü buzluga atarim hep o da cok hos oluyo tavsiye ederim buzlu buzlu
Yogurdu hic denemedim iyi ki söyledin gidip atiyim bakimteşekkür ederim
ben de üzümü denicem teşekkür ederim canım
oooo kasabın karısıNoluyo burda kim kimi deniyo
Ablam da meyveleri yoğurtla karıştırıp dondurur yerdioooo kasabın karısısağlıklı şeyleri soğuk yemeyi deniyoz. katılmak ister misin
Haha herkes birbiriniNoluyo burda kim kimi deniyo
Onu da bi deniyimAblam da meyveleri yoğurtla karıştırıp dondurur yerdi
Ben de muzu dondurup rondodan geçirip yiyom sakız gibi uzuyo hemi de ,çok lezzetli oluyo
He mi de bensiz,çoh ayıp sizeHaha herkes birbirini
Yine yeme krizlerim tuttu da sağolsun şamdan sakinlestirmeye çalışıyo beni masum dondurulmus yogurt önerileriyle
Ablam da meyveleri yoğurtla karıştırıp dondurur yerdi
Ben de muzu dondurup rondodan geçirip yiyom sakız gibi uzuyo hemi de ,çok lezzetli oluyo
Seslendim o ses verdi vallaHe mi de bensiz,çoh ayıp size
Öyle pek bişeye benzemez sanırım. muzu dilimleyip bi yarım saat donduruyosun sonra rondoda çekiyosun.istersen bal da kat.manyak bişey oluyo tavsiye ederimOnu da bi deniyimdondurmadan da oluyo mu?
Hazır şeftali ya da kayısı suyunu dondurunca da çok güzel oluyoevet muzu denedim o da çok güzel oluyo
ama meyveli yoğurt denememistim:)
Hee sen hamurişi diyosun ben yannış anlamışım pardonSeslendim o ses verdi vallabenim tatlidir hamur isidir krizlerim bitmez merak etme bi dahakine sana seslenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?