Düzgün insan olabilmek bu kadar mı zor artık :(

Maalesef çok kötü hale geldik eskiden de vardı ama yakalanma riski daha düşüktü sanırım teknoloji ilerledi sobeler arttı resmen. Hatta midelerde büyüdü kabullenen kadınlar ne kadar çoksa erkeklerde de sayı arttı. boşanmak akıllarına gelmiyor ya süründürüp öldürüyorlar ya da hiç bir şey yokmuş gibi aşkım canım devam ediyorlar...
Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın cümlemizi doğru yoldan ayırmasın inşallah.

Ben de cevremde yok boyle seyler diye düşünüyordum.
Ta ki dune kadar.
Esimin arkadasi aradi, esimi cagirdi. O anlatmis. Karisi aldatiyormus. Ne yapacagini bilememis. Iki kucuk cocuklari var, ikisi de engelli. Ayrilsam cocuklar bende kalsa nasil bakacagim diyor. (Esimin arkadasi yetimhanede buyumus anne babasi yok) cocuklardan nasil ayrilayim diyor, ayni evde nasil yasayayim diyor... adam karisinin ailesiyle paylasmis durumu, kayinpederi "olur oyle seyler" den baska bir sey dememis. Ne yaptilar bilmiyorum.
Olayin izmirle istanbulla falan alakasi zaten yok. Bu bahsettigim kadin gordugum en kapali aileden geliyor. Benim esime kendinden kucuk olmasina ragmen abi diye hitap eder falan.
Allah dusmanima yasatmasin boyle seyleri.

Gordugunuz en kapalı ailenin babası 'olur böyle şeyler' mi demiş :KK57::KK57:
Valla bizde bir sıkıntı var galiba,hangimiz marjinal diyesim geliyor :KK57:

Gordugunuz en kapalı ailenin babası 'olur böyle şeyler' mi demiş :KK57::KK57:
Valla bizde bir sıkıntı var galiba,hangimiz marjinal diyesim geliyor :KK57:

Aynen oyle.
Hani marjinal bizdik...
Hele bir kadinin aldatmasini hic yakistiramiyorum. Erkeginkinden bile cirkin geliyor. Yanlis anlasilmak istemiyorum erkegin kiri meselesi degil. Bir erkek bu kadar alcalabilir umrumda degil ama bir kadin bu kadar alcaklasmamali.
Yasayana zor baska bir sey degil.

Back
X