• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E ş i m i n y a n ı n d a o l m a l ı m ı y ı m?

kesinlikle gitmelisin.ama sizinle beraber yasamiyosa cocuk sadece annesini ve babasini gormek isteyebilir.ama sana karsi sevgisi varsa mutlaka git

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden annesi babası aynı yerde mi oturmak zorunda . bitmiş gitmiş bir evlilik bu . yanyana oturmak zorunda değiller . ikiside orda olur ama ayrı oturulur . eski eşle neden konu sahibinin kocası yanyana otursun ki
Tabii ki birlikte oturmalılar, çocuğun sağlığı için. Tabii eşler arasında çok büyük terbiyesizlikle, ahlakdışılıkla sonuçlanan bir boşanma değilse... Böyle günlerde anne baba bir araya gelerek ebeveynlik görevlerini yerine getirirler. bu yanlış bir şey değil. Arada çocuk varsa eski eşler arkadaş kalabilmeli. Bu çıkıp kendi başlarına buluşmaları anlamına gelmiyor. Çocuğun özel günlerinde anne baba olarak çocuğun yanında bulunmaları sadece.

eşimin 7 yaşında çok tatlı bir oğlu var ilk evliliğinden..

23 nisanda paşamızın gösterisi var! efe olacakmış :34:

beraber gidelim dedi eşim. eski eşi de orada olacak:30:

görmek sinirlerimi bozar mı:31:

aslında gitmeyi çok istiyorum.

nasıl bir atmosfer oluşacak tedirginim..

sizce nasıl olur?:44:

tek kelime gitmelisin :)

Tabii ki birlikte oturmalılar, çocuğun sağlığı için. Tabii eşler arasında çok büyük terbiyesizlikle, ahlakdışılıkla sonuçlanan bir boşanma değilse... Böyle günlerde anne baba bir araya gelerek ebeveynlik görevlerini yerine getirirler. bu yanlış bir şey değil. Arada çocuk varsa eski eşler arkadaş kalabilmeli. Bu çıkıp kendi başlarına buluşmaları anlamına gelmiyor. Çocuğun özel günlerinde anne baba olarak çocuğun yanında bulunmaları sadece.

tamam otursunlar bu kadında kocasının yanında oturur üçü otururlar o zaman . ikisinin bir arada normal bir aile gibi gitmesi bence çok yanlış . sonuçta onların yuvasını bu kadın yıkmamış . anlaşamamışlar ayrılmışlar . çocuk bunu zaten görmüş . babasının evliliğini biliyor anlamış . yapmacık tavırlar sergilemenin anlamı yok . konu sahibininde gücünde gider . herkes ilk eşin gücüne gider gururuna dokunur demiş ama bu kızında suçu yok . ayrıca çocuktan nasıl bahsediyor sevgi dolu . çocuğu seviyor belli . gitmemesi yanlış olur . sende olsan sende giderdin . kimse eşinin eski eşiyle arada çocukda olsa yalnız brişeyler paylaşmasını istemez . gitmesi doğru olur ama kendi bilir . sonuçta o adamın ailesi o kız artık . yabancı mı sanki .

konunun tamamını okumadım ama sizde üç gece iki gün kalan bir çocukla paylaşımınız elbet olmuştur; eğer çocuk size değer veriyorsa ilişkiniz iyiyse eşiniz için değil çocuk için gidin zaten annesi olduğu için siz onun ablası gibisiniz ,annesiyle sizin aranızda denge kurabildiyse varlığınızdan mutlu olacağını düşünüyorum.bence büyüklerin arasındaki gerilim çocuklara yansıtılmamalı

bekarım evliliği ,çocuk sahi olmanın nasıl bir şey olduğunu pek bilmiyorum ama çocuk oldum ve ilkokulda ilk gösterimde beni ne kadar çok kişi izlemeye geldiyse o kadar mutlu olurdum ,sevdiklerimin gözlerindeki gururu neşeyi görmek ve onun sebebi günün yıldızı olmak önemliydi benim için.

gidecekseniz oğlunuz için gidin eşinizin yanında olmak için değil.ona değer verdiğinizi göstermek için gidin

Gitmelisin diyenlerin kafa yapısını cidden merak ediyorum ben ya. Çocuk kimsenin umrunda değil.

Aaaa ortada nispet yapma sansi varken kim neden dusunsun cocugu canim?
Sabah yorum yazmistim konuya. Simdi yine dusundum. Eski es acisindan bakiyorum, yeni es acisindan bakiyorum, koca tarafindan bakiyorum. Sadece komik. Cocuk içinse cok acinasi.

Gitmelisin diyen kadınların vicdanını sorgularım. Bak anası babası boşanmış insanlar ne diyor gitme diyor ne vicdansızsınız süslen püslen git diyen kadınlar manyak mısınız?

Ayrıca ne dersen de o senin oğlun değil. Bunu bi kere bilerek oğlumuz oğlumuz dersen daha samimi olursun.yani oğlumz deme lütfen.

Gitmelisin diyen kadınların vicdanını sorgularım. Bak anası babası boşanmış insanlar ne diyor gitme diyor ne vicdansızsınız süslen püslen git diyen kadınlar manyak mısınız?

bence düzgün konuş . annenin babanın boşanmasının acısını burdan çıkarma bizden . bu kadın gitmeli evet kocasının yanında olmalı . sanki çocuk bilmiyor mu babasının ikinci evliliğini . saklıyorlarmı çocukten . o gösteride mi görücek .bu nasıl bir zihniyet ya . çocuğu düşünsün gitmesin . e çocuk biliyor babası yine evlenmiş . sanki orda ilk defa görüp şok olcak . ayrıca konu sahibi çocuktan gayet sevimli bahsetmiş yani seviyor belli . kimse süslen püslen falan demedi . sadace eşinin yanında olmalısın dedi . bu kadın gidicek o gösteriye . kadıncağızn suçu yok . onların yuvasını bu kadın yıkmamış . ikinci evliliği olması mı suç ?nedir yani . gitme gitme . gitmese ne olcak sanki . çocuk annemle babam barıştı diye düşünüp umutlanıcak belki . evine dönünce gerçekleri anlayacak .

çocuğa oğlum deme . iyi çocuğu iteklesin . her bunlara geldiğinde kötü davransın . senin annen başka . benden annelik bekleme desin . bunu mu istiyorsunuz ?bunuda yaparsa üvey anne olur kötü kalpli . iyi davransa samimiyetsiz kötü davransa kötü . bu kadın ne yapsın ?ne yapsa yaranamıyor . kocasının yanında gitme deniliyor . bu kadının nikahlı kocası yani . sanki metresi falan . hayret birşey ya .

gitmelisin bencede.
bu çocuğun sünneti olacak,nişanı olacak düğünü olacak. sen onadamı gitmeyeceksin.
Çocuk daha çok ufak , okulda karşılaşabileceği sorular , dalga geçmeler olma ihtimali çok yüksek . Okul arkadaşlarının bunu sıradan karşılayacağını sanmıyorum .
Nişanda çocuk değil yetişkin söz konusu olacak ,sünnette ise gelenler zaten aile , , tanıdık ,akraba olacağından yine sorun olacağını düşünmüyorum .

Fakat mesajlara biraz göz atınca , gitme amacının farklı olduğu ortada .

ev de netim yok. h.sonu tatil dün de izinliydim.
ufaklıkla konuştum, gelmemi istiyor ama. ben gitmesem
hem benim için, hem de çocuk için daha iyi olacak galiba.
yine de o an durumlar neyi değiştirir bilmiyorum.mantıklı
ve düşündüren yorumlar okudum burda, çoğu konu da
haklısınız, ben gitmeyi düşünmüyorum.henüz eşime söylemedim
ama zorla götürmez zaten.YARIN OLSUN HAYROLSUN..
HEPİNİZE TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Vereceğiniz karar hepiniz için en doğru karar ,en hayırlı olur umarım .

Merhaba ,

Gitmeme kararı almanıza üzüldüm. Çocuk gelmenizi istiyor ve muhtemelen gözü sizi de arayacak. Çocuklar anne ve baba ayrılıklarını anlayabiliyorlar. Anne ve babalarının ayrı hayatları olsa da o hayatın bir parçası olduğunu ve ebeveynlerinin hayatındaki insanlarında onları hayatına dahil ettiklerini görmek çocuğu üzmez tam tersine daha mutlu eder bence.

Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz. Bu aşamada bir pedagogdan fikir alırsanız aklınızdaki soruları da giderebilirsiniz. Sağlıcakla kalın :34:

Back
X