Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün .... lar ordamı toplanmışArkadaşlar evlendikten sonra İzmir' de yaşıyoruz artık eşimle. Buraya geldikten sonra yanlış birkaç ilişkiye şahit oldum ve artık şaşırmayı bıraktım..
İlki, kızın sevgilisi olduğu halde kız başkasıyla sevgili oluyor. Neyse sonra eski sevgili gelip ikna edip kızı kendine çeviriyor. Sonra diğer sevgili bunu alıp gezmeye götürüp kendine çeviriyor. Bu böyle artık bi döngü haline dönüşmüş durumda. Kız diğer sevgilisinin facebook unda ekli olduğu halde o anda yanında olanla yer bildirimi yapıyor. Diğeri sinir harbi yaşıyor. (Eşim anlattı bunları. Erkek sevgililerden biri eşimin arkadaşı.) Ve iki erkek de vazgeçmeyip kızla bu şekilde görüşüyorlar. .
İkinci şahit olduğum şu, kadının kendinden yaşça büyük eşi var. Gönlünü başka birine kaptırıyor. Onla yaşamaya başlıyor. Eşi yaşlı olduğu için vicdan yapıp geri dönüp, tekrardan gönlü olduğu sevgilisinin yanına dönüyor. Birlikte yaşıyorlar. Sonra eşine yine dönüş yapıyor. Neyse bunda diğer adam iki üç kereden sonra bu şekilde kabul etmiyor yani eşine gidip gidip geri dönmesini en azından. .
Son olarak da kocasını aldatan, başkasıyla görüşen biri var. Buna da iki hafta önce falan şahit oldum. Adam karısına pazar sabahında gelen "aşkım, bitanem" mesajını görüyor ve tüm olayları öğreniyor. Neyse adam karısını bırakmadı. Hatta balayına çıkardı. Benim ağzım açık kaldı. Ve sonuç mu? Kadın dün yine görüştüğü kişiyle telefon görüşmesine başlamış bile. . Ve dünya güzeli bir kızı var. .
Ne zaman bu hale geldik biz? Düzgün yaşamaya çalışmak, ahlaklı olmaya çalışmak, onurlu durmak çok mu yüce vasıflar oldu?. .
Yanlış anlamayın, kimsenin hayatı beni ilgilendirmez ama artık gerçekten korkuyorum. Ben de onlar gibi insanım, onlar da benim gibi.. Ortam da çok kötü artık. Allahım uzak tutsun bizden. .
Not: Yazdıklarımın İzmir' de olmamla hiçbir alakası yok. "İzmir de bunlar alenen yaşanıyor" diye "İzmir e geldikten sonra.." ibaresini eklemedim. Bilginize şimdiden. .
Emin ol bayanlardan daha çok erkekler yapıyor bunu.Ne hale geldiğimizide söyleyim kendimce,internet kullanımı arttı,sosyal medya arttı,ahlak kuralları sıfır.Herkeste bir normal algılama durumu oluştuArkadaşlar evlendikten sonra İzmir' de yaşıyoruz artık eşimle. Buraya geldikten sonra yanlış birkaç ilişkiye şahit oldum ve artık şaşırmayı bıraktım..
İlki, kızın sevgilisi olduğu halde kız başkasıyla sevgili oluyor. Neyse sonra eski sevgili gelip ikna edip kızı kendine çeviriyor. Sonra diğer sevgili bunu alıp gezmeye götürüp kendine çeviriyor. Bu böyle artık bi döngü haline dönüşmüş durumda. Kız diğer sevgilisinin facebook unda ekli olduğu halde o anda yanında olanla yer bildirimi yapıyor. Diğeri sinir harbi yaşıyor. (Eşim anlattı bunları. Erkek sevgililerden biri eşimin arkadaşı.) Ve iki erkek de vazgeçmeyip kızla bu şekilde görüşüyorlar. .
İkinci şahit olduğum şu, kadının kendinden yaşça büyük eşi var. Gönlünü başka birine kaptırıyor. Onla yaşamaya başlıyor. Eşi yaşlı olduğu için vicdan yapıp geri dönüp, tekrardan gönlü olduğu sevgilisinin yanına dönüyor. Birlikte yaşıyorlar. Sonra eşine yine dönüş yapıyor. Neyse bunda diğer adam iki üç kereden sonra bu şekilde kabul etmiyor yani eşine gidip gidip geri dönmesini en azından. .
Son olarak da kocasını aldatan, başkasıyla görüşen biri var. Buna da iki hafta önce falan şahit oldum. Adam karısına pazar sabahında gelen "aşkım, bitanem" mesajını görüyor ve tüm olayları öğreniyor. Neyse adam karısını bırakmadı. Hatta balayına çıkardı. Benim ağzım açık kaldı. Ve sonuç mu? Kadın dün yine görüştüğü kişiyle telefon görüşmesine başlamış bile. . Ve dünya güzeli bir kızı var. .
Ne zaman bu hale geldik biz? Düzgün yaşamaya çalışmak, ahlaklı olmaya çalışmak, onurlu durmak çok mu yüce vasıflar oldu?. .
Yanlış anlamayın, kimsenin hayatı beni ilgilendirmez ama artık gerçekten korkuyorum. Ben de onlar gibi insanım, onlar da benim gibi.. Ortam da çok kötü artık. Allahım uzak tutsun bizden. .
Not: Yazdıklarımın İzmir' de olmamla hiçbir alakası yok. "İzmir de bunlar alenen yaşanıyor" diye "İzmir e geldikten sonra.." ibaresini eklemedim. Bilginize şimdiden. .
Arkadaşlar evlendikten sonra İzmir' de yaşıyoruz artık eşimle. Buraya geldikten sonra yanlış birkaç ilişkiye şahit oldum ve artık şaşırmayı bıraktım..
ateşlemişsiniz dedikodu kazanını maşallah. Milleti,eleştiriyorsunuz da sizin tanımadığınız kişilerin dedikodusunu yapmanız çok mu normal. Ayrıca anlattığınız olaylarda alan menun satan memnun size ne oluyor? Adam affetmiş karısını balayına götürmüş daha neyin derdindesiniz? Tamamnyaşanılannhayat genel ahlaka aykırı ve ya aile yapısına ters bunun farkındayomda milletin derdi sizi mi gerdi Allah ım yaaaaArkadaşlar evlendikten sonra İzmir' de yaşıyoruz artık eşimle. Buraya geldikten sonra yanlış birkaç ilişkiye şahit oldum ve artık şaşırmayı bıraktım..
bilimİş yerinde biri vardı daha önce evlenip ayrılmış 30 yaşlarında yalnız yaşayan bi kadındı inanırmısın her gün birşryler anlatıyordu insanlar. evlisi bekarı hemde iğrenç şeyler biriyle beraber olup diğeriyle 2 saat sonra olması ve bu yüzden hijyen olmaması falan psikolojim bozulmuştu artık yüzünü görmek istemiyodum en sonunda işten ayrıldı hala düşününce bozuluyo
Bu iğrenç şeyler yüzünden çevremi çok dikkatli seçiyorum. Hiç tahammülüm yok gerçekten bu tür şeylere
Dizilerde bu iğrenç olaylar romantik fonlarla verilmeye devam ettikçe insanlar daha neler yapar. Eskiden de varmış elbette böyle şeyler ama şimdi alenen yaşandığı için sürü misali ahmet yaptıysa memette yapar hesabı. eşkıya bilmem nereye ne olmaz diye bir dizi var şuan hatırlayamadım mafyalık adam öldürmek karısını aldatmak coolluk gibi gösteriliyor. Bitmişizde işte haberimiz yok. Artık dürüst olmak cesaret işi.
Emin ol bayanlardan daha çok erkekler yapıyor bunu.Ne hale geldiğimizide söyleyim kendimce,internet kullanımı arttı,sosyal medya arttı,ahlak kuralları sıfır.Herkeste bir normal algılama durumu oluştu
Bende İzmir'de yaşıyorum inanın heryerde duyuyoruz bu veya değişik şeyler,kafanıza takmayın
Valla benim çevremde hiç yok böyle insanlar, sizde nasıl bir çevre var? Ben çevremdeki insanları kendime göre, kendi doğrularıma göre seçiyorum. Ben de İzmir'de yaşıyorum. İzmir ne alakaysa artık... Siz öyle yazmışsınız ya hani... O insanları anlatmışsınız ama kendi adıma Konuşayım; ben dedikodudan hoşlanmam. Hiç tanımadığımız bu insanların hayatını burada anlatmanız bana hoş gelmedi. Ne yaşarlarsa yaşasın bize ne yani. Neden eforumu başka insanların özel yaşamını çekiştirmeye harcayayım ki? Bence siz de harcamayın. Çevremize doğru insanlar alırsanız böyle hoşunuza gitmeyen durumları duymak ya da şahit olmak zorunda kalmazsınız. Siz düzgün olun, çoluğunuzu çocuğunuzu düzgün yetiştirin yeter. Kim ne yaparsa yapsın yani herkesin kendi hayatı. Eleştirmek bence yanlış ve gereksiz bir uğraş. İzmir'e geldikten sonra bunları gördüm/duydum tarzında konuşmanız bana olumsuz bir enerji verdi yani dediğim gibi ben de burada yaşıyorum ve anlattığınız türden şeylere şahit olmuyorum. Olsam da bişey yapamam zaten, herkesin hayatı. Yargılamaktan daha önemli işlerim var.
oturup bunları düşünüp kendine dert edip "ay benimde başıma gelir mi" diye düşünürsek akıl hastanelerinde boş yer kalmaz.Herkesin kendi hayatı kendi görüşü.Bende izmir de yaşıyorum duyuyorum da bazı şeyler ama banane.Benim çevremdeki insanlar değiller sonuçta.Ayrıca her duyduğunuza da inanmayın.Hiç olmadık kişilere yüz vermedikleri için damgalayıp bunu dedikodu şeklinde yayan beyinsiz insanlar dolu etrafta.İzmir de yaşayan arkadaşlar gibi bende "İzmir" ibaresini hoş bulmadım.
Bazılarını cidden görmezden gelmek en iyisi ya anlam verilmiyo çünküzaten sende bunu hayatının en büyük derdi yapmıştın
![]()
benim cevremde de yok.Valla benim çevremde hiç yok böyle insanlar, sizde nasıl bir çevre var? Ben çevremdeki insanları kendime göre, kendi doğrularıma göre seçiyorum. Ben de İzmir'de yaşıyorum. İzmir ne alakaysa artık... Siz öyle yazmışsınız ya hani... O insanları anlatmışsınız ama kendi adıma Konuşayım; ben dedikodudan hoşlanmam. Hiç tanımadığımız bu insanların hayatını burada anlatmanız bana hoş gelmedi. Ne yaşarlarsa yaşasın bize ne yani. Neden eforumu başka insanların özel yaşamını çekiştirmeye harcayayım ki? Bence siz de harcamayın. Çevremize doğru insanlar alırsanız böyle hoşunuza gitmeyen durumları duymak ya da şahit olmak zorunda kalmazsınız. Siz düzgün olun, çoluğunuzu çocuğunuzu düzgün yetiştirin yeter. Kim ne yaparsa yapsın yani herkesin kendi hayatı. Eleştirmek bence yanlış ve gereksiz bir uğraş. İzmir'e geldikten sonra bunları gördüm/duydum tarzında konuşmanız bana olumsuz bir enerji verdi yani dediğim gibi ben de burada yaşıyorum ve anlattığınız türden şeylere şahit olmuyorum. Olsam da bişey yapamam zaten, herkesin hayatı. Yargılamaktan daha önemli işlerim var.
sizde benim yorumumun bir "izmir" kısmını mı okudunuzİzmir' le alakası olmadığını renkli yazarak belirttim?? Bi tek orayı mı okuyamadınız??