benim diyet listem şöyle:not: peynir,yoğurt,süt her zaman light hani dışı pembe olanlar varya onlardan olacak.günde toplamda 7 dilim kepek ekmeği yiyebilirsiniz.
sabah: 2-3 dilim kepek ekmeği (uno light çok güzel oluyor) Yağsız beyaz peynir ya da light 2 dilim üçgen peynir,1 yumurta(haşlanmış ya da yağsız peynirli omlet şeklinde olabilir.)5 adet zeytin,domates,salatalık,maydanoz,çay ya da bu ekmek dilimleriyle tost yapıyorum bazen.
ara:saat 10.00 da---1 porsiyon meyve (orta boy 1 tane elmaya yada 1 su bardağı kiraz a eşit gibi düşünün) bir kaç tane kuru kayısı,yeşil çay
öğlen:bana iş yerinin yemekleri iyi gelmediği için öğlenleri hep sandiviç getirdim ve yedim.3 dilim kepek ekmeği 2 dilim light üçgen peynir,domates marul ya da sandiviçin içine 2 köfte ya da 1 tavuk budu olacak şekilde hazırlayabilirsiniz.Ya da 4-5 kaşık susuz yemek,1 bardak kadar light yoğurt ,3 dilim ekmek yiyebilirsiniz.
ara:saat 16.00 da--- 200ml light süt ile 4 bisküvi ya da galeta yiyebilirsiniz.süt bulamazsanız light ayran içebilirsiniz.
akşam:yağsız salata ve 6 yk susuz yemek 1-2 dilim ekmek yiyebilirsiniz.
ara: 21.00 de ---1 bardak kadar light yoğurt ve 1 porsiyon meyve (1 tane elma ya da 1 tane muz ya da 1 tane portakal)
öğünleri atlamadan yapmak çok önemli.
Umarım işinize yarar.Diyetisyenimin bana çevremdeki diğer hastalarına uyguladığı bir diyettir.Protein ağırlıklıdır.

evet kızlar başarmak bizim işimiz.