- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 35
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
yok hayır çocuğu iyi tanıyorum.küçük olmasına rağmen çok sağlıklı sohbetlerimiz oluyor.
böyle bir sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum. zaten kalabalık ve oyun heyecanıyla psikolojik
olarak sıkıntıya düşmez. benide seviyor gitmezsem sorar bile
bence gitmeyin derin ama eşinizin oğlunu sevmenizi çok takdir ettim,Allah gönünüze göre versin..oğlanın annesi bekli gelmenizi istemezdi sonuçta onunda oğlu..
yok hayır çocuğu iyi tanıyorum.küçük olmasına rağmen çok sağlıklı sohbetlerimiz oluyor.
böyle bir sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum. zaten kalabalık ve oyun heyecanıyla psikolojik
Hımm anladım :) ozaman gidin ama yinede çocuğun kendisine sorun benimde gelmemi istermisin diye?
Çocukların pisikolojileri çabuk değişebiliyor nerede ne hissedecekleri belli olmuyor sonradan kötü bir süpriz yaşamayın.
Ayy bende karşılaşıcam böyle bir durumla..:26:eşimin 7 yaşında çok tatlı bir oğlu var ilk evliliğinden..
23 nisanda paşamızın gösterisi var! efe olacakmış
beraber gidelim dedi eşim. eski eşi de orada olacak
görmek sinirlerimi bozar mı
aslında gitmeyi çok istiyorum.
nasıl bir atmosfer oluşacak tedirginim..
sizce nasıl olur?:44:
Bence gidin sonucta artık sizi görecek hep mutlu olur gitmezseniz kücük oldugu ıcın sizin onu sevmediginizi düşünebilir kesinlikle gidin diyorum :)
bence eşiniz eski eşiyle yanyana otursun sizde gitmeyin derim oğulları hala onların dost olabildiklerini görsün..tabi farklı bi yaklaşım empati yapınca belki bende istemezdim ama, salonda farklı yerlerde iletişimsiz bir şekilde olmayı planlıyoruz ki zaten öyle olacak.ortak olan tek şey aynı efeye güzel gözlerle bakmak olacak herlde
ama haklısınız da:44:
doğru! bu akşam alıyoruz zaten konuşuruz.
bakalım neler diyecek
eşimin 7 yaşında çok tatlı bir oğlu var ilk evliliğinden..
23 nisanda paşamızın gösterisi var! efe olacakmış
beraber gidelim dedi eşim. eski eşi de orada olacak
görmek sinirlerimi bozar mı
aslında gitmeyi çok istiyorum.
nasıl bir atmosfer oluşacak tedirginim..
sizce nasıl olur?:44:
Evet konuşun bence :)
Daha önceden böyle bir durum oldumu yani annesi babası siz ve ufaklık bir araya geldiniz mi? yoksa ilk kez mi yaşanacak?
Nedense ben herkesten farklı düşünüyorum sanırım. Şimdi konu sahibiyle evli olabilir adam ama bundan önce bir hayatı varmış o kadınla. Ortak bir de çocukları. Hayatları boyunca bu bağ aralarında olacaktır. Ve çocuk büyüdükçe belki bu 4. Kişiyi kabul etmeyecektir. Eşi gelmesini istiyor olabilir ama bence eski dahi olsa kadın çocuğu için rahatsız olabilir. Bence hepimiz de olurduk. Doğru olan 3 kişinin gitmesidir.
Eşin asilce davranmış ve seni davet etmiş. Gergin bir ortam olacağını düşünüyorsan gitme. Umurumda olmaz biten bitmiş diyorsan gitmelisin :) Bu konuda sana tavsiyem duygularını takip et :)
bir defasında ufaklık geniz eti ameliyatı olmuştu. eşimle hastaneye gittik çıkışına, eşimle çocuğu ortada buluşup vedalaştılar. böyle olmuştu.
Haklı olabilirsiniz aslında ama herkesin 4. kişiyi bir şekilde kabul etmesi gerekiyor.
Seviye yitirilmediği müddetçe bu çokta zor olmaz.
evet umrumda olmaz. sadece nasıl olacak düşüncesi var. duygularım yanlarında olmaktan yana
4. kişiyi babasının yeni eşi olarak elbette kabul etmeli. Zaten aksi olursa sağlıklı bir çocuk da olmaz, sağlıklı ilişkiler de olmaz. Ama aynı ortamda olmayı seçme özgürlüğüne sahiptir. İkinci eş ya da babası istiyor diye kabul etmek zorunda değil bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?