aynı durumdayım canım bu yüzden seni çok iyi anlıyorum.yanlız olduktan sonra nerde olduğunun hiçbir önemi yok inanki.Neyle uğraşırsan uğraş birgün bitiyo.Ne el işleri,ne danteller,ne şallar,ne kitaplar,neleeerrrr neler geldi geçti elimden.Hepsi bitiyo birgün uğraşacak bişey kalmıyo.Ama şimdi burdayım ve bütün vaktimi burda değerlendiriyorum.Burda herkes beni anlıyor,iyi arkadaşlarım var.Yani diyeceğim en güzeli KK da vakit geçrmeka.s
canım halk eğitim merkezine git. bir kursa başla en azından değişiklik olur. 1-2 kişiyle tanışırsın.çok samimi olmasanda birileriyle konuşmak sana iyi gelecektir
offfffffff arkadaşım offfffff yazdıklarını okuyunca sanki beni anlatmış bu kız dedim aynen çok sosyal bir hayattan asosyal bir hayata geçiş yaptım
bebeğim var vakit geçiyor ama yetmiyor
bebeğim dışında bomboş hissediyorum kendimi
tek bir arkadaşım bile yok
kendimi salak gibi hissediyorum
bu durumu nasıl atlatıcam bilemiyorum alışılmıyor
bulunduğun yeri aydınlatmakla başlayabilirsin işe...
bilinçli bir insansın... tanımadığın insanlarla tanışırsın... güzel arkadaşların olur...
ne biliyim... üretken insan neden işe yaramasın ki...
neler yapabilirsiniz düşünün bir..sonrada uygulayın... yarı memleketimde yaşıyorsunuz...
güzeldir Artvin... ülkenin kuzeydoğusu deyip geçmeyin ülkemin en aydın insanları oradan çıkar...
eşin dr gibi geldi bana nedense :uhm:
yok canım eşim mühendis burdaki hes projesinde görevli.. zorunlu hizmet değil yani:)
sanırım ben paranoyak oldum artık, her uzakta olana eşin dr mu diye soruyorum delikafadulden..
neyse pratikte senin de onlardan bi eksiğin yok gerçi :)
en güzeli kendini film ve diziye vermek sanırsam.. sen bi lost'a başla, kendini işllbaharda bile bulabilirsin...
alemsin ya işte çevremde böyle insanlar olsa süper vakit geçerdi:)
canım lost'u izlemiştim ya, son sezonlarını izlemedim ama baymaya başlamıştı çünkü.. şimdi prison break'e başladım daha önce izlemiş olmama rağman tekrardan izliyorum bu arada boş durmayıp the 24 hours'u indiriyorum ama bi taraftan da korkuyorum sürekli rüyamda ajan falan görmeye başladım ki eşimde etkileniyo çok fazla bazen uyanıp benim casus olduğumu falan söyleyip tekrar uyuyo can güvenliğim tehlikeye girmeye başladı yani:)
bu arada önerebilceen filmfalan var mı?
benim sevgilim tus'a çalışıodu da, tabi hergün buluşmuyoruz diye kendime film seyretmeyi seçmiştim.. mesela diyorum ki bu hafta ferzan özpetek haftası olsun, onun filmlerini indiriyorum her gece başka bi filmini seyrediyorum, yorumları okuyorum ekşi sözlük üzerinden.. aa ben bunu anlamamıştım, o detayı atlamışım bak gördün mü filan diyorum, eğlenceli oluyor.. önceki hafta nuri bilge ceylan haftasıydı mesela :)
önümüzdeki hafta da sean penn haftası olacaktı fekat tatil haftası olacak, bodrumda olucaz aşkımlaaa :asigim:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?