E ş i m i n y a n ı n d a o l m a l ı m ı y ı m?

cokricaetcem

'VE İLAA RABBİKE FERGAB'
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
1.193
538
128
eşimin 7 yaşında çok tatlı bir oğlu var ilk evliliğinden..

23 nisanda paşamızın gösterisi var! efe olacakmış

beraber gidelim dedi eşim. eski eşi de orada olacak

görmek sinirlerimi bozar mı

aslında gitmeyi çok istiyorum.

nasıl bir atmosfer oluşacak tedirginim..

sizce nasıl olur?:44:

Bence gitmelisin, iyi ilişkiler açısından önemli
Ama tabi eski eşinin kişiliği de önemli, cazgır, canını sıkacak bir tipse gitme
Medeni bir ayrılma olmuşsa gitmen iyi olur, eşinde iyi hisseder kendini

oglu sizinle kalıyorsa kesinlikle gitmelisiniz bence.

annesinde kalıyorsa, eşiniz sizi davet ederek dusunceli davranmıs. fakat gitmek zorunda degilsiniz... ona nazikce gerekcenizi açıklarsanız anlayıs gosterecegini dusunuyorum. icinizden ne geliyorsa onu yapın yani

Bence gitmelisin, iyi ilişkiler açısından önemli
Ama tabi eski eşinin kişiliği de önemli, cazgır, canını sıkacak bir tipse gitme
Medeni bir ayrılma olmuşsa gitmen iyi olur, eşinde iyi hisseder kendini

eski eşiyle çok da skin ayrılmamışlar ama kadın kendinde çok emin birisi.

beni orda görünce çok bozulacaktır ama asla asaletini bozmaz

yani olmayan asaletini. eşim çok mutlu olacak onun için ve bizim yakışıklı için gitmek istiyorum aslında

oğlumuz bizimle kalmıyor malesef

anneyle yaşıyor ama cumadan alıp,

pazartesi okula bırakıyoruz.

evet zorunluluk yok ama eşimi yalnız bırakmak istemiyorum.

onu mutlu etmek için bir kaç saat katlanabilrim galiba

eşin birlikte gidelim diye teklif ettiyse gitmelisin..kendi kendini dışlama...
güzel giyin makyajını yap saçını fönlet ohh misss

sana şu kadarını söyleyim ve size şaka gibi gelebilir ama son derece ciddiyim. Babamın ilk evliliğinden bir abim var aramızda da 14 yaş var. Çokta sever ve sayarız birbirimizi. Öyleki evlenirken(babam rahmetli) kurdelemi bağlarken bana sarılıp hüngür hüngür ağlayan,eşime onun gözünde tek damla yaş görürsem hayatını zindan ederim diyerek babalığı gösteren dünya iyisi muıhteşem bir adam.
Babam rahmetli olduktan sonra annemin hacı rafıgı abimin annesi oldu.. Evet aynen öyle. Sen benim oğluma analık ettin kendi evladından hiç ayırmadın der. Beni arar sorar.Devamlı dualarındayım teyzemin biliyorum

Bence gitmelisin, sen iyiysen inan herkes iyi. Sadece iyi olmaya bak

Bencede bir sakıncası olacağını zannetmiyorum

Son düzenleme:
Hem annesi hem de sizin olduğunuz bir ortamda çocuk huzursuz olur mu? bu yönüyle düşünmeniz lazım bence.
Çocuğu tanıyorsunuz az çok ne hissedeceğini biliyorsunuzdur.
Eğer mutlu olacağını tedirgin olmayacağını düşünüyor iseniz bence gitmelisiniz :)

eşin birlikte gidelim diye teklif ettiyse gitmelisin..kendi kendini dışlama...
güzel giyin makyajını yap saçını fönlet ohh misss

evet kesinlikle, aynen böyle yapıcam çok güzel olamlıyım.

çünkü eski eş fazla fazla bakımlı, burnu kaf dağında..

sadece tuhaf bi gerginlik var

Bence sadece anne ve babası olması lazım. Zaten 3 ünüzü aynı anda görmesi onun endişelendirebilir. Hem de çevresi bakımından. Bence gitmeyin..

yok hayır çocuğu iyi tanıyorum.küçük olmasına rağmen çok sağlıklı sohbetlerimiz oluyor.

böyle bir sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum. zaten kalabalık ve oyun heyecanıyla psikolojik

olarak sıkıntıya düşmez. benide seviyor gitmezsem sorar bile

bence gitme. anne ve babasının olması lazım orada. yani eşide memnun olmayabilir gitmenizden. çocuğun annesi belki sizi istemez gereksiz yere moral bozmaya değmez. bide çocuk tedirgin olabilir bence gitme

bence gitmeyin derin ama eşinizin oğlunu sevmenizi çok takdir ettim,Allah gönünüze göre versin..oğlanın annesi bekli gelmenizi istemezdi sonuçta onunda oğlu..

Gitmen gerekir. Eski eşi bir tarafa bırak çocuğun psikolojisi için faydalı olur. Birkaç gün sonra sen niye gelmedin diye sorabilir ve bunu hiç unutmazlar.
Eşin davet ettiyse zaten gitmen gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…