Earplarmzn resimleri

Oleyy, yeni kapanan birisi olarak favori başlığım olacak diyebilirim, hala eşarpları yamuk yumuk takıyorum, :)
En kısa zamanda bende ekleyeceğim, zaten bende henüz 1-2 tane eşarp var. Twil ipekler çok kullanışlı bende özel bir marka tercih etmiyorum...
Paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler. :)

ya resimlerin açık halini yüklemeyi beceremedim şimdilik idare edin olurmu

Eklentiler

• $DSC03345.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 65
esarplar cok hos. Sadece ipekle bir problem yasiyorum. Ilk 10 dakika onu iyi duruyor sonra bozulmaya basliyor. Bunun bi puf noktasi varmi?

buda cok guzel gule gule kullan canim

esarplar cok hos. Sadece ipekle bir problem yasiyorum. Ilk 10 dakika onu iyi duruyor sonra bozulmaya basliyor. Bunun bi puf noktasi varmi?

ben ipek başörtüsü hiç kullanmazdım.bunların hepsinide bu sene aldım.tivil tercih ederdim hep.çünkü yapımı çok kolay oluyor.ipekleride tepemden hafif iğneyle yukarı kaldırarak kullanabiliyorum.öyle yapmazsam çok kötü duruyor...

canim puf noktasi yanlardan ve basinin ustunden igne takmak.o zaman hic bozulmuyor

bende 4 köşesini deniyorum elbet biri düzgün duruyor
sonra hep o tarafını kullanıyorum

Bunlarin hepsini denedim.. Genelde sabah cikip aksam eve geldigim icin cok onem veriyorum nasil durduguna. Bide 4 kosesini deneyim bakalima.s

karalahana sondan bir önceki eşarbın çok güzel

herkes güle güle kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…