- 29 Mart 2017
- 438
- 186
- 103
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Canim en ignelere baslayali buyutme icin 5 gun oldu. 2 hafta boyunca bu surecten 0,1 mg baskilayici kullandim. Sendeki durum bende de olustu. Doktor baskilayiciyi yarim doz yapti son 5 gundur yani 2 haftadan sonra ama bence gec kaldi.. . ve 225 menopur yaptirdi hergun 5 gun boyunca. Benimde mesela yasima gore cabuk buyur yumurtalarim ama buyumedi bir turlu. Birde ben senden daha uzun sure baskilayici yapmisim bu durumda. Uzun protokollerde birbirini tutmuyor demek ki.. Cuma kontrolum var ama doktor sana 10 gunden fazla buyutmek icin igne kullanacagimizi dusunuyorum dedi bugun. Ben sordum sizce 10 gunluk ilac yeterli gelecek mi yoksa alayim mi dye.. Doktorum uzakta , kontrollerimi baska doktor yapiyordu ama doktorum begenmedi olcumlerini. Bu nedenle cumaya onun yanina gidecegim. Sanirim cuma gunu daha net sonuclar ogrenirim. 2 tane 1 cm uzeri var yumurta hepsi 10 mm den kucuk.. Embriyo cikacak mi endise sardi beni.. Bana dua et canim.. Umarim pespese bebeklerimizi hayirli ve saglikli ve uzun omurlu olarak aliriz kucagimza. Amin.Evet adetin 2.günü başladık 225 gonalf 5.gün kntrolde büyümediği için 225+75 meriofert ilave edildi 3.kntrolde 300+75meriofert devam ettik bu baskılayıcı iğneler hem az yumurta çıkarttı hemde cok zor büyüdüler.uzun protokol biraz bana yaramafı gibi.inşallah kurtuluruz ne diim