Çok yanlış bir genelleme.
Hem sosyal çevrem yok, eczanede yoğun çalışıyorum, kimseyle tanisamiyorum diyorsun hem de bütün erkekler ya çok iyi ya kavgacı,maço,aldatan diyorsun.
İyi de doğru düzgün tanisamiyorsun bile kimseyle, ne bu genelleme?
Bence ilk olarak çevrenden biraz uzaklaş,kendini de biraz değiştirmeye calis derim. Belli ki etrafında , tanistigin- belki arkadaş ortamında bulduğun kişiler kro tipte insanlar. Seninle konuşmaya çalışan insanların hepsi böyleyse uzaktan bakan biri olarak diyorum ki
Ya çevren bozuk, ortamın kötü böyleleri geliyor
Ya da bu kişiler de kendilerini sana denk goruyorlar, dışarıdan bakınca senden de kro nargileci tayfa sevgilisi olacak izlenim alıyorlar,bu nedenle nargile tayfa sana koşarken zit tayfa 'yok istemem' diyor.
Her iki şekilde de çevreni değiştirmek iyi olacaktir.
Yoğun calisiyorsun ama haftalık iznin vardır elbet. Bu haftalık izninde evde uzanma,ya da AVM gezme, arkadaşlarınla buluşup kafede zaman geçirme. Konusma ortamının olacağı,kalabalık bir etkinlige katil.
Demin bir konuya da yazmıştım, kopyalıyorum
Yani sözün özü
1) kro erkeklerle tanışmak istemiyorsanız, kro erkek bulacağınız ortamlarda takılmayın, siz de kro bir kadın olmayın.
2) kalabalık ortamlara girmekten cekinmeyin, bir anda hiç ummadığıniz bir insanla tanışma ihtimaliniz o kadar yüksek ki. İnsanlar böyle böyle buluyorlar sevgililerini
Ekleme: sizinle tanışıp begenmedigi için 'sevgilisi olmus kız istemiyorum' diyip Ukraynalı birisiyle yuva kurmaya niyet etmiş nişanlı bir adama 'Hakkımı helal etmiyorum . beni daha önce sevgilelerim oldugu için reddettin ama o ukraynalı kadının hiç mi sevgilisi olmamış ?' yazmış, gelen cevaptan sonra da beddua edip engellemişsin.
Yani küçük gördüğün nargileci, kaba insanlardan ne farkın var ki? Oylelerinin sana gelmesi bence oldukça normal diyorum- şu mesajı okuduktan sonra