E devletten boşanma detayları okunurmu

Bu Arada benim çocuklarımın babası da çalıştığım kuruma gelmiş. Girişte bekleyen polislere arkamdan sallamış. Tesadüf kadın polisle muhabbet edince söyledi. Biz de kim acaba bu kadın dedik seni tahmin ettik dedi. Neyse deprem de bile çocuklarına gelip sahip çıkmadı dedim şok oldular. Biz gaziantepteyiz o başka bir ilde. Çocuklarımla görüştürmüyor demiş yalan yani. Sırf o konuşuyor diye oğlumun gsm hattı var ben aldım ödüyorum. O tey tey
Malesef kız çocugu olduğu için beni sevmiyor sadece seviyormuş gibi yapıyor
Çağırıyoruz ama gelmiyor görmek istemediği için benden sebep. Nadir gelir az kalır

Eğer çekişmeli boşanma davası ise, eşinizin e devleti üzerinden uyap vatandaşa girin. Dosya sorgulama yapın. Karşı tarafın iddiaları önemli olduğu için kararı değil dilekçeleri okumanız lazım. Olayın En net ve saf haline dilekçelerde yer verilirr. Sinirle iki taraf da ne var ne yoksa döker ortaya. Naçizane tavsiyemdir...

Eğer çekişmeli boşanma davası ise, eşinizin e devleti üzerinden uyap vatandaşa girin. Dosya sorgulama yapın. Karşı tarafın iddiaları önemli olduğu için kararı değil dilekçeleri okumanız lazım. Olayın En net ve saf haline dilekçelerde yer verilirr. Sinirle iki taraf da ne var ne yoksa döker ortaya. Naçizane tavsiyemdir...
Anlaşmalı malesef

Merhaba iyi geceler benim eşim daha önce evlenip ayrılmıştı. Özet geçmek için çok uzatmayacagım gece gece. Daha önce sebebi sormuştum geçimsizlik demişti ama bir arkadaşım daha önce aklımı çeldi neden açıp okumadın e devletten kararı diye. Çok aklıma düştü nasıl bakabilirim bilen varmı acaba
okunur uyap vatandaşlığa gireceksın dosya sorgulama bölümünden bütün dosyaları görebilirsin

Back
X