Earplarmzn resimleri

canım ya leoparlı olana bayıldım nerden aldın yanı markası nedr soylermısın sahane :)

SAMPUAN bnde cok begendim özellikle 3, 5, 6, 14, 16
yanlis saymadiysam bunlari cok begendim
güle güle kullan..

benim de hep geometrik desenli eşarplarım vardır çiçeklileri hele hiççç sevmem

saolun kızlar :hulya:

nazende aker cnm markası sözümde taktığım eşarbım o, 6 sene önce almıştım yanii :1hug:

Biraz konu dışı olucak ama eşarp iğnesi gördüm bir arkadaşta.Hani eşarbımız sabit dursun diye yanlara,tepemize taktığımız iğneler varya.Ama iğnenin tepesi taşlıydı.Çok şık duruyordu.Bilen varsa nereden temin edebilirim acaba fisfisfis

agresif benimde hiçbir fikrim yok ama güzel fikirmiş, iğne kullananlar için ,şık durur .

ben eşarplarımı yaparken iğne kullanmıyorum. böylece. iğne izi olmadan uzuuuun zamanlar kullanabiliyorum eşarplarımıhihoyyyt

lilyum hiç iğne kullanmıyonmu nasıl sabit duruyor peki ?varsa bi püf noktası paylaşırsan sevinirim

aslında en önemli püf noktası ipek eşarp kullanmamam. onlarda mutlaka kullanmak gerekiyor çünkü çok kayıyoo.

twill eşarp kullanıyorum veboğaz kısmından arkaya doğru iki yanını götürünce 1. ve 2. bağlayışımı muntazam yapıyorum ki kaymasın. herhangi bi öne doğru kaymada da yanlardan hafifçe geriye çekiyorumm şıp gibi oluyo:lepi:

çok anlatamadım ama deneye deneye yapsak ve cesaret edip öle dışarıya çıksak hepiniz yapabilirsiniz bence.. iğnelere soooon:sm_cool:

canım o igneden ben aldım ccok ucuz 2liraya aldım alvina diye bir magaza var İzmirde ordan aldım heryerde bulabılırsin...vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…