Earplarmzn resimleri

BM eşarbına bende bayıldım akannehir bayrama eşarp almam lazım gerçi bu tonlar değil ama başka renkleri vardır değilmi nirden aldın hacıı ?

coook hos esarplar var, uff yaa evde kesin yüz tane esarbim var ama dayanamiyorum hala aliyorum, annem görmesin diye gizli gizli aliyorum yeter artik diyor o da hakli ama napalim..

bende eklerim ileride, simdi resim ekleyemiyorum

arkadaslar ben ne isterdim biliomusunuz?
esarplarimizi takas etseydik, mesela 2004 senesine ait ipek esarplarim var aker falan..
yepyeniler insan bir zaman sonra takmakdan SIKILIYOR..
öyle bir topikde cok iyi olurdu, gerci ben uzaktayim

arkadaslar ben ne isterdim biliomusunuz?
esarplarimizi takas etseydik, mesela 2004 senesine ait ipek esarplarim var aker falan..
yepyeniler insan bir zaman sonra takmakdan SIKILIYOR..
öyle bir topikde cok iyi olurdu, gerci ben uzaktayim

nerdesin canim? bende uzaktayim

karalahanaaaaaa çok güzel eşarbın yaa ben bayrama eşarp alacağım daha almadım mafoldumben nerden ve kaça aldın söylermisina.s.

Ya ben bÜtÜn eŞerplarımı Çekemem o patlarım Çekmek sorun deĞılde ıkı saat bı sıteden adını Çıkarıp kopyalayıp yapıŞtırıom grafıklere ozaman gÖzÜkÜyo foto makınasıda 12.1 olunca uzun sÜrÜo sadece bayramlık ıÇın aldımı koyuyorum ben bursada oturuyorum Özdılek ı duymayan yoktur heralde Çok bÜyÜk heryerde Şubesı olan bı alıŞ verıŞ merkezı ordan aldım krc karacanın eŞarpları neden uygun anlamadım bıŞı de yok ama ne bılım 6.90a aldım evet yanlıŞ okumadınız 6.90 Öle olunca 2 tane aldım da alcaktımda bayramda Çok aÇıldık sonra lacam hem marka hem Çok ucuz sahte de olmaz orda heralde kampanya:))))

Bıde tam ıstedıĞım model ya bı arkadıŞda var hep gÖzÜm kalıyodu holey benımde oldu aynısının bı baŞka renklınıde aldım sudan ucuz yaw bazılarında ıpı Çekık tı heralde ondan ucuzdular ama benım aldıklarımda bıŞı yok baya ınceledım:)

Yazılı ve resimli eşarplarla namaz olmaz nacizane bi hatırlatma kardeşlerim kusura bakmayın

haksevercimeşarbın çok güzell:lepi:.ama yazılı eşarpla namaz olmaz kısmını anlamadım resim tamam da yazı:icecream: belki ALLAH yazıyor daha güzeli mi var

karalahanacım eşarbın çok hoşmuş şimdi sen bu eşarbı şal şeklinde mi yapıyosun

ayrıca B&M
haksever
sizlerin de eşarpları çok hoş hihoyyyt

kızlar bende bi eşarp aldım çok hoşuma gitti ama fotograf makinem olmayınca koyamıyorum
öptüm hepinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…