Earplarmzn resimleri

hemde çok ucuz hayatımda yaptığım en güzel alış verişti bayramdan sonra diğer eşaplarımıda koyarım
yazı derken canım türkçe yazı yada yabancı kahve çay falan yazıyoya onlar canım allah yazısı neen olmasın bundan güzeli olmaz dediğin gb bende osmanlı tuğrasını çok seviyorum ama hiç öle eşarbım yok(((

ya kızlar zarifecik ve biricik şu eşarplarınızı nasıl takıyosunuz bi diyin ya ayrıntılı bi şekilde bayramda öle takayım kazamın modeli gözüksün

ya kızlar zarifecik ve biricik şu eşarplarınızı nasıl takıyosunuz bi diyin ya ayrıntılı bi şekilde bayramda öle takayım kazamın modeli gözüksün

canım eşarbı normal iğneledikten sonra iki ucundanda arkaya bağlıyosun
sonra yandan çıkanları içine sokuyosun öyle oluyo
bi tane blog var çatıkatı orda güzelcene anlatılıyo bi bak

ben tatile gidiyorum bayramdan sonra görüşürüz bayyyyyyy

karalahana eşarbına bayıldım gule gule kullan canım:lepi:

sağol canım...

Yazılı ve resimli eşarplarla namaz olmaz nacizane bi hatırlatma kardeşlerim kusura bakmayın

resimli tamam aama yazılıyla kılınamamaması gayet saçma bişiy.
böle bişiy yok ...

karalahanacım eşarbın çok hoşmuş şimdi sen bu eşarbı şal şeklinde mi yapıyosun

yok şker u normal kare eşarp ...

anamm bana da sordun ya canım çok sevindim.bu forumda en kötü bağlayan benim dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ben üçgen yapıp kafaa atıp arkadan düğüm atıyorum o kadar.sonra da kazağın içine sokuyorum
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

karalahanammgörmedim ben bu eşarbı.rengi fln da bana gidermiş nası kaçırdım süperrr canım ya:lepi::lepi:

parlayanyıldızım resimleri direk açılandan ayarlarsan daha rahat bakarız 2.linkle ekle resimleri

parlayan yildiz aralarinda cok harika esarplar var güle güle kullan gözüm kaldi aman nazar degmesin cicilerine
masallah diyorum, ayrica yurt disi yaziyor nerdensin canim

parlayan yildiz aralarinda cok harika esarplar var güle güle kullan gözüm kaldi aman nazar degmesin cicilerine
masallah diyorum, ayrica yurt disi yaziyor nerdensin canim

tesekkür ederim canim, daha güzelleri senin olsun
aman nazar degmesin esarplarimi cok severim

ben avusturyadanim canim :lepi: turkbayragi

parlayanyildiz hepsi guzel ama en cok koyu mavi yaprakli olani begendim ben.
gule gule kullan.
avusturyada esarpcilar cok galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…