• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e Walker ve fitness ile zayıflama ya çalışıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mlyt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mlyt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
2.203
2.405
158
Arkadaslar 65 den 86 kadar çıkış serüveni Sizinkiler aşağı yukarı aynı malesef .herzaman ki gibi forumda gezerken neden bende kk da binlerce zayiflayan bayan gibi olmayayım dediğim ver konuyu açmış bulundum...eee bi yerden başlamak lazım görünce hediyesi olan e Walker ve fitness zayıflama macera başlamış bulunmaktadır.malumunuz yarın pazartesi!ben başlıyorum sizlerde varsaniz beraber devam edelim.isteyen olursa diyet listemize paylaşabilir im...de hayde rastgele:KK49:

Ay bu esnada kusura bakmayın yazım baya bozuk olmuş ilk konum ilk heyecan:KK17:

Kimse yok mu bana katılacak benimle zayiflayacak :KK61::KK70:

ben varım.
aslında 4. haftam diyette ama bir türlü toparlayamadım kendimi ilk haftam süper gitti diyetisyene gidiyorum ama yarın net olarak başlayacağım artık başka çarem yok. şuan ki kilom 69 hedefim 60 ın altına düşmek. beraber yol alabiliriz :)

Hoşgeldiniz. Beraber yol alırsak başarabiliriz. Kim Kurtulmuş Azmin elinden.

Bu sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 şekersiz nescafe ile kahvaltısı yaptım çocukları okula gonderip fitness yapıcam.durmak yok yola devam:KK55:

Bende varım :) Kilom 63 ve ben 57 kilo olmak istiyorum.hadi bakalım:KK3:

Sizde hoş geldiniz hep destek tam destek devam ediyoruz.hadi hep beraber zayifliyoruz:KK50:

Öğle yemeğinde 1 simit veya 2 tane puaca 2 bardak ayran içiçe m ve saat 2.5 gibi fitness yapmayı düşünüyorum hadi bana ve benimle beraber yapmak isteyen arkadaşlarıma kolay gele gelsin fitness gitsin kötü yağlar:KK76:

Bu esnada bitki çayını unutmuyoruz kizlar:KK50:

Veeee fitness imi yapmış bulunuyorum bomba gibiyim heryerim ağrıyor ama müthiş bir duygu. Herkes ama herkes yapsın. Üstüne bide şekersiz nescafe yağları atiyormus spordan sonra içilir se hadi afiyet olsun :KK50:

Aksam yemegi ise tavuklu salata ayran

ben varım.
aslında 4. haftam diyette ama bir türlü toparlayamadım kendimi ilk haftam süper gitti diyetisyene gidiyorum ama yarın net olarak başlayacağım artık başka çarem yok. şuan ki kilom 69 hedefim 60 ın altına düşmek. beraber yol alabiliriz :)

ben varım.
Neler yaptınız diyetinizde spor var mi

Sizin kilonun kadar olsam yeter bana çünkü yüzüm düşüyor hayalet gibi oluyorum:KK43:
Çok kilolu değilim ama yağlar bel çevremde birikiyor ve bundan rahatsız oluyorum.Birazcık daha fıstık olmak istiyorum.Herşey kendim için :KK55:bende diyet önerisinde bulunabilirim isterseniz.

Çok kilolu değilim ama yağlar bel çevremde birikiyor ve bundan rahatsız oluyorum.Birazcık daha fıstık olmak istiyorum.Herşey kendim için :KK55:bende diyet önerisinde bulunabilirim isterseniz.
Çok isterim bu şekilde zafere ulaşabilirsiniz inşaallah:KK19:

benim diyet listem şöyle:not: peynir,yoğurt,süt her zaman light hani dışı pembe olanlar varya onlardan olacak.günde toplamda 7 dilim kepek ekmeği yiyebilirsiniz.

sabah: 2-3 dilim kepek ekmeği (uno light çok güzel oluyor) Yağsız beyaz peynir ya da light 2 dilim üçgen peynir,1 yumurta(haşlanmış ya da yağsız peynirli omlet şeklinde olabilir.)5 adet zeytin,domates,salatalık,maydanoz,çay ya da bu ekmek dilimleriyle tost yapıyorum bazen.

ara:saat 10.00 da---1 porsiyon meyve (orta boy 1 tane elmaya yada 1 su bardağı kiraz a eşit gibi düşünün) bir kaç tane kuru kayısı,yeşil çay

öğlen:bana iş yerinin yemekleri iyi gelmediği için öğlenleri hep sandiviç getirdim ve yedim.3 dilim kepek ekmeği 2 dilim light üçgen peynir,domates marul ya da sandiviçin içine 2 köfte ya da 1 tavuk budu olacak şekilde hazırlayabilirsiniz.Ya da 4-5 kaşık susuz yemek,1 bardak kadar light yoğurt ,3 dilim ekmek yiyebilirsiniz.

ara:saat 16.00 da--- 200ml light süt ile 4 bisküvi ya da galeta yiyebilirsiniz.süt bulamazsanız light ayran içebilirsiniz.

akşam:yağsız salata ve 6 yk susuz yemek 1-2 dilim ekmek yiyebilirsiniz.

ara: 21.00 de ---1 bardak kadar light yoğurt ve 1 porsiyon meyve (1 tane elma ya da 1 tane muz ya da 1 tane portakal)

öğünleri atlamadan yapmak çok önemli.

Umarım işinize yarar.Diyetisyenimin bana çevremdeki diğer hastalarına uyguladığı bir diyettir.Protein ağırlıklıdır.:KK71:evet kızlar başarmak bizim işimiz.

Neler yaptınız diyetinizde spor var mi
Bugün yeniden basladim sayilir aslinda :) sabah 1 saat yoga yapmayi denedim :) pek etkili değil ama kaslari açmak için güzel. Onun dişinda siparişlerini yetistirince KK da bir guruba üye oldum 6 haftalik spor programı uygulanacak her gün bildirim yapacagiz. Onu yapicam hemencik :)

Menü mü aksam topluca yazarim :)

benim diyet listem şöyle:not: peynir,yoğurt,süt her zaman light hani dışı pembe olanlar varya onlardan olacak.günde toplamda 7 dilim kepek ekmeği yiyebilirsiniz.

sabah: 2-3 dilim kepek ekmeği (uno light çok güzel oluyor) Yağsız beyaz peynir ya da light 2 dilim üçgen peynir,1 yumurta(haşlanmış ya da yağsız peynirli omlet şeklinde olabilir.)5 adet zeytin,domates,salatalık,maydanoz,çay ya da bu ekmek dilimleriyle tost yapıyorum bazen.

ara:saat 10.00 da---1 porsiyon meyve (orta boy 1 tane elmaya yada 1 su bardağı kiraz a eşit gibi düşünün) bir kaç tane kuru kayısı,yeşil çay

öğlen:bana iş yerinin yemekleri iyi gelmediği için öğlenleri hep sandiviç getirdim ve yedim.3 dilim kepek ekmeği 2 dilim light üçgen peynir,domates marul ya da sandiviçin içine 2 köfte ya da 1 tavuk budu olacak şekilde hazırlayabilirsiniz.Ya da 4-5 kaşık susuz yemek,1 bardak kadar light yoğurt ,3 dilim ekmek yiyebilirsiniz.

ara:saat 16.00 da--- 200ml light süt ile 4 bisküvi ya da galeta yiyebilirsiniz.süt bulamazsanız light ayran içebilirsiniz.

ara: 21.00 de ---1 bardak kadar light yoğurt ve 1 porsiyon meyve (1 tane elma ya da 1 tane muz ya da 1 tane portakal)

Umarım işinize yarar.Diyetisyenimin bana çevremdeki diğer hastalarına uyguladığı bir diyettir.Protein ağırlıklıdır.:KK71:evet kızlar başarmak bizim işimiz.
Çok teşekkür ederim çok güzel bir liste benim listemde ara öğün yok.daha önce diyetisyenisini verdiği listeden sonra artık ara öğün olmadan devam etmeye karar verdim.çünkü ara öğün yedigimde dilet sonrası bile sürekli yeme isteği oluyor.

Back
X