karalahana ,mızmız,aybike eşarplarınız çok güzel..güle güle kullanın tatlişkolarhihoyyyt
esarplar cok hos. Sadece ipekle bir problem yasiyorum. Ilk 10 dakika onu iyi duruyor sonra bozulmaya basliyor. Bunun bi puf noktasi varmi?
[URL=http://img177.imageshack.us/my.php?image=grnt005.jpg .!.:[/URL]
markalarınıda net çektim ki belki beğenirde ararsanız diye...:)
[/URL][/IMG]
gördüğünüz gibi çok fazla çiçek desenli eşarpları tercih etmiyorum ben
çok az vardır çiçekli eşarplarım genelde geometrik desenliler..şimdilik bu kadar daha ekleyecem çok eşarp varkaydirigubbakcemile2
esarplar cok hos. Sadece ipekle bir problem yasiyorum. Ilk 10 dakika onu iyi duruyor sonra bozulmaya basliyor. Bunun bi puf noktasi varmi?
canim puf noktasi yanlardan ve basinin ustunden igne takmak.o zaman hic bozulmuyor
ben ipek başörtüsü hiç kullanmazdım.bunların hepsinide bu sene aldım.tivil tercih ederdim hep.çünkü yapımı çok kolay oluyor.ipekleride tepemden hafif iğneyle yukarı kaldırarak kullanabiliyorum.öyle yapmazsam çok kötü duruyor...
bende 4 köşesini deniyorum elbet biri düzgün duruyor
sonra hep o tarafını kullanıyorum
Bunlarin hepsini denedim.. Genelde sabah cikip aksam eve geldigim icin cok onem veriyorum nasil durduguna. Bide 4 kosesini deneyim bakalima.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?