Earplarmzn resimleri

başıyazmalıkız çok teşekkür ederim canım
cachymyn canım senin eşarplarını da çok beğendim
iyi günlerde takın kızlarŞeniz​

fatmacım senin eşarbında çok güzelmiş tam yazlık cıvıl cıvıl...
iyi günlerde tak tatlım..

Bu eşarp çok hoşuma gitti keşke bende kapanabilsem:asigim:

Balsuratım kapandığın gün haber et yeminle gönderirim o eşarbı:ecrin_bebek:​

açıkçası ben daha önce dikkat etmezdim..ama artık her konuda,yalnızca eşarp değil a dan z ye bi çok şeye dikkat ediyorum..biraz da kk sayesinde aslında..şimdide yeni ürünler yeni markalar arayışındayım..burasınında yardımcı olucağına eminim..umarım hepimiz ben dahil,herzaman biraz daha duyarlı oluruz.. bu arada topiğe girmişken bi eşarbımın resmini de koyiyim :1rolleyes: bu eşarbın markası yok ama çok sevdiğim bi eşarbım

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım çok teşekkür ederim yanlış anlamadığın için..
evet birlikte duyarlı olalım birbirimizi uyaralım ne kadar güzel olur..
ben guccileri çok seviyorum genelde sadelikten yanalar ve kalın tok bi twill kullanıyorlar en sevdiğim eşarbım gucci:asigim:

facebooktan bı arkadas var ıthal esarpları satıyor guccı ..l.voıtton felan ıstanbulda emınonunden mı alıolar oyle sanırım arkadasım oyle demıstı .. esarbın cok hosmus ben de pıerre cardınn esarplarını cok begenıyorum bırde armınenınkıler kullanıslı oluyor...vızyonun esarbını da kullandım ama hıc memnun kalmadım bı turlu onu yapılmıyor

güzel bi konu olmuş arkadaşlar.ben de en kısa zamanda eklerim inş.okuldan dolayı cok kalıte esarplar kullanmıyorum(tak çıkar olayı yüzünden cabuk yıpranıyo),bikaç tane özel günler için aldıklarım var onun dışında genelde orta kalıte.ugozayı severım mesela Türk markası sanırım.hem uygun,hem şık,hem Türk :lepi:

evet ugoza benım vazgecılmezım hem yazlık olanları hem kıslık olanları cok guzelll..kullanıslıda

bunlar da benim sevdiğim eşarplarımdan birkaçı arkadaşlar sositososito

Eklentiler

• $Görüntü006.webp
    23 KB · Görüntüleme: 147
  • $Görüntü009.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 118
  • $Görüntü029.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 138
  • $Görüntü025.webp
    27 KB · Görüntüleme: 113
  • $Görüntü028.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 168
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…