Earplarmzn resimleri

sağol biriciğim artık sokağa çıktıkça topik geliyor aklıma resim çekiliyorumkaydirigubbakcemile3

bu da benim esarplarimdan...

Eklentiler

• $DSC00178.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC00250.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
güle güle kullanin kizlar

leylacim ilk resimdekini pek begendim cok hos renkleri falan, ikincide güzel ama birincinin yaninda sönük kaldi benim icin :)

yine nostaljii..... ama napiiiiiiiiiiiimmmm, hem foto koymak istiyorum, hem makinem bozuk mafoldumben hem bide kolaj yapmayı biliyorum artık zemuszemus aynı eşarpları tekrar tekrar görenlerin affına sığınarakkkk :kedi: :kedi: :kedi:

Son düzenleme:
hiçkesneeettin canım sen böyle hepsi çok güzel:lepi:.sade beyaz olanla açık mavili var beyaz kıyafetinle onlar ehh işte.bu arad sen de fıtık gibisinn kapatamamışsınkaydirigubbakcemile3

hiçkesneeettin canım sen böyle hepsi çok güzel:lepi:.sade beyaz olanla açık mavili var beyaz kıyafetinle onlar ehh işte.bu arad sen de fıtık gibisinn kapatamamışsınkaydirigubbakcemile3

hic_kes ne yapmışın sen öyle cıvıl cıvıl çok hoş olmuş hepsi bi yerdezemuszemus
bu arada sanada maşallah

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hiç_kes eşarpların çok güzel ama ben beyaz olan kıyafetine bayıldımopuyorumnanaktan düğün için çok güzel bir takım elbisemi canım o birde nerden aldığını söylersen pek makbule geçecek

hiç kesim gözümü gönlümü açtın valla

:1hug:
Hiç_kes eşarpların çok güzel ama ben beyaz olan kıyafetine bayıldımopuyorumnanaktan düğün için çok güzel bir takım elbisemi canım o birde nerden aldığını söylersen pek makbule geçecek

elifnaz,teşekkür ederim, etek-ceket o canım, ablamın düğünü için almıştım 2 yıl evvel, ümraniyeden bir mağazadan almıştım ama ismini hatırlamıyorum :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…