• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e Walker ve fitness ile zayıflama ya çalışıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mlyt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Toparlandim canım çok teşekkürler malesef 1 kg oldu ama tekrar 80 leri görmek istemiyorum ogunler benim için resmen kabus du:KK43: beyaz çayı denemeyi düşünüyorum ama biraz arastirayim diyorum seni tekrar tebrik ediyorum:KK9:

Inşallah vericez bu sefer çok kararlı ve inançlı yım tabi kk nin ve sizin yardımlarınız la birlikteEn Büyük KK

sevindim toparlandığına :KK54:geçmiş olsun tekrardan:KK19:.vereceğiz canım sende çok isteklisin ve başaracağız ben buna inanıyorum.bitki çaylarını abartmadan tükettikçe hepsinin ilk başta ödem sökücü ve daha bir çok etkisi var ,ama yan etkileri var mı araştırmak lazım.ben şuan büyülü bohça güllü çay ve kuş burnu içiyorum.yeşil çay mesela benim tansiyonumu etkiliyor o yüzden içemiyorum.

Teşekkürler canım. Ev yeşil çay bende de bulantı yapıyor iyi araştırmak lazım tabi hersey in başı sağlık:KK50:

Teşekkürler canım. Ev yeşil çay bende de bulantı yapıyor iyi araştırmak lazım tabi hersey in başı sağlık:KK50:

kesinlikle ,mesela yeşil çayın faydaları saymakla bitmiyor ama bana yaramadı mesela.bitki çaylarını ben ödem atmak amaçlı içiyorum buyüzden genelde meyve aromalı olanları tercih ediyorum.günde 1-2 fincan.en masumu da ıhlamur diyebilirim.naçizane fikrim.:KK50:

Ben de beyaz çayı araştırdım baya bi memnun kalan var mis alayım diyorum ama kararsız im .öğlen yemeği mi de yedim 2 tane Kaşarlı tost 1 tane bitki çayı fitness imida yaptım yandım ama olsun harika bi şey spor yapmak:KK49:

Ben de beyaz çayı araştırdım baya bi memnun kalan var mis alayım diyorum ama kararsız im .öğlen yemeği mi de yedim 2 tane Kaşarlı tost 1 tane bitki çayı fitness imida yaptım yandım ama olsun harika bi şey spor yapmak:KK49:
oh ne güzel sporunu da yapmışsın:KK6::KK9:yalnız 2 tane kaşarlı tost biraz fazlamı olmuş diye düşünmeden edemedim:KK58::KK37:herhangi bir yan etkisi yoksa dene bence,faydasını görürsen devam edersin:KK50:

oh ne güzel sporunu da yapmışsın:KK6::KK9:yalnız 2 tane kaşarlı tost biraz fazlamı olmuş diye düşünmeden edemedim:KK58::KK37:herhangi bir yan etkisi yoksa dene bence,faydasını görürsen devam edersin:KK50:
1 tost 2 çay yazacağım tam tersi olmuşo_O

bende bugün;
kahvaltı :
2 dilim uno denge ekmek (kızarmış)
3 zeytin
az kaşar ve az peynir
domates ve salatalık
2 bardak çay

ara:
1/2 muz

ara:
1 fincan nescafe
4 bisküvi

öğlen:
1 servis kaşığı z.yağlı pırasa
1 dilim uno denge ekmek
1 bardak ayran

ara:
1 portakal
1 elma yedim.

baya yemişim:KK70::confused::KK37:

bugün toplamda 834 kalori almışım günü bu şekilde kapatabilirsem çok güzel olacak,bakalım umarım başarabilirim.:KK45::KK54:

bende bugün;
kahvaltı :
2 dilim uno denge ekmek (kızarmış)
3 zeytin
az kaşar ve az peynir
domates ve salatalık
2 bardak çay

ara:
1/2 muz

ara:
1 fincan nescafe
4 bisküvi

öğlen:
1 servis kaşığı z.yağlı pırasa
1 dilim uno denge ekmek
1 bardak ayran

ara:
1 portakal
1 elma yedim.

baya yemişim:KK70::confused::KK37:
Çok güzel bi liste hem doyurucu hem diyet listesi :kk77:

Benim de akşam menü m çok istemesem de salata ve Semiz otu zeytin yağlı tabi yatmadan yoğurt kürüne başlıyorum nihayet inşaallah sonuç güzel olur:KK51:

Günaydın :KK52:sabah kahvaltı mı yaptım 5 tane zeytin 2 dilim peynir şekersiz çay birazdan şekersiz nescafe mi içiçem :KK50:

selam :KK54:ben geldim:KK55:
inşallah canım birlikte vereceğiz kilolarımızı yaza rahat rahat istediğimiz gibi gireceğiz sağlıkla inşallah.sende çok azimlisin maşallah:nazar:bende şimdi kahve keyfi yapıyorum,bu saat oldu anca oturdum bugün.

dün akşam yemeği yedim öğlenle aynıydı vede meyve yedim.dayanabilseydim çok iyi olurdu ama olmadı.bakalım bu haftayı da güzel atlatırız inşallah.

Back
X