• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e Walker ve fitness ile zayıflama ya çalışıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mlyt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öğlen yine yeniden Semiz otlu cacik 1 dilim ekmek
Aksam 3 kaşık pirinç pilavı bamya yapmıştım suyu hariç 5-6 kaşık bamya 1 dilim ekmek
1 .5 lt su 2 tane nescafe 2 si biarada bitki çayı
Yazarken yoruldum çokmu yemiş icmisim :kk77:
selam canım bence cok değil menun ama 2 nescafe ictiysen o fazla gibi geldi bana spor yaparsan tamamdir;)

selam canım bence cok değil menun ama 2 nescafe ictiysen o fazla gibi geldi bana spor yaparsan tamamdir:KK66:
selam canım hosgeldin.bebis nasıl oldu:KK46:
2 nescafe aralarda oluyor mesela 1 tane kahvaltıdan sonra 1 tane İkindi gibi:KK50:

selam canım hosgeldin.bebis nasıl oldu:KK46:
2 nescafe aralarda oluyor mesela 1 tane kahvaltıdan sonra 1 tane İkindi gibi:KK50:
:-) beni kimle karistirdin kız bulamadım ıspanyol olabilir:-) ben bekarim unutmussundur ya kac gündür arkadasim geldi nisani var onunla uğraşıyorum giremedim yarın kaynatiriz topikte;) bir his geldin dedim sana kayboldum halbuki hep buralardayim yarın görüşürüz :KK19:

:-) beni kimle karistirdin kız bulamadım ıspanyol olabilir:-) ben bekarim unutmussundur ya kac gündür arkadasim geldi nisani var onunla uğraşıyorum giremedim yarın kaynatiriz topikte:KK66: bir his geldin dedim sana kayboldum halbuki hep buralardayim yarın görüşürüz :KK19:
Tamam canım yarın buralardayım görüşürüz:KK5:

günaydın canım,dün doktora gittik burun damlası ve şurup verdi ,onları kullanıyoruz şimdi.biraz nazlıyız şu sıralar.

Kahvaltı bugün canım istemesede 1 dilim ekmek 2 3 tane zeytin 1 bardak 2si bir arada şimdide bitki cayimi içiyorum Öğlen de zeytin yağlı fasulye 2 kaşık pilav 1 kase yoğurt:kk77:

Günaydın herkese :KK25:kahvaltı mı yaptım 2 dilim peynir 4 tane zeytin 1 kk kaymak 1 dilim ekmek :kk77: birde bişey farkettim sofrada tabagini ayirinca çok sevdiğim bir yemek de olsa 1 lokma dahi yiyemiyorum harika bişey bu:KK71:

Topigimi ihmal ettim farkındayım ama geri döndüm e ben gelmeyince diğer arkadaşlar da gitmiş

Peki var mı benimle yine yeniden başlamak isteyen çünkü ben geçen çarşamba sigara yi bıraktım 79.5 ken 80.5 olmuşum :KK42:eskiden olsa dur adet bitsin öyle derdim ama şimdi başlıyorum şu anda n itibaren

Eveeet birazdan yoğurt kürü yapıp yiycem ve yarım sat sonra yatarım herhalde hadi yine yeniden burdayım :KK55:

Herkese Günaydın sabah kahvaltı mı yaptım 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 2 3 tane zeytin

Şimdide nescafe 2 si biarada içiyorum 80.5 la başladım bakalım haftaya kadar ne olacak haftaya çarşamba artı da olsa ekside olsa yazarım buraya

Selam diyetler nasıl gidiyor! Ben de bir gruba cuma üye olmak istiyorum . Ama bilemedim bu gruplara nasıl üye olunur!

Kızlar öğlen 5 kaşık bulgur pilavı üstüne 3 kaşık yoğurt döktüm yarım dilim elmalı kek yedim ne yapayım ya dün yaptım 1 tepsi gözümün önünde yediler tuttum kendimi ama en son yarım dilim yedim inceydi ama

Leslie 1 mil yaptım oh ne iyi geldi 2 haftadır belki daha fazla spor yapmamış tim süper oldu valla:KK28:

Back
X