Saç Şekillendiriciler Düzleştirici ?

Mevsim95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
57
1
36
Tekirdağ
Selm kızlar (:
Nedr bnm bu saçLarımdan çektiğim bıktım vlla kabarırlar nemden etkilenirler şekle girmezler :95: saçlarımı düzleştiriyorum fakat tutmuyo çabuk bozuluyor yaptığım gibi kalması için saatlerce düzleştirmem gerekiyor ..
Saçlarım kıvırcık oldukça sık ince telli, çok çabuk kabarıyorlar .. Yeni br düzleştirici almak istiyorum ama ne alsam çok kararsızım grçktn kalıcılık sağlasın istiyorum ..
Ne önerirsiniz ??:3:

$gama.webp

gama düzlestirici, piyasada bulabileceginiz en kaliteli düzlestiricidir...185 tl ile 200 tl arasinda satilir... braun, remington, gibi duzlestiriciler tam anlamiyla profesyonel degildir.

yine fonex'in
$fonex.webp

60-75 tl arasindaki profesyonel duzlestiriciyi de kullanabilirsiniz...

canım cok düz olmasını istiyosan hani şu 6 ay falan kalıcı "brezilya fönü" dedikleri yolu uygulayabilirsin. ayrıca kıvırcık saçlarını kullanabilirsin pantene aqua falan al onlar cok güzel yapıyo saçı çokta hoş bi kokusu var kullan kıvır kıvır ne güzel düz saçı napıcan pırasa gibi bende düz saçtan şikayetçiyim ya... örüyorum doluyorum dalgalı olsun diye kullan derim saçlarını.... düzleştirici saçı berbat ediyo inceltiyo ve ilerde çok döküyo.

Ben de aynı dertten yakınırken karşıma remington s5500 çıktı her yerde söyledim burda da söylüyorum gerçekten çok memnunum:66: philiphsin düzleştiricisiyle yıllarca uğraştım sorun bende zannediyordum ki sorunun bende olmadığını anladım:81: erkek arkadaşım bile, kuaföde yapılmış gibi oluyor, dedi eskiden fönün üzerinden sürekli geçmem gerekirken şimdi saçım yağlanana kadar dümdüz kalıyor...Ayrıca hem dalga hem de bukle yapabiliyorum...:69:

Son düzenleme:
Back
X