Düzgün erkekler nerede?Evlenemiyorum

Son Mohikan tatlım, son son sondu....

Tamam ülkenin erkek popülasyonu ortada amma...

Ne alaka gayette kaliteli erkekler kaliteli kadınlarla evleniyorlar.

Sizi tercih etmiyor olabilirler mi acaba??

Sizi sizin tercih etmediğiniz erkekler tercih ediyorsa insan birazda kendini sorgulamalı.

Son Mohikan tatlım, son son sondu....

Tamam ülkenin erkek popülasyonu ortada amma...

Ne alaka gayette kaliteli erkekler kaliteli kadınlarla evleniyorlar.

Sizi tercih etmiyor olabilirler mi acaba??

Sizi sizin tercih etmediğiniz erkekler tercih ediyorsa insan birazda kendini sorgulamalı.
Kaliteli kaliteli takılıyorlar
Bende diyorum niye evlenmedim
Meğer kaliteli değilmişim 🤣🤣

Çok yanlış bir genelleme.
Hem sosyal çevrem yok, eczanede yoğun çalışıyorum, kimseyle tanisamiyorum diyorsun hem de bütün erkekler ya çok iyi ya kavgacı,maço,aldatan diyorsun.
İyi de doğru düzgün tanisamiyorsun bile kimseyle, ne bu genelleme?
Bence ilk olarak çevrenden biraz uzaklaş,kendini de biraz değiştirmeye calis derim. Belli ki etrafında , tanistigin- belki arkadaş ortamında bulduğun kişiler kro tipte insanlar. Seninle konuşmaya çalışan insanların hepsi böyleyse uzaktan bakan biri olarak diyorum ki
Ya çevren bozuk, ortamın kötü böyleleri geliyor
Ya da bu kişiler de kendilerini sana denk goruyorlar, dışarıdan bakınca senden de kro nargileci tayfa sevgilisi olacak izlenim alıyorlar,bu nedenle nargile tayfa sana koşarken zit tayfa 'yok istemem' diyor.
Her iki şekilde de çevreni değiştirmek iyi olacaktir.
Yoğun calisiyorsun ama haftalık iznin vardır elbet. Bu haftalık izninde evde uzanma,ya da AVM gezme, arkadaşlarınla buluşup kafede zaman geçirme. Konusma ortamının olacağı,kalabalık bir etkinlige katil.
Demin bir konuya da yazmıştım, kopyalıyorum

Yani sözün özü
1) kro erkeklerle tanışmak istemiyorsanız, kro erkek bulacağınız ortamlarda takılmayın, siz de kro bir kadın olmayın.
2) kalabalık ortamlara girmekten cekinmeyin, bir anda hiç ummadığıniz bir insanla tanışma ihtimaliniz o kadar yüksek ki. İnsanlar böyle böyle buluyorlar sevgililerini

Ekleme: sizinle tanışıp begenmedigi için 'sevgilisi olmus kız istemiyorum' diyip Ukraynalı birisiyle yuva kurmaya niyet etmiş nişanlı bir adama 'Hakkımı helal etmiyorum . beni daha önce sevgilelerim oldugu için reddettin ama o ukraynalı kadının hiç mi sevgilisi olmamış ?' yazmış, gelen cevaptan sonra da beddua edip engellemişsin.
Yani küçük gördüğün nargileci, kaba insanlardan ne farkın var ki? Oylelerinin sana gelmesi bence oldukça normal diyorum- şu mesajı okuduktan sonra
İyide kız haklı
Namus bilmem ne olayına girmiş karşısındaki mal
Kibarca uyuşamadık diyebilirdi
Ne demek sevgililerin olmuş istemiyorum
Ukraynalı dünya karması yapmıştır 🤣

Kırolarla gezenler genelde kıro kızlar olur. Sizden öyle bir enerji geliyor olabilir.
Ben de flört aşamasında hiç öyle kıroya denk gelmedim. Kendinizde de sıkıntı aramanızı öneririm.
Ki çevremde bir arkadaş var, kıskanç, höt zöt yapan erkek arar ama kıro da olmasın der. Yani ikisi bir arada olmuyor. Benim eşimi kılıbık buluyor mesela😁😁

Tanıdığım insanları bir gözden geçirdim ama bahsettiğiniz iki tipten de çok fazla tanıdığım kişi yok. Ben tanımıyorsam yoklardır demek değil amacım ama sandığınız kadar yaygın değiller bence. Belki ilgi alanlarınıza uygun ortamlara girmek hobileriniz aracılığıyla yeni sosyal çevre edinmek kendinize daha uygun insanlarla tanışmanıza vesile olur.

Bir tane örnek genelleme yapmak için çok az değil mi? :KK48:

Nargileci tayfadan olmayıp Ukraynalı sevmeyen erkekler var elbetteki dışarıda. Ama bu flört işlerinde tuhaf birşey var bilmiyorum artık enerji meselesi midir astroloji falan filan mıdır bazen insan bir kuraklık dönemine giriyor. Sonra çekim alanına üçer beşer damlıyor seninle ilgilenen insanlar.

Tavsiyem bu dönemde evlenmeyi bir amaç haline getirme. Onun yerine kendine odaklan. Kendini sevmeyi öğren. İlgi alanlarını genişlet. Kendini sevmek gerçekten önemli. Bunu başarınca duruşun bakışın mimiklerin değişiyor. Kıyafetlerinden tut, iletişimine kadar herşeyi kendini gizlemek yerine sevdiğin özelliklerini ön plana çıkaracak şekilde seçiyorsun. Etrafına yaşam enerjisi saçıyorsun zaten kadın erkek herkes bu yaşam enerjisine tav oluyor. Kimse sıkıcı hayatından çekip kurtaracağı bir prens/prenses istemiyor bu devirde. Onlara birşey katacak, gününü güzelleştirip renklendirecek insanlarla birlikte olmak istiyor.

Canımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz

Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.

İlişki teklif eden tipler ise maço, nargile içen, saldırgan kaba tipler,barcı tipler bunlarla da evlenmem, aile babası olmaz . Zaten aldatıyorlar. Kadınlara saygıları yok .

Büyükler soruyor neden evlenmiyorsun diye baskı yapıyorlar 40 yaş ve üzeri ablalarım ama bilmiyorum biliyorlar mı ortamı ?
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?

Bu konulara hep yazıyorum iyileri biz -azınlık şanslı türk kadınları ve yabancı uyruklular- kaptık size çöpler kaldı 😂😂😂

Tanıştırıldığınız adam sizi beğenmeyip yabancı bir kadınla evlenme kararı aldı diye genellemeseniz mi acaba? Belki bu düşünce tarzınızdan, bakış açınızdan dolayı erkekler sizden uzak duruyordur. İnsan ilk üç cümlesinde bakış açısını, zihniyetini belli eder çünkü.

Şu yazdıklarınızdan çıkarılacak tek sonuç yanlış bir çevre edindiğiniz. 36 yaşında, evli, zamanında birçok flörtü olmuş, sosyal bir insanım. Etrafımda hiç nargileci, maço, kavgacı diye tanımlayabileceğim insan olmadı.

Sizin erkekleri genellemeniz, Türk kızlarını kezban, gösteriş budalası diye etiketleyen bir kısım erkeğin düşüncesiyle aynı paralellikte. Gördüğünüz kötü örneklerden ibaret değil insanlar. Demek ki yanlış bir çevredesiniz. Haa bir de maçoyu, kavgacıyı küçüksemenizi anlarım da, barcı ne alaka? İnsanların meslekleri nasıl bi eş ve baba olacaklarıyla çok alakalı değil. En fazla ailelerine ayırabilecekleri zamanla alakalı olabilir ama.

Belki bana kızacaksınız .Çünkü hayatımda ilk kez reddedildim ve gururm kırıldı. Mesaj attım bugun.

Hakkımı helal etmiyorum dedim. beni daha önce sevgilelerim oldugu için reddettin ama o ukraynalı kadının hiç mi sevgilisi olmamış ? diye yazdım

Ne diyorsun sen Allahın kezbanı yazmış

Bela okuyup hemen engelledim . Hak etti . İçim ferahladı

Ahahaha bu nedir allasen 😂😂😂
Adam sizinle herhangi bir şey yaşamadığı için sadaka dağıtmaya çıkmıştır.
Düzgün adamlarla birlikte olmak için düzgün kadın olmak lazım. İlk şart bu. Bu şekilde çok zor.

Şu yazdıklarınızdan çıkarılacak tek sonuç yanlış bir çevre edindiğiniz. 36 yaşında, evli, zamanında birçok flörtü olmuş, sosyal bir insanım. Etrafımda hiç nargileci, maço, kavgacı diye tanımlayabileceğim insan olmadı.

Sizin erkekleri genellemeniz, Türk kızlarını kezban, gösteriş budalası diye etiketleyen bir kısım erkeğin düşüncesiyle aynı paralellikte. Gördüğünüz kötü örneklerden ibaret değil insanlar. Demek ki yanlış bir çevredesiniz. Haa bir de maçoyu, kavgacıyı küçüksemenizi anlarım da, barcı ne alaka? İnsanların meslekleri nasıl bi eş ve baba olacaklarıyla çok alakalı değil. En fazla ailelerine ayırabilecekleri zamanla alakalı olabilir ama.

Barcıdan kasıt bara giden, eğlenmeyi seven insan herhalde, bar işleten değil.

Barcıdan kasıt bara giden, eğlenmeyi seven insan herhalde, bar işleten değil.
Yok artık. =)) Hiç öyle düşünmemiştim. Çünkü kocam evlenmeden önce beni barlardan toplardı. Sen tut böyle bir kadınla evlen, üstüne iki de çocuk yap. Aile anası olacak insan değilmiş miyim meğer? İpin ucundan dönmüşüm o zaman. :confused:

Barcı diye etiketlemeyin insanları konu sahibi. Ama alkolikse başka tabi. Alkol kullanan eş istemiyorum da diyebilirsiniz. Bence bu önyargılarınız da çevreniz yüzünden ama. Sizin başka bir çevreye ışınlanmanız gerekiyor. Daha kültürel, sanatsal aktiviteler, ne bileyim spor içerikli aksiyonlar... Yoksa mis gibi temiz aile çocukları da var. Bakınız barcı kadınlarla bile evleniyorlar. :KK8:

Kaliteli kaliteli takılıyorlar
Bende diyorum niye evlenmedim
Meğer kaliteli değilmişim 🤣🤣
Aynen..
Kaliteli (!) Olma ölçütü evlenmekten geçiyor çünkü..
Yazık..
Ne garip düşünceler..
Herkeste büyük büyük laflar..:KK34:

Son düzenleme:
Valla bacım bulursan bize de gönder aynısından. Şu devirde azıcık eli yüzü düzgün iyi bir mesleği olan adamların peşinden artık kızlar koşuyor bu adamlar da para derdine düşüyor evlenmeye yanaşmıyor haklısın. Ha deyince cevrende değişmiyor su sıralar sosyalde olamazsın üzgünüm ama beklicez artık

Canımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz

Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.

İlişki teklif eden tipler ise maço, nargile içen, saldırgan kaba tipler,barcı tipler bunlarla da evlenmem, aile babası olmaz . Zaten aldatıyorlar. Kadınlara saygıları yok .

Büyükler soruyor neden evlenmiyorsun diye baskı yapıyorlar 40 yaş ve üzeri ablalarım ama bilmiyorum biliyorlar mı ortamı ?
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
Aşkı bekle gözle iste içten içe, aşk gelirse yabancı kızları falan sollarsın 😄

• Beğen
Reactions: 000
Çevrenizi değişin, mesela ben 2 farklı şehirde üniversite okudum. 2 farklı şehirde çalıştım. Etrafımda hiç barcı nargileci maço kaba erkek olmadı. Ha ortamda bir şekilde vardı ama bende onlar için sadece vardım, onlarda benim için sadece vardı. Yakın olduğum çevre genelde, okuyan, gezen, kendini geliştiren, saygılı ve kültürlü insanlardı. Sizde etrafınızda eleme yaparsanız bulursunuz. Ki eşimi de çalışma ortamında edindiğim bir arkadaş vasıtası ile tanidim.

Yok artık. =)) Hiç öyle düşünmemiştim. Çünkü kocam evlenmeden önce beni barlardan toplardı. Sen tut böyle bir kadınla evlen, üstüne iki de çocuk yap. Aile anası olacak insan değilmiş miyim meğer? İpin ucundan dönmüşüm o zaman. :confused:

Barcı diye etiketlemeyin insanları konu sahibi. Ama alkolikse başka tabi. Alkol kullanan eş istemiyorum da diyebilirsiniz. Bence bu önyargılarınız da çevreniz yüzünden ama. Sizin başka bir çevreye ışınlanmanız gerekiyor. Daha kültürel, sanatsal aktiviteler, ne bileyim spor içerikli aksiyonlar... Yoksa mis gibi temiz aile çocukları da var. Bakınız barcı kadınlarla bile evleniyorlar. :KK8:

Konu sahibinin senin mesajından sonra düşüneceği: zaten ya yabancılara ya kötü, barcı, gezenti kadınlara gidiyorlar. Eğlenilecek kadınlarla evlenip bir de ana yapıyorlar. Benim gibi evlenilecek kadınlar evlenemiyor. Adaletsiz dünya 😂

Back
X