• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E ş i m i n y a n ı n d a o l m a l ı m ı y ı m?

bence de gitmemelisin o gün çocuğun olduğu kadar anneninde özel günü ortamı gerilecekse o günün bütün özelliği gider olan çocuğa ve çocuğun gösterisini gururla izlemek isteyen bir anneye olur.

Sizi once iyi niyetli buldum ancak ilerleyen mrsajlarda kiskancliginizi hissettim. Biri de sacini fonlet vb demis ya arkadas sen o anneni yerinde olsan ne istersin? Ne hissedersin? Vicdanli ve makul olalim lutfen. Siz ablasiniz rol calmayin! Pasa oglunuz simdi fark etmese dahi emin olun akli erince sizin niyetinizi anlar,hisseder. Asil bir bayan olarak ego yaristirmayin. Kanaatimce kotu kalpli biri degilsiniz. Gitmeyin,giderseniz de abla oldugunuzu unutmayin. Sevgiler

Eski eş tarafından bakmaya çalışıyorum ben, ben olsam sinir olurdum sanırım. Ama sizin gitmenizden çocuk mutlu olacaksa ve sonrasında gerçek annesi onunla başbaşayken çocuğu sıkıştırmayacaksa(böyle biri olup olmadığını bilirsiniz illaki) gidebilirsiniz.

Çocuk açısından düşününce gitmesen daha iyi olur bence.
Derler ki kaç yaşında olursa olsun her çocuk anne ve babasını beraber görmek ister.
Bırak bir gün de çocuğun gözünde çekirdek aile oluversinler.
Gidip "ben de varım" demene gerek yok.Sen zaten varsın,herkes biliyor.
Sen gidersen eşin de rahat olamayacak.Belki çocuk annesiyleyken yanına gidemeyecek,gerilecek filan...

Çocukla kendi paylaşımın açısından düşünüyorsan,ona bir hediye alırsın,kutlarsın.
Birlikte videosunu izlersiniz,bol bol övüp şımartırsın.

Çocuk için iki saat yanyana oturmayı beceremiyecekler mi yani ?
Durum böyleyse kadının dışı parlak ama içi kof asaletli duruşunun yanında eşinizi de gözden geçirin derim
Unutmayın madalyonun iki yüzü vardır.
Kv yi merdivenden itmiş demek :1::1::1: bende zamanında zehirlemeyi düşünmedim değil
Muhteşem yüzyılın ilk sezonuydu sanırsam:26:
Ayağı takılıp düşmüş olamaz değil mi?
Velhasıl sizin orada işiniz yok , veliler için o gösteri net
Sizde veli değilsniz

ben suçu kocada buluyorum kendi bencilliğine ikinci eşide ortak ediyor,erkekler işte anneler gibi düşünmüyorlar belkide kocanın amacı nispet yapmak ..

Suslenip puslenip esinizin yaninda cok sevdiginiz pasanizin annesi rolu yapip gercrk annesini sinir etmeye calusacaginiz bu programa gitmeyin bence. Cocuk durumun ne oldugunu muhakkak anlayacaktir.

Çocuk açısından düşününce gitmesen daha iyi olur bence.
Derler ki kaç yaşında olursa olsun her çocuk anne ve babasını beraber görmek ister.
Bırak bir gün de çocuğun gözünde çekirdek aile oluversinler.
Gidip "ben de varım" demene gerek yok.Sen zaten varsın,herkes biliyor.
Sen gidersen eşin de rahat olamayacak.Belki çocuk annesiyleyken yanına gidemeyecek,gerilecek filan...

Çocukla kendi paylaşımın açısından düşünüyorsan,ona bir hediye alırsın,kutlarsın.
Birlikte videosunu izlersiniz,bol bol övüp şımartırsın.

konu sahibi ilk başta gitmek istemedigi icin boşver cocuk anne babasıyla yalnız kalsın demek istememiştim,
onu kararında yureklendirmek yeterli gibi gelmisti ama simdi yorumları görünce...

size birebir katılıyorum!
orada ne eski eşin kıskanclıgı ne de konu sahibinin gerilmesi, bunlar yetişkinlere özgü ego çarpışması olur. bir de ortada paylasılamayan erkek varmıs gibi... ama sogukkanlılıkla tum bunların ustesinden gelinebilir.

ancak düşüncelilik edip cagıran bir eş olmasına karşın, o cocuk kendi özel gunlerinde anne babasını bir arada görmek isteyecektir hep.
belki biraz daha aklı ermeye basladıgında konu sahibine özel günlerde yanında olmadıgı icin alınganlık yapar ama şu an bu durumu cok onemseyecegini sanmıyorum.

konu sahibi, önce eşinizle konusup sonra cocugu hoş tutacak seyler yapsanız bence yeterli olacaktır.
hem bosuna gerilmiş de olmazsınız.
duruma gore eşinizin ısrarı gidip gitmeme konusundaki kararınızı da daha emin bir sekilde vermenizi saglayabilir ;)

Konunun tamamını okumadım,bu konudan bahsettiniz mi bilemiyorum.
Bence gidip gitmeme meselesini çocuğa sormalısınız.
" gösterine baban ve annen gelecek , bende gelmek istiyorum ama senin fikirlerin önemli benim için.gelmemi istemezsen de hiç kırılmam, daha sonra kutlama yapabiliriz" diyebilirsiniz.
O gösteri çocuğun gösterisi ve o nasıl mutlu olacaksa öyle davranmalısınız..

Paşam paşam diye sevdiğiz çocuğun annesi var annelik rolü yapmayın lütfen burda,orda.bence gidin ama kıskandırmaya çalışmayın kadını.birgün eşiniziniz eski eşi olabilirsiniz,hayat bu,hiç belli olmaz...

eşimin 7 yaşında çok tatlı bir oğlu var ilk evliliğinden..

23 nisanda paşamızın gösterisi var! efe olacakmış :34:

beraber gidelim dedi eşim. eski eşi de orada olacak:30:

görmek sinirlerimi bozar mı:31:

aslında gitmeyi çok istiyorum.

nasıl bir atmosfer oluşacak tedirginim..

sizce nasıl olur?:44:

meraba ben 19 yaşındayım annem babam ayrı ve 2side tekrar evlendiler her 2sinin eşinide cok severim inanınki biri abim digeri ablam kusura bakmayın bnide yanlş anlmyn ama ablamında göstriye gelmesni istemezdim ben yani annem ve babamı görmek isterdim hala dost kalabldklrni empati yapıyorum

Bence gitmemelisin her çocuk bu tür özel günlerinde kendi anne ve babasını birlikte görmek ister,siz sonradan çocukla beraber bir kutlama yapabilirsiniz şahsen eski eşimin yeni eşi çocugumun 23 nisan gösterisine gelmek istese bile ben gelmesini istemezdim karşı çıkardım sonuçta eşler boşanmış bile olsa çocuklarıyla beraber ayda yılda bir kerede olsa anne ve babasıyla başbaşa kalması gerekir.

eşimin 7 yaşında çok tatlı bir oğlu var ilk evliliğinden..

23 nisanda paşamızın gösterisi var! efe olacakmış :34:

beraber gidelim dedi eşim. eski eşi de orada olacak:30:

görmek sinirlerimi bozar mı:31:

aslında gitmeyi çok istiyorum.

nasıl bir atmosfer oluşacak tedirginim..

sizce nasıl olur?:44:
tabiki de gitmelisin aaaa onlar orda, sen nasil evde duracaksin. Deli olur insan. Gitmezsen deli gibi pişman olursun söyleyim canım. ..

Back
X