asudecim benimde 4 gun puregon 300 kullandıktan sonra bugun kan degerim 209 çıktı. cok farklı degil degerlerimiz bende benimki dusuk diye arastiriyordum ilac gunun 4. veya 5. gununde e2 100 uzerinde oldugu surece sıkıntı olmadıgını soyluyorlar sadece bazıları ilac dozu arttırıyor yada suresi daha uzun oluyor. bence telaslanacak birsey yok cunku beni de arayıp degerimin normal oldugunu soylediler.
sen ilaclara baslamadan once e2 degerin kacti biliyor musun?
4. ilac gunum demissin 4 igneden sonra mi 3 igneden sonra 4. gun mu bu rakam?
birde hangi ilactan hangi doz kullanıyorsun bende merak ettim.
sorunu tam yanıtlamadım aslında cunku benimde ilk denemem herhalde bir sıkıntı yasamadan tamamlarız tedaviyi diyorum kaydirigubbakcemile5 hamile kalırmıyız orası kısmet iste... :CüvCüv:
ben bursa acibademdeyim. ilk tup bebek denemem. asilama hic denemedik. bende endometriosis varmis 2 ay once ogrendik. sag tupum tıkalı sol tup açık ama ucunda hafif yapisikliklar var. ameliyat olup uzerina asilama deneyebilirdik ama hic ugrasmadan tup bebek denemek istedik.
ilk gunden 300le basladim ben 4. igneden sonra 5. gun oglen yapıldı test. seninkininde dozu artınca biraz daha yukselir merak etme. e2ye bakarken yumurta sayına da baktı mı doktor kac follikul saydı ne kadardılar? bende 7-8 kadar saydı simdilk 10mm civarında sanırım buyukleri arada kucuklerde var.
insallah soruna benimde oyleydi ama hamileyim diye birileri haber verir de bizimde icimiz rahat eder bende merak ediyorum.
cnm benim e2 değerlerim 17-160-336-1388-2000-2500-4500-4000 seninki bence çok normal hiç düşünme beni dozumda 112.5- 75-37.5- 75 oldu şimdi e2 ye göre doktorun ayarlar merak etme
4. ilac gunum demissin 4 igneden sonra mi 3 igneden sonra 4. gun mu bu rakam?
birde hangi ilactan hangi doz kullanıyorsun bende merak ettim.
sorunu tam yanıtlamadım aslında cunku benimde ilk denemem herhalde bir sıkıntı yasamadan tamamlarız tedaviyi diyorum kaydirigubbakcemile5 hamile kalırmıyız orası kısmet iste... :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?