E-Nabız'da referans dışı? Şu an sonuç ne acil yardımlarınızı bekliyorum

Efsun Aslanhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
32
32
3
24
Dün eşimin doğum günüydü ve adet gecikmesi olmadan belki bir ümit diye düşünerek kaset test yaptım iki test de pozitif çıkınca kan verdim sonuçlar çıktı ama referans dışı diyor ve ayrıca sonucun ne olduğunu anlamadım bilen varsa yardımcı olabilir misiniz 😭

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-11-11-25-03-191_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-08-11-11-25-03-191_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 1.916
Değer 83 yazıyor hayırlı olsun kendinizi yormayın ilk zamanlar. Aynı yerde aynı saatlerde 2 günde bir kan testini tekrarlayın artısa bakın.
İki günde bir kan testi vermek ne için gerekli bir de ben herhangi bir ilaç ya da vitamin kullanmadan hamile kaldım folik asit kullanmazsam ne olur?

Dün eşimin doğum günüydü ve adet gecikmesi olmadan belki bir ümit diye düşünerek kaset test yaptım iki test de pozitif çıkınca kan verdim sonuçlar çıktı ama referans dışı diyor ve ayrıca sonucun ne olduğunu anlamadım bilen varsa yardımcı olabilir misiniz 😭
Hyırlı olsun canım sağlıkla gelsin sağlıkla tutunsun inşallah 🙏🏻

İki günde bir kan testi vermek ne için gerekli bir de ben herhangi bir ilaç ya da vitamin kullanmadan hamile kaldım folik asit kullanmazsam ne olur?
sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamak için gerekli canım o yüzden 2 gün sonra bi daha kan ver muhakkak ve de folik asit kullanman çok önemli hemen başlamalısın :)

Folık asite başlarsınız artışa bakmak için kan değeri yükseliyormu onun ıcın 2 günde bir kan vermenız istenir, sağlıklı devam ediyormu. Doktora giderseniz yönlendirir.

sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamak için gerekli canım o yüzden 2 gün sonra bi daha kan ver muhakkak ve de folik asit kullanman çok önemli hemen başlamalısın :)
Bana İmom OMEGA verdi dün sonuçlarımı aldım çok küçük olduğunu söylediler ve iki gün sonrası için değil 15 gün sonra gel dediler yeniden bakalım diye ve ultrason ile görüntüleme yapılmadı OMEGA yeterli olur mu yoksa folik asit almak için yeniden gideyim mi hastaneye

Bana İmom OMEGA verdi dün sonuçlarımı aldım çok küçük olduğunu söylediler ve iki gün sonrası için değil 15 gün sonra gel dediler yeniden bakalım diye ve ultrason ile görüntüleme yapılmadı OMEGA yeterli olur mu yoksa folik asit almak için yeniden gideyim mi hastaneye
İçerisinde 400mglik folik asit var. Bir gebenin günlük alması gereken miktar da o. Kullanın devam edin. Aynı zamanda diğer vitaminler de var içinde.

Değeriniz 83 bu degerle hamilesiniz

Back
X