- 16 Ocak 2021
- 4.281
- 7.694
- 108
- 30
- Konu Sahibi deryadeyin
Anlaşmalıda yazmaz sadece anlaşma maddelerini görürsünüzAnlaşmalı bizimkinin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlaşmalıda yazmaz sadece anlaşma maddelerini görürsünüzAnlaşmalı bizimkinin
Anlaşmalı boşanmada içerik olmaz, o yüzden boşuna bakmayın. Tepkisiz olması daha iyi, sürekli arayıp rahatsızlık verebilirdi. Bunları düşünerek kafanızda kurar, evliliğinize zarar verirsiniz, 2 yıl olmuş zaten siz evliliğinize odaklanın bence2 sene ama eski eş biraz fazla tepkisiz çocuktan bile soğumuş vaziyette sebebi nedir bir anne böyle davranırmı maddi hiçbir desteği yok kadının insan çocuğu için yapar sonuçta bunu başkası için değil. bilmiyorum tek taraflı düşünmal istemiyorum bizimki de onu çok kötülerdi okumak istiyorum
Anlaşmalı boşandılarsa bişey göremeyebilirsiniz kayda değer, çekişmeli ise kararı okuyabiliyorsunuz ama eşinizin izni gerekiyor.Merhaba iyi geceler benim eşim daha önce evlenip ayrılmıştı. Özet geçmek için çok uzatmayacagım gece gece. Daha önce sebebi sormuştum geçimsizlik demişti ama bir arkadaşım daha önce aklımı çeldi neden açıp okumadın e devletten kararı diye. Çok aklıma düştü nasıl bakabilirim bilen varmı acaba
Lohusa depresyonuna girmiş olabilir kadın, çocuktan soğumalar hamilelik ve lohusa dönemlerinin mental olarak ağır atlatılması sonucu oluyor.2 sene ama eski eş biraz fazla tepkisiz çocuktan bile soğumuş vaziyette sebebi nedir bir anne böyle davranırmı maddi hiçbir desteği yok kadının insan çocuğu için yapar sonuçta bunu başkası için değil. bilmiyorum tek taraflı düşünmal istemiyorum bizimki de onu çok kötülerdi okumak istiyorum
okunmazMerhaba iyi geceler benim eşim daha önce evlenip ayrılmıştı. Özet geçmek için çok uzatmayacagım gece gece. Daha önce sebebi sormuştum geçimsizlik demişti ama bir arkadaşım daha önce aklımı çeldi neden açıp okumadın e devletten kararı diye. Çok aklıma düştü nasıl bakabilirim bilen varmı acaba
Uyap a e devlet üzerinden giriş yapıp okunabiliyorMerhaba iyi geceler benim eşim daha önce evlenip ayrılmıştı. Özet geçmek için çok uzatmayacagım gece gece. Daha önce sebebi sormuştum geçimsizlik demişti ama bir arkadaşım daha önce aklımı çeldi neden açıp okumadın e devletten kararı diye. Çok aklıma düştü nasıl bakabilirim bilen varmı acaba
Çok üzüldüm adınıza, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Ben erkeklerin boşandıktan sonra karınları kötüleşmelerine inanmıyorum hepsi yapıyor çünkü. Bizimki de deliydi o çocuğa bile bakmazdı hep anneme baktırırdı Derdi. O yüzden merak ediyorum açıkçası nasıl bir hayato var şuan neden çocuğa bakmıyor diyeBugünlerde ne çok görüyorum çocuklu adamla ilk kez evlenen kadın. Birşey yoksa bile birşey olmuş oluyor.
Biz anlaşmalı boşandık. Onun beni aldatmalarını karakola gelen evli kadınlarla yasak ilişkilerini, evli komşu kadınlarla kocalarının basmalarını, kadınların bedelini kocalarına ödeyip olayı kapatmaya çalıştığını falan yazmıyor kararda. Çünkü anlaşmalı boşanma. Kime denk gelirse Allah yardımcısı olsun.
Sen de güvenip evlenmişsin belki de herşey anlattığı gibidir. Bu konunun peşine düşmekte geç kalkmışsın bence kurcalama huzurun kaçar
Onlara sorulmuyor işte. Garip karşılarlar altında sebep ararlarBu adamın hiç mi akrabası arkadasi yok onlara sorun.
Adam çocuğa bakmazdı kısmında haklı sanırım çocuğu bıraktığına göre kadın..Çok üzüldüm adınıza, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Ben erkeklerin boşandıktan sonra karınları kötüleşmelerine inanmıyorum hepsi yapıyor çünkü. Bizimki de deliydi o çocuğa bile bakmazdı hep anneme baktırırdı Derdi. O yüzden merak ediyorum açıkçası nasıl bir hayato var şuan neden çocuğa bakmıyor diye
Hiç o boyutu düşünmedim kafamdan bile geçirmedim aslında ama garip davranan bit çocuk eşiminki ve eşim annesinin ağır depresyon geçirdiğini hep deli olduğunu psikolojik olarak onura etkilediğini O yüzden ayrıldığını söylüyordu o yüzden merak ediyorum şeytan işte aklıma sokuyorÇocuğu size vermemiş anneannede kalması sizin sorununuz değil boşverin orasını.. Eşiniz anneannede kalmasına karşı mı? Benim de benim dışımda biri çocuğuma bakacak ya da kalacak olsa kendi anneme verirdim zorunlu durumlarda tabi.
Sanırım sizin korkunuz var kadın başından attı anneanneye verdi yarın bir gün eşim biz alalım çocuğu der diye mi düsündünüz?
Babaya düşer ama size düşmez çocuğa bakmak ya da yaşamak kimse sizi zorlayamaz
Herkes bu kadar medeni olsa konuşurdum ama iletişim kurmaya çalışsam ortalığı ayağa kaldırır Öyle bir tipAdam çocuğa bakmazdı kısmında haklı sanırım çocuğu bıraktığına göre kadın..
Hani çocuğu size verme olayı olsa diyeceğim ki kadınla konuşun ben olsam konuşurum çünkü anne olarak neden bırakıyorsun diye ki bunda bir şey yok sonuçta çocuğunu bana bırakıyorsa benim de bunu sormaya gani gani hakkım vardır.. Ya böyle şeylerde karşı tarafla konuşmak çok önemli bence eski eş ile konuşulmalı diye düşünüyorum benim düşüncem
Amin amin. Kendi baksaymış keşke. Ben evlatlarımın tırnağını bile vermem babalarına ama ben bakamazsam o bakmak zorunda. Ve gerçekten haklısın çocuğunun annesi hakkında atıp tutmadı çok çirkin. İnş sen de yaralanmadan çözersin bu işiÇok üzüldüm adınıza, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Ben erkeklerin boşandıktan sonra karınları kötüleşmelerine inanmıyorum hepsi yapıyor çünkü. Bizimki de deliydi o çocuğa bile bakmazdı hep anneme baktırırdı Derdi. O yüzden merak ediyorum açıkçası nasıl bir hayato var şuan neden çocuğa bakmıyor diye
Sizin aranız nasıl çocukla? Size gelip kalıyor mu davranışları vs nasıl , zor bir durum gerçekten hem çocuk hem de sizin icinHiç o boyutu düşünmedim kafamdan bile geçirmedim aslında ama garip davranan bit çocuk eşiminki ve eşim annesinin ağır depresyon geçirdiğini hep deli olduğunu psikolojik olarak onura etkilediğini O yüzden ayrıldığını söylüyordu o yüzden merak ediyorum şeytan işte aklıma sokuyor
Ne saçma ya benim çocuğumla vakit geçirecek kadını daha o benimle konuşmadan ben tanımak bilmek isterim. Ortada çocuk var bu çocuğu annesi olarak ben düşünmeliyim yabancı bir kadın değilHerkes bu kadar medeni olsa konuşurdum ama iletişim kurmaya çalışsam ortalığı ayağa kaldırır Öyle bir tip
Bu Arada benim çocuklarımın babası da çalıştığım kuruma gelmiş. Girişte bekleyen polislere arkamdan sallamış. Tesadüf kadın polisle muhabbet edince söyledi. Biz de kim acaba bu kadın dedik seni tahmin ettik dedi. Neyse deprem de bile çocuklarına gelip sahip çıkmadı dedim şok oldular. Biz gaziantepteyiz o başka bir ilde. Çocuklarımla görüştürmüyor demiş yalan yani. Sırf o konuşuyor diye oğlumun gsm hattı var ben aldım ödüyorum. O tey teyHerkes bu kadar medeni olsa konuşurdum ama iletişim kurmaya çalışsam ortalığı ayağa kaldırır Öyle bir tip
Malesef kız çocugu olduğu için beni sevmiyor sadece seviyormuş gibi yapıyorSizin aranız nasıl çocukla? Size gelip kalıyor mu davranışları vs nasıl , zor bir durum gerçekten hem çocuk hem de sizin icin