• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E ş i m i n y a n ı n d a o l m a l ı m ı y ı m?

Erkeklerin bazi konulara kafası basmiyor; yani esiminde benimle gelmesinin ne sakıncası olabilir diyerek davet etmiş olabilir
yada eve dönüşünde olacaklardan tirstigindan da olabilir
ama ilki gibi geldi bana..erkeklere bi çok şey normal geliyor.bana göre normal degil bu durum:34:

Doğru bize batan çok şey onlara sıradan geliyor. Biz bunları tartışırken adamın ruhu bile duymuyor ürettiğimiz senaryolardan.

Eğer çocuğu annesi reddetseydi, ve çocuk anne diye sizi bilseydi, o etkinlikte annesi olmasaydı ne ala,

mutlaka gitmeniz gerekirdi...

ama bence şu an gitmeniz dam üstünde saksağan olmuş..

o çocuğun annesi ve babası var.

acaba o etkinlikte başka kaç çocuğun babasının hem eski hem de yeni karısı gelecek?

Psikolojisi etkilenmez. Beni seviyor diyorsunuz.

Vallahi ben dahi anne olmama rağmen, çocuğumun beni sevdiğinden % 100 emin olmama rağmen,

hangi davranışımdan çocuğumun psikolojisinin nasıl etkileneceği konusunda tam isabet tahminlerde bulunamıyorum.

sizin oraya gitmeniz çok bencilce...

eğer gerçekten o yakşıklıyı düşünüyorsanız, bırakırsınız o etkinlikte o yakışıklı diğer tüm çocuklar gibi anne ve babası ile birlikte olsun..

akşamına da evde bir pasta alırsınız, bir de hediye, videoya çeker eşiniz gösteriyi izler, çocuğu öper kutlarsınız..

diğer eski eşle tahmine gelince..

bozulur diyorsunuz...

tabiiki bozulur.

orda tüm veliler var. Kadınlar var, kendi kocası yeni eşiyle gelmiş...

kadınlık gururu o kadar incinir ki...

Fakat anne olunca o kadınlık gururu bile hiç kalır.

Eminim eyvah oğlum ne hissedecek, onda etkisi ne olacak diye perişan olur o kadın..

kadının kadından başka düşmanı yok gerçekten...

şimdi bana o kadının eminim cazgırlılarından, aslında pek de iyi anne olmadığından söz edeceksiniz.

vesaire vesaire.

o yüzden pışıııık gideceğim işte diyeceksiniz...

başkalarının davranışları bizim kişiliğimizi yansıtmaz,

bizim davranışlarımız kişiliğimizi yansıtır..

umit ediyorum ki doğruyu bulursunuz.

Ben çok fazla sesli düşünüyorum ama yani net olmayım azcık yumuşak konuşayım diyorum elimde değil. Konu bir kere gözüme takıldı mı aklıma ne gelirse yazıyorum.
Bir kere ben de eski eşin ya da çevrenin yerinde olsam derim ki :
1. Çocuğa kendini sevdirmeye çalışıyor
2. Eşine iyi görünüyor
3. Kıskanıyor eski karısını kontrole gelmiş.
Yoksa düğün,nişan falan anlarım da 2 kişinin ortak çocuğu bu.
Konu şöyle açılsaydı: adam gösteriye gidecek. Eski eşi yeni evlendiği adamla gelecek. Neler derdiniz burada???

Konu şu: eşinin eski evliliğinden bir çocuğu var ve onun gösterisi var.
Eski eşi gidecekmiş gösteriye. Bu da eşiyle gitse nasıl olurmuş..?

ya sanırım ben bu konuda cok farklı düşünüyorum eski eşi bana karsı nispette bile bulunsa takmam eşim istiyorsa giderim ama arkadaş bu durumu düşününce bile rahatsız oluyorsa kendini hiççç strese sokma alemi yok ama kendi acımdan sölüyorum olmus bitmiş bişey için ben bu kadar kafa patlatmam yani ne kadar karsıdaki kadın kendini yırtsana sinirden ben eşimin yanında olmasını bilir ortamın keyfini cıkarırım şahsen ama tekrarlıyorum arkadaş kendini kasarsa bu kadar hç gidip kendi moralini bozmasın :31:

bi dak bi dakkk eskii eşidemi sizinle gelicek ben anlamamısım sanırım konuyu :26:
Çocugunun 23 nisan gösterisi var,annesi ve babası doğal olarak gidecekler ama konu sahibinin gitmemesi gerekir çünkü o an sadece çocuklara özeldir ve sadece kendi annesini ve babasını görmek ister,bir de şu durum var aslında dünkü yazdıgım mesajda söylemedim ama çocugun arkadaşları anne baban geldi babanın yanında ki kadın kim diye sorabilirler hatta soracaklardır da çünkü o yaşlardaki çocuklar meraklı olurlar bu sefer çocuga senin 2 annen var falan diyip psikolojisini bozabilirler.

Çocugunun 23 nisan gösterisi var,annesi ve babası doğal olarak gidecekler ama konu sahibinin gitmemesi gerekir çünkü o an sadece çocuklara özeldir ve sadece kendi annesini ve babasını görmek ister,bir de şu durum var aslında dünkü yazdıgım mesajda söylemedim ama çocugun arkadaşları anne baban geldi babanın yanında ki kadın kim diye sorabilirler hatta soracaklardır da çünkü o yaşlardaki çocuklar meraklı olurlar bu sefer çocuga senin 2 annen var falan diyip psikolojisini bozabilirler.

evet tatlım doru sölüyo olabilirsin ben o konuda hç düşünmemiştim :44: ben eşler arasındaki durumu düşündüm hiç cocugun durumu aklıma gelmemişti evet bu konuda haklısınız cocuk psikolojik anlamda etkilenir

Son düzenleme:
kesin sorarlar...

çocuklar inanılmaz dikkatliler...

ama belli ki burda aslında çocuk düşünülmüyor.

diğer kadın ve kendi ilişkisi düşünülüyor.

akıllı kadın o etkinliğe gitmez..

orta ve uzun vadede kendisine olumsuz olarak döneceğini bilir..

ozaman yorumumu şöle düzeltiyorum kızlar affınıza sıgınarak :17:
eger eski eş gtmeseydi veya öle biri olmasaydı vefat gibi falan Allah korusunda ozaman sizin gitmenizde fayda vardı cocuga destek cıkmak için ama şimdi giderseniz ciddi anlamda cocugun psikolojik düzeni bozulur her cocuk sonucta ne kadar az da veya cok fark etmez ayrılıgın süresi iten ice anne babasının evliliğin tekrarlanıp birlikte yasamalarını ister ben hiç cocuk bakımından düşünmedim ama sizlerin yorumuyla düşüncelerimin bazı konularında hatalı oldumu düşünerek yazıyorum bunları ben o cocuk için gitmezdim sonucta yazık garibimin ne sucu var anne babası ayrılmıssa en büyük hezimeti o yavru çeker :20: kendimi onun yerine koydumda ben bu yaşımda bile öle bir durumu yaşamak istemezdim :19:

ya sanırım ben bu konuda cok farklı düşünüyorum eski eşi bana karsı nispette bile bulunsa takmam eşim istiyorsa giderim ama arkadaş bu durumu düşününce bile rahatsız oluyorsa kendini hiççç strese sokma alemi yok ama kendi acımdan sölüyorum olmus bitmiş bişey için ben bu kadar kafa patlatmam yani ne kadar karsıdaki kadın kendini yırtsana sinirden ben eşimin yanında olmasını bilir ortamın keyfini cıkarırım şahsen ama tekrarlıyorum arkadaş kendini kasarsa bu kadar hç gidip kendi moralini bozmasın :31:

canım haklısında bu durumda tüm egolar nispet kıskançlık vs bir kenara bırakılmalı çünki oğlanın özel günü sadece çocuk için en iyisini düşnmeli..:49:

canım haklısında bu durumda tüm egolar nispet kıskançlık vs bir kenara bırakılmalı çünki oğlanın özel günü sadece çocuk için en iyisini düşnmeli..:49:

evet tatlim benim fakat gel bunu anlat iste solenirken sadece soleniyor ama yasamasina gelince herkez tersine yapar eminim

Eşiniz nezaketen davet etmiş olabilir .
Bence gitmemelisiniz .

Son düzenleme:
ben başta konu sahibi de gitse güzel olur, çocuk sevinir diye düşündüm ama sonra bazı yorumlar bana gitmemesi gerektiğini düşündürdü. konu sahibi zaten giderse ayrı ayrı yerlerde oturacaklarını söylüyor. bu durumda çocuk için annesi ve babası bir arada olmayacak, bir arada olsalar çocuk için iki anne sorunu olacak.

diğer yandan çocuğun annesi ve babasıyla yalnız zaman geçirebilmesi gerek. bu da evde veya ikinci annenin de bulunması gereken başka günlerde olamayacağı için, çocuk için birleştikleri böyle günlerde olması daha yerinde.

ama konu sahibi gideyim boy göstereyim konusunda ısrarlıysa, çocuk için en doğrusunun ne olduğunu bulsak da, boş.

neden gitmesin ya ?ne saçma . gitmemesi asıl saçmalık . sen bu adamın nikahlı karısı değil misin ?evet çocukları olabilir ortak .onların çocukları olabilir ama bu senin gitmene engel değil . sen her şekilde eşinin yanında olmalısın . ne demek yani tabikide git . sakın gitmemizlik yapma . muhattab olmak zorunda değilsin o kişiyle . merhaba der kocanın koluna girersin .

ben başta konu sahibi de gitse güzel olur, çocuk sevinir diye düşündüm ama sonra bazı yorumlar bana gitmemesi gerektiğini düşündürdü. konu sahibi zaten giderse ayrı ayrı yerlerde oturacaklarını söylüyor. bu durumda çocuk için annesi ve babası bir arada olmayacak, bir arada olsalar çocuk için iki anne sorunu olacak.

diğer yandan çocuğun annesi ve babasıyla yalnız zaman geçirebilmesi gerek. bu da evde veya ikinci annenin de bulunması gereken başka günlerde olamayacağı için, çocuk için birleştikleri böyle günlerde olması daha yerinde.

ama konu sahibi gideyim boy göstereyim konusunda ısrarlıysa, çocuk için en doğrusunun ne olduğunu bulsak da, boş.

neden annesi babası aynı yerde mi oturmak zorunda . bitmiş gitmiş bir evlilik bu . yanyana oturmak zorunda değiller . ikiside orda olur ama ayrı oturulur . eski eşle neden konu sahibinin kocası yanyana otursun ki

Kızlar farkında mısınız? Konu sahibi,konuyla ilgilenmiyor,kaçıncı sayfaya gelinmiş tek cevabı yok...

Şu açıdan bak bir de sen bosanmissin oglunun gosterisi var ve eski esin yeni esiyle birlikte gelicek gosteriye nasil hissederdin?Ben acikcasi hic hoz karsilamazdim bence siz de gitmeyin.Onun yerine cocugu gosteriden once veya sonra bi yemege cikarabilir veya guzel bir hediye alabilirsiniz yanida olmak icin.

Back
X