e yaramadnz hissettiiniz anlar..

Vendetta

...............
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
255
4
318
artık dayanamıyorum.. ailemden km.ce uzakta yaşıyorum, üniversite sonrasında da 4 yıl boyunca onlardan ayrı başka bi şehirde yaşıyodum ama en azından sadece aramızda 100 km. vardı şimdiyse bu uzaklığın kat kat fazlası var.. ülkenin en kuzeydoğusunda sayılırım hiç bilmediğim tanımadığım bi yer ve insanlar..farklı bi yere alışmak öyle zor ki alışmaya alıştım sanırdım ama pek becerememişim hala zorlanıyorum..
17 yaşımdan 25 yaşıma kadar hayatım öyle hızlı ve dolu dolu geçti ki o zamanlarda günleri yoğunluktan şaşırırken şimdiyse hiç bişey yapmadığımdan hergün birbirinin aynısı gibi geldiğinden şaşırıyorum.. ha p.tesi ha cuma farketmiyo yani..
şimdi ewde vakit öldürüyorum saçma sapan, tv den nefret eden ben boş boş tv izliyorum, ewlenirken çeyizim bile yoktu doğru düzgün ama şimdi vakit geçsin diye elişi bile yapıyorum ama o da sıkıyo, ew temizliği en fazla 2 saatimi alıyo, ve eşimin çoğu vakti işte geçtiğinden ev bile kirlenmiyo, netten italyanca derslerine başladım ama nereye kadar yardımcı olabilir ki o da yetmedi briç öğrenmeye çalıştım o da aynı hüsranla sonuçlandı, komşularımla bi merhabam bile yok hepsi yaşlı bu 6500 nüfuslu ilçenin yerlileri ve bu yüzden biriyle konuşmuş olmam diğer 6499unun haberdar olması demek ayrıca şiveleri farklı olduğundan pek anlamıyorum zaten.. yakınlarda eşimin iş yerinden biri daha ewlenmiş bizim yan bloğa taşındılar ama eşiyle de pek görüşemiyoruz pek kafa dengim diil ama buna da şükür tabii.. buraya ilk geldiğimiz dönemde tam 46 gün boyunca eşimden başka bi yüz görmemiştim tv.deki ana haber bültenlerindeki amcaları ve marketteki asık suratlı kasiyeri saymazsak tabii:) o zamanları düşününce hele, çok şükür bu günüme..
sözün özü bana akıl verin lütfen bu 4 duvar arasında bi işe yaradığımı düşünmüyorum bi şeyler yapmam lazım bi uğraş bulmam lazım kendime, gitgide kendime olan güwenim azalıyo, yavaş yavaş kayboluyo gibiyim..

aynı durumdayım canım bu yüzden seni çok iyi anlıyorum.yanlız olduktan sonra nerde olduğunun hiçbir önemi yok inanki.Neyle uğraşırsan uğraş birgün bitiyo.Ne el işleri,ne danteller,ne şallar,ne kitaplar,neleeerrrr neler geldi geçti elimden.Hepsi bitiyo birgün uğraşacak bişey kalmıyo.Ama şimdi burdayım ve bütün vaktimi burda değerlendiriyorum.Burda herkes beni anlıyor,iyi arkadaşlarım var.Yani diyeceğim en güzeli KK da vakit geçrmeka.s

kesinlikle haklısın canım iyiki KK var 3 gündür zaman nasıl geçiyo anlamıyorum .. sanırım dediğin gibi neye başlarsan başla en fazla 1 hafta sonra ya bitiyo ya da sıkılıyosun:)

çok sıkıcı bi durum ama belediyenin açtığı kurslar fln vardır illaki o kurslara fln gidin yada başka uğraşlar bulun bişeyler yapın öyle zaman geçmez ki..Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

küçük yerlerde yapacak hiç bir şey yok malesef.
çarşıya çıkarsın şehrin bi ucundan diğer ucuna 15 dk da biter.
sinema ayda 1 belki gelir, tiyatro vs. ancak rüyada......

şehrin yerlileri olmayanlar da vardır mutlaka, öğretmen, hemşire vb. kesimden. Belki kendi kültürünüze memleketinize yakın birileri vardır onların içinde. Ortak bir şeyler bulabilirsiniz. Onlarla tanışmaya çalışın.

evde zaman geçirmek için, sınırsız internet ve online film siteleri diyorum bir de

benide aranıza alın kızlar
cinnet geçirecem müge anlıda yada 3. sayfa haberlerinde okursunuz birgün benide
antalyada ilk öce eşini sonra kendisii öldürdü diye

öyle kurs verebilecek bi yer var mıdır araştırmadım doğrusu en kısa zamanda onunla ilgilenicem hiç olmazsa zamanımı geçirebilecek bi kaç uğraş bulabilirim..
dove'nin de dediği gibi en fazla 15dkmı alır burda şöyle bi tur atmak ayrıca tiyatroyu falan bırak sineması yok artvinin ki ben ardanuç'tayım.. en yakın sinema hopa'da sanırım:) burdaki memurların çoğu da ne hikmetse (en azından sağlık sektörü öyle) yine buralılar:) ayrıca sınırsız internet sayesinde ve özellikle sizlerle çok hızlı geçiyo zaman şu bi kaç gündür.. ve sürekli film izliyorum artık filmlerden sıkıldım dizilere başladım prison break'i tekrar izledim şimdi the 24'e başlıcam..burda kalıcı olmadığımı düşünerek teskin ediyorum kendimi ama bazen 1 kaç sene öncesini çok özlüyorum hiç olmadı deniz görebilsem bıktım dağ görmekten yaf:)

canım halk eğitim merkezine git. bir kursa başla en azından değişiklik olur. 1-2 kişiyle tanışırsın.çok samimi olmasanda birileriyle konuşmak sana iyi gelecektir

offfffffff arkadaşım offfffff yazdıklarını okuyunca sanki beni anlatmış bu kız dedim aynen çok sosyal bir hayattan asosyal bir hayata geçiş yaptım
bebeğim var vakit geçiyor ama yetmiyor
bebeğim dışında bomboş hissediyorum kendimi
tek bir arkadaşım bile yok
kendimi salak gibi hissediyorum
bu durumu nasıl atlatıcam bilemiyorum alışılmıyor

bulunduğun yeri aydınlatmakla başlayabilirsin işe...
bilinçli bir insansın... tanımadığın insanlarla tanışırsın... güzel arkadaşların olur...
ne biliyim... üretken insan neden işe yaramasın ki...
neler yapabilirsiniz düşünün bir..sonrada uygulayın... yarı memleketimde yaşıyorsunuz...
güzeldir Artvin... ülkenin kuzeydoğusu deyip geçmeyin ülkemin en aydın insanları oradan çıkar...

canım halk eğitim merkezine git. bir kursa başla en azından değişiklik olur. 1-2 kişiyle tanışırsın.çok samimi olmasanda birileriyle konuşmak sana iyi gelecektir

bende halk eğitim kursuna git dicektim
bilgisayar yada diksiyon dersleri alıp kendini geliştirebilirsin
ben de halk eğitime gitmeyi düşünüorum sen gibiyim kimseyle görüştüüm yok
hem dısarı cıkmıs olursun hem insan yüzü görmüş olursun faydası da olur

ewet haklısın canım aktif bi durumdan bi anda offline hale geçiyo gibisin:) ama sen biraz daha şanslısın ki en azından bebeğin var insanın çocuğunu uğraş olarak görmesi hoş diil ama en azından yalnızlığını unutturabilir sana, ben de bu yüzden 3. ayda hamile kaldım ama o da düşükle sonuçlandı şimdi de tekrarı için korkuyorum ama en azından siz varsınız da pek yalnız hissetmiyorum artık kendimi...

canım tam olarak nerelisin bilmiyorum ama ewet haklısın Artvin güzel bi yer ama uzun süre kalmak için değil hele ki ben Ardanuç'tayım..ve yine haklısın okuma oranının en yüksek olduğu il (nüfusu göz önünde bulundurduğumuz zaman) insanlar burda geçimi ne hayvancılıkla ne de tarımla sağlayabiliyorlar o yüzden hep okumaya yönelmişler ancak okuyan kesim burda değil de genelde dışarda okuduğundan okudukları yerde kalmışlar..

yok canım eşim mühendis burdaki hes projesinde görevli.. zorunlu hizmet değil yani:)

sanırım ben paranoyak oldum artık, her uzakta olana eşin dr mu diye soruyorum delikafadulden..
neyse pratikte senin de onlardan bi eksiğin yok gerçi :)

en güzeli kendini film ve diziye vermek sanırsam.. sen bi lost'a başla, kendini ilkbaharda bile bulabilirsin...

Son düzenleme:

alemsin ya işte çevremde böyle insanlar olsa süper vakit geçerdi:)

canım lost'u izlemiştim ya, son sezonlarını izlemedim ama baymaya başlamıştı çünkü.. şimdi prison break'e başladım daha önce izlemiş olmama rağman tekrardan izliyorum bu arada boş durmayıp the 24 hours'u indiriyorum ama bi taraftan da korkuyorum sürekli rüyamda ajan falan görmeye başladım ki eşimde etkileniyo çok fazla bazen uyanıp benim casus olduğumu falan söyleyip tekrar uyuyo can güvenliğim tehlikeye girmeye başladı yani:)
bu arada önerebilceen filmfalan var mı?

benim sevgilim tus'a çalışıodu da, tabi hergün buluşmuyoruz diye kendime film seyretmeyi seçmiştim.. mesela diyorum ki bu hafta ferzan özpetek haftası olsun, onun filmlerini indiriyorum her gece başka bi filmini seyrediyorum, yorumları okuyorum ekşi sözlük üzerinden.. aa ben bunu anlamamıştım, o detayı atlamışım bak gördün mü filan diyorum, eğlenceli oluyor.. önceki hafta nuri bilge ceylan haftasıydı mesela :)

önümüzdeki hafta da sean penn haftası olacaktı fekat tatil haftası olacak, bodrumda olucaz aşkımlaaa :asigim:..

hımm ondan yani bu bu herkeşleri dr. sanma olayı..:)
böyle film haftası falan iyiymiş ya ben hemen natalia portman'dan başliim hepsini bikaç kez izlemiştim ama bi kez daha izlerim:) teşekkürler..
bu arada iyi tatiller:)

sen filmi bana sor canım bir arşivim varki sorma
ne tür filmlerden hoşalnırsın
msesela benim ilklerimi sayayım
v for vandetta adında olduğu hayatımın film
içimdeki deniz
esaretin bedeli
akıl oyunları
testere serisi :))))))))
hotel
kaplumbağlarda uçar
barcelona barcelona
offfffffff bir sürü var istersen liste yaparım sana
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…