Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

İp atlama yarışına da var mısınız günlük
En çok kim atlayacak
Nego bu aralar bayagi bi dagildim dügünler denize gitmeler derken sporu birak dersi zor calisiyorum acilen kendime ceki düzen vermem lazim insallah az da olsa yapmaya calisicam

Nego bu aralar bayagi bi dagildim dügünler denize gitmeler derken sporu birak dersi zor calisiyorum acilen kendime ceki düzen vermem lazim insallah az da olsa yapmaya calisicam
Canım ip hem kısa sürüyor hem de epey faydası olur, ipi bırakmasan bile yeter
Birileri jillian abladan vazgecmis sanki noldu cicim carpti mi
Hiç keyif almıyorum yaparken ya çok itici
Leslie +pilates +ip +eliptik yeter bana
Çok abartma sen yine de yerken
bugünkü sporum tamam
Harika

14 günlük spor programım :

30 dakika leslie
30 dakika eliptik bisiklet
30 dakika pilates
500 ip atlama
100tane ip atlasam şükür ediyorum . En son 180di astimim var ya yavaş yavaş yapıyorum.. hırs azim istiyorum.
Oooooooooommmmmm spor yapmak istiyoooooooooooooommmmm..

Günaydın

Şöyle kenardan listenize dahil olmaya geldim müsadenizle

Düzenli beslenirim zaten birazcık kilo fazlalığım var 6 kilo kadarcık, 5 kilo verdim bu dönem ama kilo vermem durdu. 56 kiloyum şu an amacım 50..
Spor yapmaya çok vaktim olmuyor çalıştığım için, evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum sizlerle birlikte desteklerim teşvik olurum diye geldim.
Tabi menü kısmı ayrıca dikkatimi çekiyor, hem fikir alışverişi hem mutfağı seven biri hemde sağlıklı beslenmeye meraklı biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…