E ş i m i n y a n ı n d a o l m a l ı m ı y ı m?

Hımm anladım :) ozaman gidin ama yinede çocuğun kendisine sorun benimde gelmemi istermisin diye?
Çocukların pisikolojileri çabuk değişebiliyor nerede ne hissedecekleri belli olmuyor sonradan kötü bir süpriz yaşamayın.

bence gitmeyin derin ama eşinizin oğlunu sevmenizi çok takdir ettim,Allah gönünüze göre versin..oğlanın annesi bekli gelmenizi istemezdi sonuçta onunda oğlu..

tabi farklı bi yaklaşım empati yapınca belki bende istemezdim ama, salonda farklı yerlerde iletişimsiz bir şekilde olmayı planlıyoruz ki zaten öyle olacak.ortak olan tek şey aynı efeye güzel gözlerle bakmak olacak herlde
ama haklısınız da:44:

O halde sen zaten niyetine girmişsin ki.. gideceksin

çocukta seni seviyormuş, ozaman kesinlikle gitmelisin...

Bence gitmelisiniz annesine zaten söz düşmez bu durumda eşiniz ve oğlunuzun yanında olacaksınız sonuçta güzel anlar paylaşılmalı

Bence gidin sonucta artık sizi görecek hep mutlu olur gitmezseniz kücük oldugu ıcın sizin onu sevmediginizi düşünebilir kesinlikle gidin diyorum :)

doğru! bu akşam alıyoruz zaten konuşuruz.

bakalım neler diyecek

Ayy bende karşılaşıcam böyle bir durumla..:26:
Ama eğer eşin gel sende demeseyd, gidip gitmemekte tedirgin olabilirdim..
Yani ona bende gelmek isterim gibi bir teklifte asla bulunmazdım..
Eşin sana böyle bir şeyi teklif ettiyse demek ki rahat ve eski eşi orda olmucakmış gibi rahatça davranıcak senin yanında..
Bu güzel bişey bence..
Gitmen doğru olur.. Eşin kalkıp eski eşinin yanında olupta seni tek başına bırakacak değil..
Beraber yan yana izlersiniz.
Gösteri bitince de oğlunun yanına gider eşin, eski eşide aynı anda gidebilir ama sende geride kalma..
Ya da eşine sor ben napim die sor o yönlendirir senii

Bence gidin sonucta artık sizi görecek hep mutlu olur gitmezseniz kücük oldugu ıcın sizin onu sevmediginizi düşünebilir kesinlikle gidin diyorum :)

bende söylediklerinize çok çok yakın düşünüyorum. bazen babannesine giderken ablacım sen de gel diyor her defasında işim var bitince gelirim diyorum çabuk gel o zaman diyor. çocuk işte

bence eşiniz eski eşiyle yanyana otursun sizde gitmeyin derim oğulları hala onların dost olabildiklerini görsün..

Eşin asilce davranmış ve seni davet etmiş. Gergin bir ortam olacağını düşünüyorsan gitme. Umurumda olmaz biten bitmiş diyorsan gitmelisin :) Bu konuda sana tavsiyem duygularını takip et :)

Nedense ben herkesten farklı düşünüyorum sanırım. Şimdi konu sahibiyle evli olabilir adam ama bundan önce bir hayatı varmış o kadınla. Ortak bir de çocukları. Hayatları boyunca bu bağ aralarında olacaktır. Ve çocuk büyüdükçe belki bu 4. Kişiyi kabul etmeyecektir. Eşi gelmesini istiyor olabilir ama bence eski dahi olsa kadın çocuğu için rahatsız olabilir. Bence hepimiz de olurduk. Doğru olan 3 kişinin gitmesidir.

Evet konuşun bence :)
Daha önceden böyle bir durum oldumu yani annesi babası siz ve ufaklık bir araya geldiniz mi? yoksa ilk kez mi yaşanacak?

bir defasında ufaklık geniz eti ameliyatı olmuştu. eşimle hastaneye gittik çıkışına, eşimle çocuğu ortada buluşup vedalaştılar. böyle olmuştu.

Haklı olabilirsiniz aslında ama herkesin 4. kişiyi bir şekilde kabul etmesi gerekiyor.
Seviye yitirilmediği müddetçe bu çokta zor olmaz.

Eşin asilce davranmış ve seni davet etmiş. Gergin bir ortam olacağını düşünüyorsan gitme. Umurumda olmaz biten bitmiş diyorsan gitmelisin :) Bu konuda sana tavsiyem duygularını takip et :)

evet umrumda olmaz. sadece nasıl olacak düşüncesi var. duygularım yanlarında olmaktan yana

bir defasında ufaklık geniz eti ameliyatı olmuştu. eşimle hastaneye gittik çıkışına, eşimle çocuğu ortada buluşup vedalaştılar. böyle olmuştu.

Çocuk ile konuşup ona göre bir yol izleyen bence.
Annesi çinden huzursuz olabilir tabiki ama bunu o gün çocuğuna yansıtmaz diye düşünüyorum ben.

Haklı olabilirsiniz aslında ama herkesin 4. kişiyi bir şekilde kabul etmesi gerekiyor.
Seviye yitirilmediği müddetçe bu çokta zor olmaz.

4. kişiyi babasının yeni eşi olarak elbette kabul etmeli. Zaten aksi olursa sağlıklı bir çocuk da olmaz, sağlıklı ilişkiler de olmaz. Ama aynı ortamda olmayı seçme özgürlüğüne sahiptir. İkinci eş ya da babası istiyor diye kabul etmek zorunda değil bana kalırsa.

evet umrumda olmaz. sadece nasıl olacak düşüncesi var. duygularım yanlarında olmaktan yana

Öyle bir şey var demiyorum kesinlikle anlamak adına soruyorum. Az da olsa kıskançlık var mı eski eşine karşı. Yani aynı ortamda yalnız olmalarını kıskanıyor musun?

evet haklısınız tabiki de kabul etmek zorunda değil. Zaten kabul ediyorsa onlar için etmiş olmayacak yine oğlu için kabul etmiş olacak.
Ayy zor meseleler tabi yaşamadan bilemez kimse burdan yazmak kolay bizler için. Ben çocuğun mutluluğu odaklı yaklaşıyorum konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…