Earplarmzn resimleri

Merhaba Arkadaşlar,

Hepinizin eşarpları çok hoş,güle güle kullanın ama fotoğrafları hizliresim.com dan yükleseniz daha kolay olacak sanırım. Nasıl olacak anlatayım isterseniz:

1. hizliresim.com adresine girin.
2. Gözat butonuyla bilgisayarınızda bulunan ve yüklemek istediğiniz dosyayı seçin.
3. Yükle butonuna basın.
4. Çıkan penceredeki Forumlar 3 kısmındaki linki kopyalayın.
5. KK da mesaj yazdığınız bölümün üst kısmında bulunan Grafik Ekle kısmına tıklayın.
6. Daha önce kopyalamış olduğunuz linki Grafik Ekle kısmındaki bu boşluğa kopyalayın.
7. OK butonuna basarak kopyalama işlemini tamamlayın.

Kızlar,

yazılı eşarpla namaz kılınmaz denilmiş ama bende bildiğim kadarını söyliyeyim size: Yazılı eşarplarda bir sakınca yok (çok abuk subuk bişey yazmadıkça) ama resimler, insan hayvan figürü vs ise evet onunla namaz kılınmaz. Şöyle ki biz üzerinde çanta resmi olan bir kazakla namaz kılıp; insan, hayvan gibi Allahın yarattığı şeylere benzeyen figürlü kazakla namaz kılamıyorsak, aynı şekilde bir eşarpla da kılmamalıyız.Bunu daha kolay ifade etmek gerekirse mesela kaşı-gözü belirgin olan kedi resimli bir kazakla namaz kılmıyoruz değil mi?Ya da namaz kılarken önümüzden birinin geçmesini engelliyoruz, önümüzde insan resimli gazete resim vs varsa kaldırıyoruz ya da seccadeyi başka yere seriyoruz..Ama eğer önümüzdeki sehpada bir vazo ya da çanta,Kabe resmi varsa onu kaldırmak gereği duymuyoruz.Eşarptaki yazılarda ve resimlerde de durum böyle..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bunlar da benim yeni eşarplarım, kahverengi tonlarda olanı bayram için aldım.. kaydirigubbakcemile2
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

cok tesekkür ederim Phenomen, resim yükleme aciklamasi icin ayrica tesekkür ederim, esarplarin cok hos güle güle kullan

cankiz sanada tesekkür ederim canim, daha güzelleri sizin olsun arkadaslar :teytey:

iyi bayramlar herkese,çok güzelmiş eşarplar,ben de elıme para geçtikçe eşarba yatırıyorum parayı opuyorumnanaktan

Merhaba Kızlar,

Herkese hayırlı bayramlar..
Ben önceleri 5 liralık saten eşarplardan takardım, ama yazın çok terlerdim boynum tutulurdu hep birde kulaklarım duymazdı.Artık ipek ya da tivil (doğru mu yazdım emin değilim) eşarpları tercih ediyorum, daha kullanışlı ve daha dayanıklı..Ve tabi daha fiyatlı..Ama ne terliyorum,ne de 2 günde iğne iziyle eşarp perişan oluyo..

phenomen iki eşarbına da bayıldım çok hoşlar

kızlar earplara ne kadar veriyorsunuz?

bu soru tam benlikhihoyyyt.kıyafetlerime özenirim kendime göre iyi de para veririm.ama eşarba az veriyorum 20lira ortalama.
genelde de pazardan alıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aldığım tek çakma ürün de eşarplarım:icecream::icecream:

parlayanyildizim örtülerinin çoğu güzel
mavi yapraklıya bne de bittim
onu nerden aldın
lanvin paris markasını görmemiştim hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…